Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 23:24:55
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 128
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Call of duty7:Black Ops  (Pročitano 162191 puta)
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1064
mob
Samsung Galaxy S III
Ko je lud da skida betu koja teži 18 gb.

18 GB !  Smile

Tona jbt..

Nema trika... ko zna sta je to.
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Motorola 
O.K.Jasno je da razvojni timovi,u ranim fazama projekta,ostavljaju za sobom podosta đubreta,ali 18Gb govori da je neko "zaboravio" dvokrilni orman prepun prljavog veša i "Fiću" pride...
Ako ostane ovako (pa se,još,doda po koji video),šta li će raditi naši jadni ulični pirati :
"Komšija,imam je,ali ti ona dođe na 5 dvd-ja !"   Smile

Eh,lepa stara vremena kada su fenomenalne igre dolazile na polovini jednog cd-a!
« Poslednja izmena: 02. Jun 2010, 07:13:43 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

i shall say this only once...

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 728
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.55
mob
Nokia n95

As of the moment, there is no beta of call of duty Black Ops, but It is very unclear at the moment if there will be a beta or not.
If there will be a beta of call of duty black ops they will announce in their website, and betas are usually opened on the Xbox360, PC, and PS3.
It is unknown how long will the call of duty black ops last but most betas last for a few weeks before the game released.
The call of duty black ops beta may be public or private. A private is usually open to people that Pre-Order the game or sign up in the earlier days. A public beta will be passed to anyone signed up on the Call of Duty website. These are usually sent through email, A public is open to a large community, and Private is only open to a selected few.
The beta usually takes place three months before the game is released.
A beta is for players to try the game and to find bugs and glitches. If they find these things, they tell the developer, who fixes them. it is different to A demo which is for players to play a game before it comes out.

If someone contacted you and said they will give you a beta code for my account details, don’t listen to him as this is most likely a scam as beta didn’t released yet.
Never trust someone you do not know with any account details.
IP sačuvana
social share
Edit by Lightsoft: Uklonjen link.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Motorola 
Vidim da se lik koji je okačio linkove na SF-u odziva na Twins83.Živo me interesuje koliko li će ćurana sa ovih prostora da ulovi ovih dana,ili su se 2 decenije piraterije isplatile i "pelcovale" nas od nasedanja. 
« Poslednja izmena: 02. Jun 2010, 10:36:44 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 728
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.55
mob
Nokia n95
nista od beta,ona mozda sepojavi krajem leta il cak na jesen...za sad moramo da se zadovoljimo samo slikama  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Motorola 
Ne patim naročito.Pre 2 dana sam (tek !) odradio CoD MW 2 zbog hardverskih problema i to na 800 x 600 !!! Ne kažem,optimizovana je,ali čovek vidi o koje se sranje sapleo tek kada ukloni šareni papir,u ovom slučaju normalne 19/20/21/22-inčne rezolucije i naprednija grafička podešavanja igre.Igra mi je ...bljak.
Više sam voleo stare CoD (tačnije-ruske epizode),a i njih manje od Brothers in Arms dvojke. 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 728
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.55
mob
Nokia n95
brothers in arms ima multiplayer?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Motorola 
Nemam pojma.Ja sam "multiplejer" odradio ´91 na terenu,tako da me virtuelni mnogo ne zanimaju.Striktno solo !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 739
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.55
mob
Samsung C3050
brothers in arms hells highway ima mulltiplayer, znam jer sam to nekada igrao, usuštini igra nije loša imaju klase kao u bf-u:rifleman, sniper, suport, antitank, assault itd. i plsu vozila., a i dosta momaka sa ovih prostora ga igra jer nema potrebe za orginalom, samo napravite accaunt na gamespy i igrate. jedina zamjerka je jer igra podržava do 16 igrača
IP sačuvana
social share
Gamer 4life

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 63
OS
Windows XP
Browser
Mozilla AskTbUT2V5 3.8.0.
mi na pc-u verovatno nećemo videti multiplayer prvih nekoliko meseci, tako da nam neće smetati ni pretplata Smile

salim se, ali realno ta pretplata nikada nece zaziveti, tako da se ne plasim nesto...

sada sam procitao jednu najavu i ubedjen sam da ce igra biti ekstra, jer treyarch mora jos da se dokazuje a cela fransiza je na njima ostala...najavu imate ovde: http://www.gs.rs/index.php/xbox360/igre/document/preview/2-xbox360/18-call-of-duty-black-ops.html
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 128
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 23:24:55
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.