Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Call Of Duty: Modern Warfare 3  (Pročitano 39685 puta)
Ucesnik diskusija

Влади́мир Р. Мака́ров

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 141
Zastava Apatin
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52
mob
Samsung Galaxy SM-N9005
SPOJLER

evo vam ga vladimir makarov , inace kampanja otkida Smiley
koga interesuje najjeftinije onlajn igranje mw3 neka me kontaktira preko PP
Koga si ti nasao da varas,daj breee okani se toga i zaradjuj posteno za zivot.  Smile
to je bezvezna optuzba za prevaru a nemas blage veze o cemu se radi
Nije bezvezna nego logicna,a evo zasto:
Kao prvo on-line igranje ili multiplayer za sada mogu igrati samo vlasnici "orginala" i za to su dali debele pare i igrace normalno igru bez dodatnih placanja,a za nas ostale koji imamo "domacu" verziju jos uvek nemozemo nikako igrati multiplayer i nema nikakvih varijanti da bi se moglo igrati,eno na AlterIWnetu koji je napravio da se MW2 moze komotno igrati sa domacom verojom je dao obavestenje da ovaj novi nastavak nece preradjivati za multiplayer i za sada nepostoji nacin igranja sa domacom i zato tvrdim da je prevara,kad se negde pojavi da je neko odradio multiplayer crack onda mozda i poverujem u nesto slicno,a do tada tvrdim da je prevara.
A ti ako tvrdis da nije prevara zasto da ti se neko prvo javlja na pp,evo ovde objasni ukratko ljudima na koji nacin bi to igrali,pa ako je nesto stvarno u pitanju onda ce mozda neko i platiti.
Ja licno pre bih dao pare za orginal nego placao za neke ovakve muljaze.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15463
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
mob
Apple iPhone 7
Baš ti hvala... car si najveći. Svršio sam kad sam video tvoj uspeh.

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.120
 Smile
« Poslednja izmena: 13. Nov 2011, 22:45:45 od zeljo24 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.120
SPOJLER

evo vam ga vladimir makarov , inace kampanja otkida Smiley
koga interesuje najjeftinije onlajn igranje mw3 neka me kontaktira preko PP
Koga si ti nasao da varas,daj breee okani se toga i zaradjuj posteno za zivot.  Smile
to je bezvezna optuzba za prevaru a nemas blage veze o cemu se radi
Nije bezvezna nego logicna,a evo zasto:
Kao prvo on-line igranje ili multiplayer za sada mogu igrati samo vlasnici "orginala" i za to su dali debele pare i igrace normalno igru bez dodatnih placanja,a za nas ostale koji imamo "domacu" verziju jos uvek nemozemo nikako igrati multiplayer i nema nikakvih varijanti da bi se moglo igrati,eno na AlterIWnetu koji je napravio da se MW2 moze komotno igrati sa domacom verojom je dao obavestenje da ovaj novi nastavak nece preradjivati za multiplayer i za sada nepostoji nacin igranja sa domacom i zato tvrdim da je prevara,kad se negde pojavi da je neko odradio multiplayer crack onda mozda i poverujem u nesto slicno,a do tada tvrdim da je prevara.
A ti ako tvrdis da nije prevara zasto da ti se neko prvo javlja na pp,evo ovde objasni ukratko ljudima na koji nacin bi to igrali,pa ako je nesto stvarno u pitanju onda ce mozda neko i platiti.
Ja licno pre bih dao pare za orginal nego placao za neke ovakve muljaze.
samim tim sto nema sanse da se igra bez original igrice znaci da sam mislio na original igricu koju sam kupio od lika koji ih donosi iz madjarske po kudikamo povoljnijoj ceni nego kod nas, neki su me kontaktirali preko PP ali nemogu odgovoriti jer kao nisam dovoljno aktivan na forumu i nemem opciju da saljem PP a ovako nesmem i nije fer da bilo koga reklamiram
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10596
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Igram ovo... cudo... juce i danas i bas se razmisljam. Igra nije samo over the top, ne, to je Bulletstorm, ovo je preterano preko svake granice - apsolutno neubedljiva prica, misije su uglavnom nabacane (u stilu - dosta si gledao moderne gradove aj malo u neku zabit), previse ali previse skriptovanih eksplozija koje bacaju lika na pod i/ili ga onesvescuju (scene prisutne bar jednom u svakoj misiji). Kod mene licno to nije dovelo do skakanja adrenalina vec rusenja ionako tanke atmosfere i na momente glasnog smejanja. Razumem ideju - eksplozivno u stilu Majkl Bej filmova, ali niko nije rekao da su ti filmovi dobri jer se u njima klishei nizu kao na traci sto do kraja dovece do toga da, kada sagledas igru u celosti, ispada da ju je radio amaterski studio koji nije mogao da odoli specijalnim efektima.
O da, kad sam se vec dotakao skriptovanosti mislim da je pravo vreme da Kolofdjutije prestanu da rade kao igre i nastave serijal u formi filmova. Ionako nema puno inputa od strane igraca, tako ce barem autori moci potpuno da diktiraju tempo umesto da trpe igrace koji bi da eksperimentisu i skrecu sa staze.
IP sačuvana
social share
And from that day forward, anytime a bunch of animals are together in one place it's called a ZOO...  Unless it's a farm!

Le gâteau est un mensonge
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

i shall say this only once...

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 728
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.120
mob
Nokia n95
Presao ovo cudo za 2,3 sata,inace cini mi se da je ovaj deo cak nesto malo kraci od mw2 i black opsa...Moje misljenje je da je grafika i dalje dobra bez obzira sto je to ustvari modifikovan cod2 endzin,grafika i dalje zadovoljava danasnje standarde...sto ce tice gameplaya sve je isto kao i u mw2 samo sto je po meni ovaj deo bolji...sp mi se svidja,meni se najvise dopada misija u Berlinu  Smile Smile Inace zadnja misija me jaaaaako podseca na zadnju misiju u mirrosrs edge-u koja se isto desava na vrhu zgrade i takodje glavni lik skace na helikopeter  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Lightsoft: Uklonjen link.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10596
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Hm, meni igra ispisuje da sam igrao skoro 4 sata i na nesto preko 50% sam pa sam malo zbunjen. Zavrsio sam onu smejuriju od misije gde vucarate Sapuna Mek-votevr i, ako sam dobro zapamtio, misiju posle te gde se zgrada rusi na tebe. Jel imam jos puno agonije do kraja?
ps muzika mi se svidja, samo sto je ima uvek u pogresnim situacijama
IP sačuvana
social share
And from that day forward, anytime a bunch of animals are together in one place it's called a ZOO...  Unless it's a farm!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52
mob
Tel.Me Your.Number
Ja sam na 67% - 4h i 23 min - prelazim na hardened.
Vidi se da igru nije radio isti studio i da se nisu baš snašli oko nastavka priče.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.120
mob
Motorola 
Evo,da se i ja "ispišem" :

- nešto bolja (upeglanija) grafika - šiba na sistemu : Sapphire 5770 + dvojezgarni Phenom
- lepo je pičiti se u urbanom okruženju (dosta mi je više sub-tropa i sličnih pod-varijanti)
- glasnije,skriptovanije i haotičnije nego ikada
- još uvek mi ni najmanje nije stalo do bilo kog od likova iz igre
- još uvek me nije briga hoću li/neću izginuti negde tokom nivoa
- još uvek (,nadam se da im je to i poslednje) idiotska priča
- Makarov (strah i trepet,psihopata nad psihopatama) ima glas nekog NVO zagovornika "Parade ponosa"
- igra lažira svoje trajanje (sedne čovek u 18:00 i do ponoći je,uz sva "razgledanja" i odlaganja kraja,uveliko dovršio)
---------------------------------------------
Dobro...Odigrao,a sad´da se vratim nekom od starih GOG naslova iz doba kada su igre imale dušu...   

« Poslednja izmena: 14. Nov 2011, 07:48:40 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10596
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Citat
- Makarov (strah i trepet,psihopata nad psihopatama) ima glas nekog NVO zagovornika "Parade ponosa"

Dobro je, jos nekome smeta, ja sam mislio da samo meni zvuci kao veverica  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.