Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 11:09:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Call of duty II  (Pročitano 39930 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Moze li na piratska verzija na COD2 da se instalira patch 1.2, pa da se igra online, ili mora igrata da bide orginal?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 545
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Alcatel dobar neki ;)
ne mora bit orginal...imash i patchovane servere
IP sačuvana
social share
Seka Aleksic fan club !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1527
Zastava Zagreb
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 525
Pa svi mi koji igramo online imamo piratske verzije pa nije nitko lud izbljuvati 200 dolara za jednu igricu.

Piratske verzije imaju svoj patch na osnovu kojeg igraš na serverima. I to ja igram na serverima gdje svi imaju piratski key code i to je to.

Nema beda...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1527
Zastava Zagreb
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 525
Recite mi koje je vaše omiljeno oružje u igrici ?

koje vam najbolje "leži" ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

OK...idemo dalje...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11512
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Nemojte slati vise komentara za redom. Postoji dugme izmeni ako ste nesto zaboravili reci. Postovanjem vise odgovora zaredom tema se samo razvodnjava i smanjuje se preglednost. Za ostala pravila ponasanja pogledajte pravilnik Burek Foruma.
IP sačuvana
social share
Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Trying is the first step toward failure

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2345
Zastava Tivat
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Nokia C3
Moze li na piratska verzija na COD2 da se instalira patch 1.2, pa da se igra online, ili mora igrata da bide orginal?

Ja licno ne mogu...... igram sa przenom igricom online 1.0 verzija i moze se igrati na svim serverima...... samo treba biti malo uporan sto se tice konektovanja....... a meni se desava da cim instaliram patch (probao sam 1.3) ne mogu vise da se konektujem ni na jedan server.......zato se drzim 1.0 verzije..... narucio sam original jer treba za klansko igranje na netu...... nije 200 dolara.... mozda je bila cim je izasla ali sad je 59.9$ ..... svima preporucujem original igre za online igranje..... single player igre mogu proci kao przene normalno Smiley   

Cornix ja sam ti Rifle igrac..... obozavam kar , mosint-nagan, enfild i snajpere po malo Smile Od automatskih samo nemacke puce i to moju omiljenu (nemacku staru verziju  tj. predhodnika AK-47)...... one jebene sprayere (thomson  , gresse gun i ta sranja sa kojima opalis po levom kliku i ubijes sve oko sebe ne gotivim cak ni na malim mapama jer su sranje) takva oruzja koriste njubare tj. oni koji ne znaju igrati ni sa cim drugim Smiley kad nabavim original cucemo se cornix negde na nekom serveru Smiley
IP sačuvana
social share
1.There is no egg in eggplant nor ham in hamburger , neither apple or pine in pineapple
2.If vegetarian eats vegetables, what does humanitarian eat???
3.English was invented by people, not computers, and it reflects the creativity of human race, which , of course, is not a race at all. That is why, when the stars are out, they are visible, but when the lights are out, they are invisible... ?!?!?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Memento Mori

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7891
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1

[/quote Od automackih thompson a ovako druge vrste sniper nevolim da uzimam Nemacke puske
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1527
Zastava Zagreb
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 525
Zašto ne njemačke  Smile

ja obožavam mp40
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Trying is the first step toward failure

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2345
Zastava Tivat
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Nokia C3

[/quote Od automackih thompson a ovako druge vrste sniper nevolim da uzimam Nemacke puske

ti nisi onda vest CoD2 igrac uopste....... svaka beba zna da pritisne levi klik sa thompsonom i poubija sve oko sebe..... nemaske puske su odlicne...... malo teske ali odlicne....znam servere gde je modovima na nekim stazama izbacen thompson jer je za NooB igrace stoji u obrazlozenju Smiley kao i sacmara..... a ako je ima onda joj smanje ubojitost tako da se vise i ne isplati uzimati je Smiley nauci pucati sa nemackim pucama pa onda predji na glupe americke.... Smile
IP sačuvana
social share
1.There is no egg in eggplant nor ham in hamburger , neither apple or pine in pineapple
2.If vegetarian eats vegetables, what does humanitarian eat???
3.English was invented by people, not computers, and it reflects the creativity of human race, which , of course, is not a race at all. That is why, when the stars are out, they are visible, but when the lights are out, they are invisible... ?!?!?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 303
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Nokia 6220c
 Flamingosse sta naprica... Smile  . Sasvim je normalno da se igra sa sprayevima i za njih treba imati skill. Kao sto je tesko pogoditi nekog ko ima spray iz blizine kar-om tako je i tesko iz odredjene daljine tompsonom ubiti kar. Mislim to ti je noobovsko razmisljanje kao ja sam majstor igram samo puskama, a ti si noob posto igras tompsonom.

Ja licno najvise volim oruzje koje moze biti ubojito na daljinu kao i na blizinu kao sto su MP44 i Garand. 

BTW... Smile     CoD4
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 11:09:53
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.