Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 16:52:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Call of Duty: Ghosts  (Pročitano 21045 puta)
Ucesnik diskusija

Влади́мир Р. Мака́ров

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 141
Zastava Apatin
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.101
mob
Samsung Galaxy SM-N9005
Dok mi se sve skinulo vec je bilo kasno da odem pazariti jos sugave memorije jer igra ladno nece da se pokrene sa 4gb rama koje imam,znam da je 6gb minimum ali sam ocekivao da ce moci bar da se kolko-tolko igra i sa 4gb ali jbg ladno nece da se pokrene,izbaci fatal error i trazi 6gb tako da sutra moram dokupiti jos jebenih 2gb rama.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
Motorola 
Dobro da si rekao,ja već počeo da birkam linkove.

-------------------------------------------------------------------------

Proverih na IGN-u i ( na žalost / na sreću ) u pravu si . Ja,takođe imam "samo" 4 (,a i grafa mi je slabija od minimalno zahtevane) , pa ću ovo ( sa olakšanjem ) preskočiti.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

zahtevnost.jpg
(56.59 KB, 485x514)
« Poslednja izmena: 05. Nov 2013, 21:10:40 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49724
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Samsung Galaxy S24
Posrnuli kralj

Posljednja igra u Call of Duty serijalu objavljena je početkom tjedna, a sudeći po prvim reakcijama recenzenata mogla bi označiti početak kraja ove velike franšize

Ovogodišnje izdanje Call of Dutyja, Call of Duty: Ghosts na kojem je radio Infinity Ward, objavljeno je u prvim minutama utorka, 5. novembra, a embargo na recenzije podignut je osam sati kasnije kada su internet istovremeno preplavile reakcije uvaženih portala, ali i igrača koji su svoj primjerak kupili na ponoćnim prodajama sirom svijeta.

Ako je suditi po prvim recenzijama objavljenim na portalima poput Eurogamera, Destructoida, OXM-a, Polygona i ostalih, Call of Duty: Ghosts ostao je zabavna multiplayer pucačina, no nedostaje mu novosti koje bi ga učinile konkurentnim na sve zanimljivijoj FPS sceni koju uskoro neće činiti samo veliki dvojac – CoD i Battlefield.

Na popularnom Metacriticu CoD: Ghosts trenutno je ukrašen prosječnom ocjenom 74/100 za Xbox 360, odnosno 75/100 za PS3 verziju, što ga čini najslabije ocijenjenim CoD naslovom do danas.

Zbog svega ovog igrači se s pravom pitaju je li stigao početak kraja ovog velikog serijala i hoćemo li u nadolazećim godinama na vrhu liste najpopularnijih mrežnih FPS-ova gledati neko novo ime.

Izvor: Bug.hr

Nikada neću kupovati novi računar (ili dograđivati stari) samo zbog video igara.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
Motorola 
Nikada neću kupovati novi računar (ili dograđivati stari) samo zbog video igara.

Ne moraš u trošak - Rusi su već na torentima izbacili i nešto što nazivaju RAM Fix-om , a što omogućava igranje ove igre i na sistemima sa manje od 6Gb memorije.Pojedini korisnici tvrde da su ovime pokrenuli igru i na 4 Gb.
Što se "posrnuloga kralja" tiče , a obzirom da me MP apsolutno ne zanima,nakon što prošle noći odgledah 8-9 nivoa walkthrough-a na YT-u (tada sam još mislio da nema ništa od igre na mom sistemu), sa punom odgovornošću tvrdim da je ono što videh u okviru SP-kampanje barem za tri koplja kvalitetnije od BF4 : dinamičnije,zanimljivije,raznovrsnije,sa ekranom prepunim aktivnog/pasivnog sadržaja.
« Poslednja izmena: 06. Nov 2013, 20:01:27 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Влади́мир Р. Мака́ров

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 141
Zastava Apatin
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.101
mob
Samsung Galaxy SM-N9005
Ja danas dao moj modul od 2gb rama i uzeo od 4gb i sad imam tih jebenih 6gb kolko treba,odigrao malo singlaplayer i sad odoh malo jesti pa da uskoro krenem i mulitplayer igrati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Chrome 30.0.1599.101
SPOILER (osim ako ste vec preslim MW2) Smiley

« Poslednja izmena: 06. Nov 2013, 17:34:58 od Slagvort »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Dorcol
OS
Mac OS X v: 10.6.8
Browser
Safari 534.59.10
mob
Apple iPhone 7
koje su to lencuge
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Влади́мир Р. Мака́ров

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 141
Zastava Apatin
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.101
mob
Samsung Galaxy SM-N9005
Kampanje je za sada sasvim Ok,nije kao MW3 koji je bio previse prenadrkan stalnim eksplozijama i slicnim sranjima,ovde toga nema,nekako je opustenije i zanimljivije igrati,a ubacivanjem onog dzukca je extra dobra ideja i igri daje nesto sasvim novo i zanimljivo.
Mulitiplayer sam probao,ok je ali mi je na pocetku malo lagovalo ali kolko sam citao na team chatu svi su pizdili na lag tako da nije bio do mene nego do servera,nisam nesto puno igrao,to ostavaljm za opusteniju varijantu,primetio sam da je izbor oruzija,dodataka,perkova i svega ostalog izuzetno prosiren,mozda cak i vise nego sto bi trebalo ali videcemo tokom igranja kolko je sta tu dobro,korisno i potrebno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.101
mob
Tel.Me Your.Number
Skinuo danas, sutra probam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49724
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
Samsung Galaxy S24
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 16:52:53
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.119 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.