Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Jul 2025, 00:43:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Call of Duty: Black Ops 2  (Pročitano 2607 puta)
17. Feb 2012, 20:45:20
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
Browser
Chrome 17.0.963.56
mob
HTC 
Call of Duty: Black Ops 2

The next Call of Duty game is apparently returning to the Cold War-era intrigue of 2010's Call of Duty: Black Ops. GameBlog reports that the French site of retail giant Amazon posted (and then pulled) a product page for Call of Duty: Black Ops 2.

Did Black Ops 2's cover just get blown?
Activision had already said it would have another installment in the Call of Duty series on shelves this year, but the publisher has not confirmed its era or setting. Previous Call of Duty games have thrown players into World War II, the Cold War, and current-day anti-terrorism efforts around the world.

While Activision didn't confirm the existence of Black Ops 2 directly, GameBlog followed up its story with a report that Activision France contacted the site to demand the news be pulled. GameBlog said it refused to do so, and Activision subsequently disinvited the site from a preview event for Transformers: Fall of Cybertron and cancelled advertising campaigns it had planned to run on the site.

The original Black Ops set a bevy of sales records, becoming the best-selling game of all time on the Xbox 360, PlayStation 3, and PC in the US and Europe and racking up $1 billion in revenues in less than two months on sale. Last year's Call of Duty: Modern Warfare 3 has a ways to go to match Black Ops' overall sales, but it came out of the gates considerably quicker, hitting the $1 billion mark in just 16 days.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.56
mob
Sony 
Evo sada igrah MW3. Znači nije da hateujem franšizu, ali mislim da preteruju sa izbacivanjem novih naslova dok se prethodni tek odigrao. Nemojte pogrešno da me shvatite, ja jesam za prodaju i za nastavke serijala (ako ima potrebe za istima).

Problem leži što CoD franšiza odavno nije poboljšala nijedan tehnički aspekt, što sve kampanje traju par sati, što multyplayer aspekt naslova doda par novina etc. etc., i sve to zalepe sa pricetagom od 60 evra. Ja razumem Blizzard, koji kada izbaci nešto sa expanzijama (od Warcrafta preko Starcrafta do Diablo naslova) lupi cenu, ali isto tako, taj naslov može da se igra i dalje, i nastavak stvarno jeste nastavak u punom smislu, i isti ne izađe brže bolje samo zato da bi jahala na leđima fanboy likova do trenutka dok neko ne kaže "E, dosta više!".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.1
 Smile  mislim koga je jebeno briga

Evo sada igrah MW3. Znači nije da hateujem franšizu, ali mislim da preteruju sa izbacivanjem novih naslova dok se prethodni tek odigrao. Nemojte pogrešno da me shvatite, ja jesam za prodaju i za nastavke serijala (ako ima potrebe za istima).

Problem leži što CoD franšiza odavno nije poboljšala nijedan tehnički aspekt, što sve kampanje traju par sati, što multyplayer aspekt naslova doda par novina etc. etc., i sve to zalepe sa pricetagom od 60 evra. Ja razumem Blizzard, koji kada izbaci nešto sa expanzijama (od Warcrafta preko Starcrafta do Diablo naslova) lupi cenu, ali isto tako, taj naslov može da se igra i dalje, i nastavak stvarno jeste nastavak u punom smislu, i isti ne izađe brže bolje samo zato da bi jahala na leđima fanboy likova do trenutka dok neko ne kaže "E, dosta više!".
+1
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.56
mob
HTC 
bice u ovom novu delu nova boja dimne bombe,ulaz u hangar bice sa druge strane,uniforma ce biti malo svetlija..  Smile
videli su da su ljudi glupi sto kupuju ovo,a svake godine isto se izbacuje. sto da menjaju nesto ako im ide dobro.
tek kad bude opala prodaja,onda ce da menjaju nesto,ovako ih zabole za to.
« Poslednja izmena: 17. Feb 2012, 22:24:07 od BogdanPFC »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.56
mob
Sony 
Šta da ti kažem kada Black Ops 1 na Steamu i dalje košta 60 evra...

A prethodni koštaju oko 30. Jajare proklete. Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.1
Šta da ti kažem kada Black Ops 1 na Steamu i dalje košta 60 evra...
fasisti  Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.56
mob
Sony 
Pa šta da vam kažem kada recimo Bethesda prilikom izlaska Skyrima daje na popust Morovind i Oblivion, i spušta im cenu na 20 evra (dakle popust + spuštanje cene). Rockstar je prilikom 10 godina GTA III naslova dao ceo komplet GTA naslova sa popustom od 80%. Rage je skoro bio na 50% popusta. A Activision samo napali ljude i... to je to. I eventualno ovaj tekući free multyplayer vikend, i to je to. E, da, cena je spuštena na 40 evra tokom fraj vikenda, uuuuuuu, aaaaaaaa. Skoro sam kupio Warhammer 40k Space Marine za 16 evra (sa 50), pa vi gledajte u kom čuču grmi zec. Smile
« Poslednja izmena: 17. Feb 2012, 22:43:04 od BlizzardJakkal »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Apple iPhone 7
e ovako.Video igrice vec duze vreme gube draz,tj. developerima je vise vaznije da uzmu vise para nego da li ce ta igra zaista biti dobra.Sad posto je CoD Fransiza najprodavanija,oni misle da ne treba nista da menjaju jer ce imati isti profit(sto je njima u interesu).Dok su ostali developeri na neki nacin  primorani  da se vise muce i prave bolju igru kako bi skinuli sa trona activision.Od Black Opsa 2 ne ocekujem nista mnogo poboljsanja sto se tice grafike,performansi,itd.Samo mozda poprave Spawnove , dodaju neka nova oruzja.mozda malcice vece mape.ipak cekamo e3 da se igra najpre najavi i da vidimo prvi trejler pa onda cemo lako suditi.jednom recju nista posebno.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.56
mob
Sony 
Gle, nemam ništa protiv toga što si napisao ali... sa velikim A

Da živim u nekoj zemlji i da mogu da priuštim igru pošto košta 5% moje plate bolela bi me briga. Međutim, prinuđen sam da biram igre koje igram. Pošto živim u Srbiji prinuđen sam da vagam po sistemu "koliko igra košta - koliko traje do novog nastavka, i vredi li je kupiti zbog Multyplayera". Zato sam nadrndan na Activision, jer štancuje CoD igre brže nego neki ljudi ekspanzije.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Apple iPhone 7
Gle, nemam ništa protiv toga što si napisao ali... sa velikim A

Da živim u nekoj zemlji i da mogu da priuštim igru pošto košta 5% moje plate bolela bi me briga. Međutim, prinuđen sam da biram igre koje igram. Pošto živim u Srbiji prinuđen sam da vagam po sistemu "koliko igra košta - koliko traje do novog nastavka, i vredi li je kupiti zbog Multyplayera". Zato sam nadrndan na Activision, jer štancuje CoD igre brže nego neki ljudi ekspanzije.

kao i cela srbija.
slazem se u potpunosti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Jul 2025, 00:43:02
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.