Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Call of Duty: Advanced Warfare  (Pročitano 31486 puta)
Poznata licnost

tamo...vamo

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3161
Zastava top secret
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 33.0
mob
Samsung galaxy s9+
U kom smislu su vlasnici Radeon kartica zakinuti? I hocu li moci ja ovo igrati? Da ne skidam 45 GB za nista.
C2D E6600 2,8
8 GB RAM
MSI Radeon R9 270x OC 2GB DDR5
Pitam prvenstveno zbog pocesora?

Мех...  Никад не би надограђивао рачунар. Потрошиш силне паре а и даље имаш слаб комп који за годину дана неће бити ни за шта. Кад већ немам пара за нови ваља ми и овај стари.

ja nista nemenjam, skinem igricu...i teram na najjacoj reozluciji 1080P, 42" znaci full hd...evo vec me bole oci, igrao sam od deset jutros...  Smile Smile Smile Smile
a ovaj lap mi sluzi samo za surf...  Smile Smile

gde si bre magicni 100 godina...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 37.0.2062.99
mob
Motorola 
Izašla vam prva (narodska) zakrpa koja će raditi sa kodeks-,ali ne i sa rldd-varijantom.Pretpostavljam da će se uskoro pojaviti i nova verzija Voksijevog alata.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

zakrpa 1.jpg
(61.88 KB, 507x254)
« Poslednja izmena: 05. Nov 2014, 21:32:00 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1825
Zastava Bosna i Hecegovina
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 33.0
mob
Samsung Galaxy S4
U kom smislu su vlasnici Radeon kartica zakinuti? I hocu li moci ja ovo igrati? Da ne skidam 45 GB za nista.
C2D E6600 2,8
8 GB RAM
MSI Radeon R9 270x OC 2GB DDR5
Pitam prvenstveno zbog pocesora?

Мех...  Никад не би надограђивао рачунар. Потрошиш силне паре а и даље имаш слаб комп који за годину дана неће бити ни за шта. Кад већ немам пара за нови ваља ми и овај стари.
Nisam ja neki gejmer. Ploca, procesor, kuciste i jedan HDD su mi od dana kada je kupljen racunar, negdje krajem 2007. Bavim se informatikom inace, dosta vremena provodim za racunarom, pa se nesto i odigra. Mnogo igara skinem, probam, rijetko koju zavrsim.
A u racunar ulazem kad mogu priustiti, a ne kad izadje neka igra. Graficku sam uyeo nedavno, nakon pola godine peglanja sa prethodnom. Bacala teksutre ludjacke kad se opterteti, plavi ekran, ludilo.  Smile Otisao cip na kraju. Skinuo sam sa nje zalmanov hladnjak, moze zatrebati.
Konzolu bih kupio kad bih bas imao novca i opet bih razmislio. Prijatelj kupio PS4, super je stvarno, ali ja ne mogu igrati na gamepadu. Pobao Destiny-uzas!
IP sačuvana
social share
"Remember, remember the 5th of November, the gunpowder treason and plot. I know of no reason why the gunpowder treason should ever be forgot."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 37.0.2062.99
mob
Motorola 
  Evo i nove verzije Voksi-alata koji sređuje CPU-probleme.Koristiti samo nakon narodske zakrpe koju pomenuh :

http://voksi.sytes.net/fixes/COD.AW.V1.3.0.CPU.Fix-Voksi.rar

Koliko je hvaljeni deo (MP) igre postao komičan upravo zahvaljujući tome što se CoD posrao po svojim počecima možete videti ovde   Smile :

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows
Browser
Chrome 38.0.2125.111
pozz ljudi, moze neko da mi posalje reloaded crack...hvala unapred.
zapravo ovo mi izlazi prilikom pokretanja, skunio sam codex verziju
http://postimg.org/image/plx6t5183/
« Poslednja izmena: 06. Nov 2014, 13:47:13 od adebajor »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1825
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 33.0
mob
Samsung Galaxy S4
Pogledah ovaj video sto je @Torivoje postavio. Cak i vidim da je igra dobila dobre kritike na nekim stranicama. Pomislih da je to zbog MP-a, ali vidim ovdje da nema trika da je zbog toga...onda pomislim da je zbog SP kampanje, ali cisto sumnjam, jer odavno ne mogu dobiti dobru ocjenu za SP.
Kakav je SP u ovom CoD-u? Mene samo SP i zanima. Je li slican MP-u? Konkretno ima li ovih skakanja retardiranih i intenzivnih?
Kontam ja da su ubacili ova odijela, oklope, itd, ali ovo nema veze sa CoD-om. Da bar ime promijene!  Smile
Pretpostavljam da bi radnja neke od narednih mogla da se odvija na Mjesecu, ili na Marsu, sto da ne.
Ili da se iz 2146-te vratimo u proslost, WW2, pa da mijenjamo tok istorije.
Izmisljaju ratove i sukobe i smorili su sa temom ganjaja terotiste koji stoji iza svega toga, a po mom misljenju nisu iscrpili ratove ili zanimljive bitke iz proslosti.
Nisam neki nostalgicar, ali me kvalitet posljednjih CoD igara tjera da budem. Pa zamislite neke misije iz CoD2 ili Modern Warfare-a sa danjasnjom grafikom.   Smile
Dajte mi malo Normandije, da sve zivo i nezivo leti oko mene!  Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Remember, remember the 5th of November, the gunpowder treason and plot. I know of no reason why the gunpowder treason should ever be forgot."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 37.0.2062.99
mob
Motorola 
Kakav je SP u ovom CoD-u? Mene samo SP i zanima. Je li slican MP-u? Konkretno ima li ovih skakanja retardiranih i intenzivnih?

Dakle , SP :
- zaplet nije naročito maštovit,ali,barem,nije ni totalna nebuloza
- Kevin Spejsi nije lik koji može da igra ultra-negativca u jednoj kompjuterskoj igri,jer mu je gluma zasnovana na "živim očima" i jedva primetnoj mimici ( ni jedno od ta dva kompjuterska grafika nije u stanju da uhvati)
- glavni junak u sinematicima deluje više kao neko ko nosi crne rolke i posećuje večeri poezije,nego kao ratni veteran/r.v.invalid
- bilo već u ranijim nastavcima / drugim igrama :
    a) jet-packs
    b) grapple-hooks
    v) veranje po zidovima (magnetizovanim rukavicama)
    g) "nevidljivost" pomoću specijalne uniforme
    d) šibačina na nosaču aviona protiv neprijateljskih desantnih trupa
    đ) jurnjava čamcima/jet-skijevima/kolima duž zacrtanih trasa
    e) forsiranje visećeg mosta
    ž) šibačina uskim ulicama mediteranskih gradića
    z) meh-odela...itd.

Skakanja ima.Manje ga zahteva sama igra smeštanjem ciljeva koje treba dosegnuti u vertikalnu ravan,a više je ostavljeno samome igraču i njegovom stilu igre.Nema mnogo taktičkog opravdanja za česte "proizvoljne" skokove.Igrač njima tek u navrat-dva dođe u bolju poziciju od protivnika.
  U pravu si , stariji naslovi su bili (mnogo) bolji.

pozz ljudi, moze neko da mi posalje reloaded crack...hvala unapred.
zapravo ovo mi izlazi prilikom pokretanja, skunio sam codex verziju
http://postimg.org/image/plx6t5183/

Jesi li igru startovao sa administratorskim pravima ?
Što se "leka" tiče ,imaš 2 opcije : 1) Kodeks-igra + ispravan Kodeks-lekić + narodska zakrpa koju pomenuh (5,17 Mb)  2) Kodeks/Rldd igra + Rldd-lekić + Rldd-zakrpa ( 100 i kusur Mb,jer sadrži i nepotrebne MP-fajlove).Sve što imah je već obrisano,žao mi je,ali je lako sve pomenuto naći na mreži.
« Poslednja izmena: 06. Nov 2014, 19:31:32 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows
Browser
Chrome 38.0.2125.111
Resio sam problem, igrica radi lepo. A sto se tice same igre jako lepo je uradjena, linearna kao i svaki call of duty. Nije bas najbolje optimizovana za pc ali kod mene radi sasvim lepo, phenom 965 4,0ghz, 8gb rama i gtx 560. Cut scene su super, mozda i najbolje koje sam video. A nemojte ocekivati previse od igrice koja izlazi svake godine, da izlazi na svake 2,3 kao btf ili crajsis, sami kreatori igara imaju vise vremena da sminkaju grafiku, pricu itd..Po meni je kul i zabavan, po malo kratak kao svaki cod zato nemojte igrati na easy Smile Sto se tice mp,nisam ga igrao i ne mogu da komentarisem Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1825
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 33.0
mob
Samsung Galaxy S4

Dakle , SP :
- zaplet nije naročito maštovit,ali,barem,nije ni totalna nebuloza
- Kevin Spejsi nije lik koji može da igra ultra-negativca u jednoj kompjuterskoj igri,jer mu je gluma zasnovana na "živim očima" i jedva primetnoj mimici ( ni jedno od ta dva kompjuterska grafika nije u stanju da uhvati)
- glavni junak u sinematicima deluje više kao neko ko nosi crne rolke i posećuje večeri poezije,nego kao ratni veteran/r.v.invalid
- bilo već u ranijim nastavcima / drugim igrama :
    a) jet-packs
    b) grapple-hooks
    v) veranje po zidovima (magnetizovanim rukavicama)
    g) "nevidljivost" pomoću specijalne uniforme
    d) šibačina na nosaču aviona protiv neprijateljskih desantnih trupa
    đ) jurnjava čamcima/jet-skijevima/kolima duž zacrtanih trasa
    e) forsiranje visećeg mosta
    ž) šibačina uskim ulicama mediteranskih gradića
    z) meh-odela...itd.

Skakanja ima.Manje ga zahteva sama igra smeštanjem ciljeva koje treba dosegnuti u vertikalnu ravan,a više je ostavljeno samome igraču i njegovom stilu igre.Nema mnogo taktičkog opravdanja za česte "proizvoljne" skokove.Igrač njima tek u navrat-dva dođe u bolju poziciju od protivnika.
  U pravu si , stariji naslovi su bili (mnogo) bolji.

Hvala na detaljnim informacijama, drugima ce takodje biti od koriti. Stavicu ja ovo da se skida, pa cemo vidjeti.
Evo jedan primjer sto sam prestao igrati neki od prethodnika, iako mi se nije ucinio los. Ne znam tacno koji dio, uglavnom mozda 3. misija u kampanji, kad takticki postavljas jedinice ocekujuci napad. Ne mislim da je to losa ideja, ali se meni to ne svidja u zanru CoD-a. Presao sam to(tutorijal, u sustini) i kad sam vidio da ima jos takvih misija, obrisao igru.
« Poslednja izmena: 06. Nov 2014, 22:22:38 od Vitto »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
mob
Sony 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.13 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.