Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 20:16:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 75 76 78 79 ... 104
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Call of Duty 5: World at War  (Pročitano 99629 puta)
Zvezda u usponu

Са Партизаном до смрти!!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2413
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
MA bio bi puno igriviji da nije tih gluposti (mene extra zivvcira onaj spawn, za popizditi) a u patchi nema ni rijeci o tome!! Sve nekakve stvari koje ja (srecom izgleda) nisam nikada dozivio, osim fastrank servera!! Reako sam sam sebi da cu docekati taj patch,a ako ne ispuni moje ocekivanja kupujem CoD4 i nastaviti cu opet uzivati u igri!!
pazi da poprave spawnove moraju da ih srede na geometriji mapa,sto znaci da bi patch sadrzao svih 13 mapa i bio bi oko 600mb veliki.
Samo ne znam sta vise cekaju sa linux fajlovima za servere.Iovako je sve manje servera za codwaw.Ja sam bio narucio jedan pa sam odustao zbog tih fajlova,a i redirekcija ne radi jos uvek,pa sam lepo trazio cod4 server umesto toga.
IP sačuvana
social share
Balkan Special Forces CoD4 mod
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

U can't handle the truth!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2336
Zastava Ormar tvoje cure
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Samsung S4
U redu, ne kuzim se kao ti, ali ja ne bih imao nista protiv da skinem patch koliki god da bude samo da igra bude barem blizu CoD4 a ima potencijala...
IP sačuvana
social share
I don't need to get a life. I'm a gamer. I have lots of lifes!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2336
Zastava Ormar tvoje cure
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Samsung S4
Ovo je sa www.callofduty.com od glavnog moderatora:

am happy to say that we have entered Phase 5 of our PC Patching Process, and are preparing the patch for worldwide distribution!

As such, I wanted to shed some light on precisely what Patch 1.2 has fixed. But first, I’d like to introduce a NEW MAP we’ve included in this patch – Makin Day.

Items addressed in 1.2:

Free Multiplayer Map! The tide is out and the sun is high – this daytime version of Makin sheds new light on the battle!
Fixed exploits that allowed for power ranking servers.
Fixed router related server authentication errors.
Fixed HTTP Redirect functionality for downloading mods
Fixed sound device crashes stemming from Emulated Sound Devices
Fixed exploit which allowed players to color their name tag.
Hits now register properly while targeted player is leaning.
Enabled /cg_drawfps in multiplayer games.
Fixed command-line +connect functionality
/cg_fov no longer resets to the default value in between matches.
Dedicated servers automatically reconnect to the Master Server in case the Master Server resets.
"Accept Game Invite" is bound to its default key, F10.
Implemented fix for attempting to join password protected servers from the server browser.
Fine tuned Bolt-Action Rifles for balance.
Screenshots no longer overwrite each other.
Fixed various multiplayer map related issues and exploits.
We are aware that /record is not on this list, but are happy to say we’ve already begun working on a Patch 1.3 which will address /record. More details on that patch will emerge after the 1.2 release.

So get ready to get your frag on – Patch 1.2 is releasing TOMORROW, Feb. 6th 2009! Mirrors should start being made available in the morning, PST.

Regards,
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2336
Zastava Ormar tvoje cure
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Samsung S4
« Poslednja izmena: 06. Feb 2009, 19:04:59 od fucked_up »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Са Партизаном до смрти!!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2413
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
i jos uvek nema linux fajlova  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia E75
I jos nisi ispravili bug koji me uzasno iritira i dodje mi da razbijem komp kad mi se to desi,a to je onaj cuveni bag kada hocete izaci iz igre i onda samo iskoci plavi ekran smrti i nakon sekunde ili dve sledi restart i sve sto ste odradili od challengesa je izgubljeno i evo izlazi vec drugi patch i oni i dalje smatraju da je to manje vise nebitno i da se netreba popravljati,kakvi debil,samo zbog tog bag sve manje i igram CoD5 i polako se vracam igranju CoD4,a inace sam veliki ljubitlje tematike WWII i da neznaju srediti igru kako treba pa to je da poludis,mamicu im onu bezobraznu........... Smile
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil GTalk Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2336
Zastava Ormar tvoje cure
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Samsung S4
I jos nisi ispravili bug koji me uzasno iritira i dodje mi da razbijem komp kad mi se to desi,a to je onaj cuveni bag kada hocete izaci iz igre i onda samo iskoci plavi ekran smrti i nakon sekunde ili dve sledi restart i sve sto ste odradili od challengesa je izgubljeno i evo izlazi vec drugi patch i oni i dalje smatraju da je to manje vise nebitno i da se netreba popravljati,kakvi debil,samo zbog tog bag sve manje i igram CoD5 i polako se vracam igranju CoD4,a inace sam veliki ljubitlje tematike WWII i da neznaju srediti igru kako treba pa to je da poludis,mamicu im onu bezobraznu........... Smile

Znam da se neces sloziti, nisam ni ja, ali oni tvrde da taj plavi ekran smrti nije zbog njih odnosno zbog igre nego da je to do tvog kompa ili sistema... Tako su barem odgovorili nekolicini ljudi na sluzbenom forumu...

A patch je sranje.. Nista nije bolje, jos i onaj jebeni zvuk zajebava... Trebali bi napraviti jos jedan paatch za ovaj patch... Uzas.. Da mi je naci nekoga tko bi se mijenjao cod 5 za cod 4..original naravno... Jer me cod 5 sve vise zivcira i necu moci jos dugo izdrzati...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia E75

Znam da se neces sloziti, nisam ni ja, ali oni tvrde da taj plavi ekran smrti nije zbog njih odnosno zbog igre nego da je to do tvog kompa ili sistema... Tako su barem odgovorili nekolicini ljudi na sluzbenom forumu...

A patch je sranje.. Nista nije bolje, jos i onaj jebeni zvuk zajebava... Trebali bi napraviti jos jedan paatch za ovaj patch... Uzas.. Da mi je naci nekoga tko bi se mijenjao cod 5 za cod 4..original naravno... Jer me cod 5 sve vise zivcira i necu moci jos dugo izdrzati...
To sam i ja prvobitno mislio da je taj plavi ekran smrti nesto do mog racunara ili sistema ali postalo je sumnjivo kad bi se to povremeno desavala i samo kad bi izlazio iz igre,nakon mozda par nedelja igranja pukao mi sistem pa sam digao novi,vratio profil i opet mi se to desavalo,onda sam digao Vistu pa se opet desavalo,pa sam guglao i nasao da se gomila njih po raznim forumima zale na ovaj problem plavog prozora prilikom izlaska iz igre,nema kome se to nije desilo iz mog drustva i klana,nemoguce da nam svima nevalja sistem,zar ne...............to je definitivno njihov problem samo sto kreteni nece da priznaju................... Smile
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil GTalk Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2336
Zastava Ormar tvoje cure
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Samsung S4
Ovaj Treyarch je najgore sto se moglo dogoditi CoD serijalu!!  Smile Smile Smile Smile

I jos kao kurce se da vec rade na novom patchu, a ni ovaj ne radi!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Са Партизаном до смрти!!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2413
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
hahaha
ovaj patch mi je sjebao codwaw
hahahaha
a pre je radio ok  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 75 76 78 79 ... 104
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 20:16:52
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.