Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 22:54:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 73 74 76 77 ... 104
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Call of Duty 5: World at War  (Pročitano 99760 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 407
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
SonyEricsson K810i
Jbg. Skinuci skullpturin rip, mozda ce on da radi.
Do sad dam skinuo 2 ripa i nijedan nije radio, jedino jos da i ja probam skulpturin rip. Zna li neko jel radi>  Smile
Ja sam skinuo Skulpturin rip jos cim se pojavila igrica i na njemu je bila greska, ali je posle objavljen fix i singl radi bez problema, multi nisam probao. Problem je sto ti za instalaciju fixa treba bar sat vremena.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 132
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.61
mob
LG gt540
Namestio sam online i radi! Jel mora punk bastr posto mi radi i bez njega? Ali nemoze da mi pise moje ime, odnosno moj user???
Moze pomoc?
« Poslednja izmena: 25. Jan 2009, 22:51:50 od rayli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

It Is I Le Qlerc

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3878
Zastava Jagodina
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Samsung Note 8
Evo vam resenje kako da napravite oflajn profil....

1. Navigate to the folder :
* XP users :C:Documents and Settings\USER_NAME\Local Settings\Application Data\Activision\CoDWaW\players\profiles\
* Vista users : C:Users\USER_NAME\AppData\Local\Activision\CoDWaW\players\profiles\
2. Delete all the folders in there.
3. Create a new folder with the name of the Profile ex: XXXX (folder remains empty)
4. Create text file: active.txt (must NOT be readonly)
5. Open active.txt and type in your profile folder name (XXXX)
(active.txt NOT active.txt.txt)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Jbg. Skinuci skullpturin rip, mozda ce on da radi.
Do sad dam skinuo 2 ripa i nijedan nije radio, jedino jos da i ja probam skulpturin rip. Zna li neko jel radi>  Smile

Brtale, meni skullptura radio u single, a za multi nisam probao... Javicu kad probam.
IP sačuvana
social share
I got banned for having a common sense.
Common sense... Not as common as you might think.
Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia E75
Evo vam resenje kako da napravite oflajn profil....

1. Navigate to the folder :
* XP users :C:Documents and Settings\USER_NAME\Local Settings\Application Data\Activision\CoDWaW\players\profiles\
* Vista users : C:Users\USER_NAME\AppData\Local\Activision\CoDWaW\players\profiles\
2. Delete all the folders in there.
3. Create a new folder with the name of the Profile ex: XXXX (folder remains empty)
4. Create text file: active.txt (must NOT be readonly)
5. Open active.txt and type in your profile folder name (XXXX)
(active.txt NOT active.txt.txt)
Dali se sa ovim nacinom gubi  sve odradjeno u multiplayer.......ja sam vec nasao na netu neki program koji prafi Off-Line nalog,samo sto sam bio izgubio sve sto sam odradio do tada,pa sam jbg morao deinstalirati igru,pa je ponovo instalirati i vratiti moj profil,neda mi se zajebavati i kockati da izgubim sve dosad uradjeno,evo uskoro treba da stignem do Prestige leve 4 pa ako cemi ovaj nacin resiti problem sto mi javlja da nemam nalog onda bi se i usudio da to odradim ali ako sjebe profil onda necu ipak nista da cackam.
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil GTalk Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

It Is I Le Qlerc

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3878
Zastava Jagodina
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Samsung Note 8
Stvarno ne znam..nemoj nista da diras onda..on kaze u uputstvu pod 2. da se obrisu svi fajlovi u profilima. Meni super radi, nisam nista ni imao, tako da i nije moglo da mi obrise Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia E75
Mozda i probam jedno prilikom,nije mi frka,redovno radim Backup profila tako da ako nesto zajebem,kao sto mi se vec par puta desavalo ponovo reinstaliram igru,vratim profil i nastavljam gde sam stao,vec sam ni sam neznam kolko puta uspesno vracao svoj profil i u CoD4 i u CoD5,tako da nema tu mnogo rizika.
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Namestio sam online i radi! Jel mora punk bastr posto mi radi i bez njega? Ali nemoze da mi pise moje ime, odnosno moj user???
Moze pomoc?

Aj podeli s' nama kako si podesio?
IP sačuvana
social share
I got banned for having a common sense.
Common sense... Not as common as you might think.
Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia E75
Moze pomoc?

Aj podeli s' nama kako si podesio?
E to i mene zanima,jer se bez PunkBustera nemoze,tj moze se samo na serverima gde je pB iskljucen,al ko je lud igrati na serverma gde je iskljucen,pa tamo je onda sigurno bar polovina sa nekim skripatama i gines da neznas ni sta te je snaslo,a to sto nemas mesto za upis imena to ti je takva verzija i kada udjes na neki normalan server gde je ukljucen PB izbacice te  zbog dve stvari:
1.JEr nemas PB i kad te izbaci to ce ti i napisati,da u opcijama ukljucis/instaliras PB.
2.Ako nemas izme PB te izbacuje i zbog toga sa porukam da Unnamed Soldier je neodgovarajuce ime i da moras da ga prmenis.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

U can't handle the truth!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2336
Zastava Ormar tvoje cure
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung S4
Hi all,

I know many of you may feel a bit left out seeing the console updates that keep getting pushed through, which is why I am making this post. I want to explain why the PC community cannot receive updates quite as frequently as the console world.

For that, please read the PC Patching Process sticky here:
http://www.callofduty.com/board/viewtopic.php?f=29&t=91072

After having read that, I want to update you with where we are at in that process. Presently, we are smack dab in the middle of Phase 2. We have a comprehensive list of what the community has been reporting, and we are reproducing & fixing some the issues for Patch 1.2.

Now we understand that some issues are more urgent than others. For this reason, we are aiming to release Patch 1.2 as quickly as possible - sometime towards the end of this month, beginning of next month (February). We want to move quickly on some of the more pertinent and more easily isolated issues, rather than waiting to release a more comprehensive patch that attempts to address them all.

Below is a list of some of the issues we are trying to fix for Patch 1.2. In order to get this patch out at the beginning of February at the latest, there may be an issue or two we intended to fix that gets pushed to Patch 1.3.

* All relevant console hot fixes & TU fixes (mostly MP map fixes).
    * HTTP Redirect.
    * Dedicated server reconnecting to master server index w/out reboot.
    * Fast-XP “Power Servers” exploit.
    * Server authentication errors.
    * Cg_drawFPS in Multiplayer.
    * Cg_fov defaulting back to 65 after death.
    * +connect command line argument.
    * Preventing altering clan tag colors (used to appear as friendly instead of an enemy).

Patch 1.2 will not address every problem in the game. Patch 1.3 will encompass many more of the outstanding issues, and will start at Phase 2 again once patch 1.2 passes through Phase 5.

Additional support for the game will be available by way of patches as necessary in the future. And before you ask, one of the items still on our list is /record (this is unfortunately a bigger task which cannot be completed in time for 1.2). More info regarding future patches will be made available after Patch 1.2 is released.

Hope that clears up some of the questions. In the meantime, enjoy double-XP this weekend!

Regards,
-JD
________________________________________________________________________________________________________________________

Update: for those of you familiar with the PC Patching Process announcement at the top of this forum (linked below), we are currently in Phase 4 of the PC Patch 1.2 production. All items we intended to fix for PC Patch 1.2 have been fixed, and the fixes are being tested.

As the process explains, this Phase can be iterative, and we may need to iron out some wrinkles as the testers hammer away at it. We suspect the patch will be finished within 2 weeks presently. I'll keep you updated if that changes.

Regards,
-JD

Source:http://www.callofduty.com/
IP sačuvana
social share
I don't need to get a life. I'm a gamer. I have lots of lifes!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 73 74 76 77 ... 104
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 22:54:57
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.