Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 10:30:20
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 90 91 93 94 ... 104
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Call of Duty 5: World at War  (Pročitano 98688 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 46
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Da li neko moze da mi pomogne i objasni sta treba uraditi u ovoj misiji?
Lutam vec sat vremena i nikako da skontam . . .

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

untitled.JPG
(49.32 KB, 640x480)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Apple iPhone 7 Plus
Pa lepo ti kaze "Unisti Bunker"  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.24
mob
HTC 
koliko se secam treba da ubacujes dinamit u bunkere
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Са Партизаном до смрти!!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2413
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
покупи експлозив и бацај у бункере и то је све
IP sačuvana
social share
Balkan Special Forces CoD4 mod
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 46
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Ok, ljudi, hvala vam...
Nije problem za bunkere, znam da ih treba unistiti, ali sam verovatno negde promasio exploziv )nisam ga primetio nigde) ...  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14

Otvoren je srpski COD 5 WAW server. Ovo je dom domaćeg klana eXXtreme3D. Nije krekovan server. Slobodno navratite mi igramo svako vece  Smile
« Poslednja izmena: 07. Okt 2009, 20:43:15 od Tajtaj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Са Партизаном до смрти!!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2413
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
pazi da ne navrati neko na original server i to jos waw koji se slabije igra od cod4 kod nas  Smile
IP sačuvana
social share
Balkan Special Forces CoD4 mod
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Lovely jubbly

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 141
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Imam problem - instaliram igru sve prodje OK, kada pokusam je pokrenem drzi samo crn ekran....Konfiguracija na kojoj je instaliran je sledeca:
Intel Celeron 3.0GHz
1.8 GB of RAM
ASUS AH3450 HDMI FullHD 512MB 3.0 Pixel Shader
IP sačuvana
social share
Fabrique Belgique
Edit by Ziledin: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Imam problem - instaliram igru sve prodje OK, kada pokusam je pokrenem drzi samo crn ekran....Konfiguracija na kojoj je instaliran je sledeca:
Intel Celeron 3.0GHz
1.8 GB of RAM
ASUS AH3450 HDMI FullHD 512MB 3.0 Pixel Shader
hm...mozda imas problem koji sam ja imao...
naime,posle nekog 2. po redu pokretanja igrice od instaliranja,ja nisam vise mogao da gledam introe(znaci,one za igru,i one sa logoima kompanija),jer su mi se kodeci nesto bili sjebali(nista novo kod Windowsa...  Smile Smile Smile),i onda,komp,kad god bih pokrenuo igru,se par minuta mucio da pokrene te videe,ali,nije mogao,te posle 5 minuta bi usao u igru.
e,sad,ne mora da znaci da je do kodeka,i znam da moja prica zvuci malo cudno,ali,jbg,takav ti je Windows,uvek ujeban do koske,i mozda i ti imas taj problem-da nece da ti pusti te videe pri ulasku u igru,samo sto tebi traje duze taj crni ekran,jer ti je i komp slabiji(ja sam tada imao 3.2 GHz,2 GB RAMa,8800 GT).
ja sam to resavao tako sto sam odmah kliktao misem cim se pojavi crni prozor,tako da prekinem filmove,i to je radilo,i igrica se odmah dizala,tj-odma mi se pojavljivao onaj glavni menu.

znaci,probaj opet da udjes u igru,i kada ti se pojavi crni ekran,vidi sta se desava.cekaj i 15 minuta ako treba.ako posle 20 minuta nece i dalje da udje,i ako ne moze cak ni task manager da otvori(znaci,zabagovao se),onda je verovatno neki drugi problem u pitanju,ali i ako je drugi problem,sumnjam da je do konfiguracije,jer bi trebalo da ga teras bez problema na mediumu sigurno,nego je onda mozda neki drugi problem u pitanju.

probaj opet,i uradi sta sam ti rekao-1. put cekaj i 20 minuta ako treba,i vidi sta ce da se desi. 2. put probaj da kliknes nekolko puta cim se pojavi prozor za igru(kada kliknes na ikonicu,i pojavi se veliki crni prozor).
probaj to par puta i javi nam sta je bilo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Lovely jubbly

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 141
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Probao sam nekoliko puta da sa ENTER-om i misem kao da ubrzam INTRO-e, ali nista, ostavio sam ga da stoji nekih 5-10 minuta i posle toga je usao, tako sam ulazio nekoliko puta, a posle toga je poceo da ulazi sasvim normalno (znaci ima INTRO, pa posle toga MENU), jedini problem je u tome sto na primer kada krenem tu prvu misiju, kada zavrsi LOAD i napravi onaj crni ekran pre nego sto igra pocne treba dosta da cekam i cela igra dok je igram je usporena kao "SlowMotion", i ono prebacivanje kada me ubiju pa treba ponovo da krenem treba dugo da se ceka. On mi je podesio po Defaultu sve na maximum, ja sam smanjio, ali isto...
IP sačuvana
social share
Fabrique Belgique
Edit by Ziledin: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 90 91 93 94 ... 104
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 10:30:20
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.153 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.