Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 17:23:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 83 84 86 87 ... 104
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Call of Duty 5: World at War  (Pročitano 99078 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1438
Zastava Fukushima
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Kako mislis da postoji i sad?  Smile

Mozda se nismo razumeli...Kad odem u neku igraonicu sa drustvom i kreiram server na jednom od racunara tipa TDM , ne vidim nigde u podesavanjima oko detalja igre da mogu da ukljucujem i iskljucujem helikoptere, avijaciju , neke perkove... Naravno nemam mogucnost da prckam po HD i fajlovima na racunaru.

Ako znas kako da ovo uradim kroz samu igru pomagaj! Ovo me isto zanima i za CoD WaW kako da iskljucim kerove i neke perkove u igri  Smile

Interesantna mi je gore pomenuta ideja za MP igru, kad jednog odredjenog u timu treba sacuvati/odstreliti
"* New gametype unconfirmed name, similar to search and destroy, however instead of trying to plant a bomb, you try to kill a specified enemy" 
kao i povratak vozila koja se mogu koristiti u igri(ne mislim samo na tenkove). Secam se da su u CoD 1 bili dzipovi i to mi je bilo odlicno...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Са Партизаном до смрти!!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2413
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Kako mislis da postoji i sad?  Smile

Mozda se nismo razumeli...Kad odem u neku igraonicu sa drustvom i kreiram server na jednom od racunara tipa TDM , ne vidim nigde u podesavanjima oko detalja igre da mogu da ukljucujem i iskljucujem helikoptere, avijaciju , neke perkove... Naravno nemam mogucnost da prckam po HD i fajlovima na racunaru.

Ako znas kako da ovo uradim kroz samu igru pomagaj! Ovo me isto zanima i za CoD WaW kako da iskljucim kerove i neke perkove u igri  Smile

Interesantna mi je gore pomenuta ideja za MP igru, kad jednog odredjenog u timu treba sacuvati/odstreliti
"* New gametype unconfirmed name, similar to search and destroy, however instead of trying to plant a bomb, you try to kill a specified enemy" 
kao i povratak vozila koja se mogu koristiti u igri(ne mislim samo na tenkove). Secam se da su u CoD 1 bili dzipovi i to mi je bilo odlicno...  Smile
skini promod i ubaci u igru.kreiraj server iz promoda i podesi sta hoces.U promodu nemas debilne prekove,puske i nema helija i airstrike.E sad ne znam kako mozes da se povezes u lokalu na taj server preko rcona,posto u rcon alatima ima opcija da se iskljucuju i podesavaju dodatne stvari kao i da saljes komande serveru.
IP sačuvana
social share
Balkan Special Forces CoD4 mod
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1438
Zastava Fukushima
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

[AFF] Andronicus

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 49
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Hehe,blago vama vi zapravo igrate COD 5...
Ja mislim da sam medju rijetkima,ako ne i jedini koji nije jos igrao...Tacnije nisam uspio pokrenuti...
Danas sam probao 5. verziju i opet ista greska...
Bio bih vam zahvalan ako bi me neko bar uputio sta bi moglo biti i sta mi je potrebno da i ovo odigram?
Znaci grska se pojavi kada pokrenem igricu,odmah prilikom ucitavanja...

Vala i ja nisam igrao CoD WaW preko neta

IP sačuvana
social share
Andronicus
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Са Партизаном до смрти!!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2413
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Jel zna neko neki dobar bolt rifle only server,i da je kreker naravno  Smile
IP sačuvana
social share
Balkan Special Forces CoD4 mod
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 22
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
SonyEricsson K800i
Sa jos dva druga planiram da kupim original igru.
Ono sto me interesuje je dali cemo moci sva trojica da igramo sa istim kljucem?
Mislili smo da napravimo 3 profila i da svako sa svojim igra.
Da dodam da svi imamo i istu IP adresu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

U can't handle the truth!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2336
Zastava Ormar tvoje cure
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Samsung S4
Probajte pa javite!!  Smile Smile
IP sačuvana
social share
I don't need to get a life. I'm a gamer. I have lots of lifes!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia E75
Neverujem da cete uspeti igrati sa istim cd-key,mislim da ce vas server izbacivati sa porukom cd-key in use,please reconect later,istu foru je pokusao moj drug sa jos jednim kolegom radi ustede i nije bilo sanse da igraju,neznam sta drugo da kazem nego probajte...............
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil GTalk Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 747
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Apple iPhone 5
Ljudi, u poslednjih nedelju dana, par puta mi se desilo da me PB izbaci zbog "Losing Key Packets", posle toga udjem ponovo i bude ok, ali me uzasno nervira, jel zna neko razlog?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1438
Zastava Fukushima
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
@doktor79

i ja cisto sumnjam da cete moci da igrate na isti kljuc...koliko znam kljuc se vezuje za online profil koji kreiras na pocetku multi playera a vi planirate da pravite 3 profila na isti kljuc.

Po meni, jedina mogucnost je da kreirate jedan profil pa da naizmenicno igrate sa njim  Smile Smile

ne znam za ostale ali meni je 4ka i dalje mnoooogo bolja od Worl at War i pre bi uzeo original kljuc za Modern Warfare  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 83 84 86 87 ... 104
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 17:23:34
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.