Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 100 101 103 104 ... 110
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Call of Duty 4 Burek Klan |BF|  (Pročitano 52770 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 262
Zastava sivac
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung 
E ovko
Ja i redstarsasa  jesmo novi ali se trudimo da ovaj klan opstane.Hajde da probamo prvo da se prebrojimo da vidimo ko je jos u klanu
i ko zeli da ovaj klan opstane ako nas bude dovoljno onda ce mo da radimo dalje ali svi zajedno ,mozemo da napravimo sajt gde ce svi clanovi moci
dase informisu o aktivnostima.(sajt cemo mi napraviti to nije problem).Sto se tice warova i ostalih stvari gledali bi da svi podjednako ucestvuju
i to ravnopravno bez nekih velikih vodja.Dakle ako uspemo da se sakupimo a nadamo se da hocemo,nadamo se takodje da ce se neki clanovi koji su
napravili ovaj klan vratiti i da cemo svi raditi na tome da od ovoga klana napravimo nesto sto
ce da traje.Burek forum bi ostao i dalje mesto gde bi razmenjivali misljenja.
Molimo sve koji ostaju verni BF klanu da se izjasne na forumu a o daljim aktivnostima ako ih bude bice te obavesteni.

Izvinjavamo se administratoru (ako jos uvek postoji posto se nejavlja) sto smo mi ovako resili da uzmemo stvari u svoje ruke da spasimo sto se spasiti moze
« Poslednja izmena: 18. Mar 2008, 17:00:36 od aleksxx »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
mob
Nokia E75
Vi cete jedino klan spasiti ako vam je stvarno stalo tako sto cete se potruditi da trazite i zakazujete warove,ako se dogovorite i okupite evo ja sam u stalnom kontaktu sa nekoliko klanova i povremeno u dva popunjavam po potrebi brojcano stanje i mogu vam potvrditi da ce se niki od njih 100% odazvati pozivu za war,al samo trebate biti slozni i u dogovoru.
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil GTalk Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 262
Zastava sivac
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung 
Nama da nije stalo do klana nebismo ovo ni pokretali ti si ok ti si cetvrti ali videcemo sta ce da kazu ostali.
Po nama smisao klana bi trebalo da bude  zajednicko odmeravanje snage sa drugim klanovima 
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 19
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Sta bi  Smile niko nije zainteresovan Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 60
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung U600
Sad se javljaju uglavnom sve oni pocetnici koji su ko zna zasto dosli u klan a da pri tome nisu odigrali nijedan jednini mec,jedino su povremeno ucestvovali u ovdasnjim diskusijama i nista vise,sa ovim klanom sam odigrao nekoliko warova sa drugim klanovima,nismo uvek bas najbolje prolazili ali smo se trudili,dok nas je bilo malo jos smo i nekako funkcionisali,sad kad nas se nakupilo ovoliko sve je manje aktivnih,sto se mene tice ja cu igru igrati i dalje bez obzira na sadasnje stanje,ako se nesto zakaze odazvacu se kao i u vecini slucajeva,jedino kad ja nisam mogao doci na zakazane warove bilo je kad je bilo u kasnim vecernjim terminima.
ako mislis na mene druskane moj ja ti tvrdim ( a i ostali mogu potvrditi ( koji su bili aktivni)) da sam ucestvovao u 99% ratova i treninga ( na kojima si se ti veoma retko pojavljivao ), a u tim usao sa zeljom prvenstveno za dobru zabavu,a pored toga i za uspeh samog tima - samo sto sve to sa ovakvim ( neorganizovanim ) timom apsolutno nije moguće izvesti.
Zelim vam srecu u reorganizaciji tima i uspeh u buducim wear-ovima!!! Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 19
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
 I ti dakle ode.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 407
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
SonyEricsson K810i
Ja cu ostati, ali ja ne igram na hardcore serverima jer mi ide na qrac svo to stekarenje tamo. Ima stekarenja i GL-ova i na obicnim serverima, ali tu bar ima neke sanse da ustekanog morona i ubijes.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 19
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
ok lakocemo se dogovoriti,vazno je da se sakupimo.
za vikend bi mogli da igramo protiv Silenta i njegovog klana tamo su jos aco i gsi
« Poslednja izmena: 18. Mar 2008, 22:01:16 od redstarsasa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 262
Zastava sivac
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung 
eto vidiite vec imamo sansu za jedan war.sto neigrati bice zanimljivo ubijati silenta i ekipu.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12;
mob
Apple iPhone
ljudi, klan su napustila 2 clana a vi ocete da gasite klan!? Smile pa jbt, ima vas 15, koji vam je. Ako ste stvarno zainteresovani mozete bez problema da imate warove, samo se potrudite malo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 100 101 103 104 ... 110
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.