Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 60 61 63 64 ... 110
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Call of Duty 4 Burek Klan |BF|  (Pročitano 54633 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
mob
Nokia E75
Nije valjda da si citer?  Smile
Pa zar JA,nije valjda to poruka kojom se izbacuje cheater,mislim,neznam ni sam,to je ili neka greska ili me neko zajebava,nikada nisam varao,moj rezultat nikada nije u vrhu,uvek sam na nekoj zlatnoj sredini,igram fer i posteno,nikada nisam koristio GL,nekoljem svoje protivnike,netrcim pred metaka nisam ni onaj koji kampuje celu igru na jednom mestu.
Definitivno je neka greska i to sam primetio da mi se desava iskljucivo kad  igram na ruskim serverima kojih imam jedno 6 ili 7 u favorite listi,dok mi se na ostalim serverima to uopste nepojavljuje.  Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil GTalk Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung S7220
Pise da te izbacio zbog Aimbota, a to je najpoznatija citerska skripta...
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia E75
Definitivno neka greska,nemam pojma sta je ta ambiota,ni kako se koristi,a niti imam zelju za varanjem,evo do malo pre sam igrao na dva americka servera,jedan je hard core,drugi redovan i na oba je ukljucen punkbuster i nisam ni jednom bio izbacen,kako to,ako koristim taj "ambiot" onda bi me trebali i sa tih servera izbacivati,zar ne. Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Stvar je jako cudno sto mi se ovo i ranije desavalo ali nisam obracao mnogo paznje ali sam u zadnje vreme primetio da se to desava samo na par ruskih servera gde odem kad nema mesta na onim americkim,znacin gde god drugde igrao sve ide bez problema,cim odem na neki od ruskih nakon par minuta me izbacuje,odakle njemu ideja da ja koristim tu ambiotu i da varam kada od toga nema nista.
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Apple iPhone
otvori onaj fajl config_mp koji se nalazi na C:\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\players\profiles\(ime profila) i vidi dal ti je ukljucen Aimbot ili neki drugi cheat. Ako je value=1 znaci ukljucen. Btw, ako hoces moze neko da ti uploaduje taj falj ko nije imao tih problema. Ne dira profil (siguran sam 99%). Samo ti menja podesavanja za CoD MP. Posle ti udji u igru i namesti kako ti odgovara.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia E75
Ma sve jedno mi je Aco videcu oko tih podesenja,ja znam da nevaram i da igram skoro na svim serverima bez problema,to sto me zajebava na nekoliko i iskljucivo ruskih servera necu mnogo da lupam glavu,ako to nastavi da me jebe i na ostalim e onda cu se odmah pozabaviti time,sad i nije mnogo bitno,u svakom slucaju hvala na odgovoru.  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Са вером у Бога, за Краља и Отаџбину!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1189
Zastava Smederevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung Galaxy S2
Evo pocelo od sinoc ponovo neko sranje sa PunkBusterom,sve cesce i cesce ispadam iz igre i izbaci mi ovu poruku kao na slici,dal je jos neko imao iskustva sa ovim pa da mi cisto kaze o cemu se radi jel pocinje zesce da me nervira.
A cheater! Imas aimbot a? cccc
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia E75
Evo pocelo od sinoc ponovo neko sranje sa PunkBusterom,sve cesce i cesce ispadam iz igre i izbaci mi ovu poruku kao na slici,dal je jos neko imao iskustva sa ovim pa da mi cisto kaze o cemu se radi jel pocinje zesce da me nervira.
A cheater! Imas aimbot a? cccc
Sad jos ja ispadoh cheater i glupan jer izgleda da samo ja nisam cuo i neznam sta je to "ambiota"  Smile Smile Smile Smile Smile
A dali mi neko moze objasniti ali ovog puta ozbiljno otkud to kod mene na racunaru i kako da se to javlja samo na par ruskih servera,a na ostalima mi se nikada nije nista slicno izbacilo,niti me je ikada iko kikovao sa servera. Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 407
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
SonyEricsson K810i
@bizmark nije "ambiota" nego "aimbot"  Smile, to je cheat za nisanjenje (samo pucas, a on sam nisani i to obicno u glavu). Moguce da su na tim serverima drugacija podesavanja pa te zbog toga izbacuje. Cvar znaci da tvoja podesavanja ne odgovaraju onima koje je server zadao. Serveri su privatni i vlasnici postavljaju pravila (to ti je kao kada odes kod nekog u goste i on kaze nema pusenja u kuci, mozes ili da trpis ili da odes  Smile)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Apple iPhone
Sta je bre sa klanom? 'ste pocrkali? Daj zakazite neki war bre, smorih se od neigranja coda
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Memento Mori

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7891
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
ajde ko ima profil neka spakuje u rar i neka uploaduje naravno sa 55 lvlom ako moze posto redovno zajebem profil  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 60 61 63 64 ... 110
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.