Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 110
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Call of Duty 4 Burek Klan |BF|  (Pročitano 53710 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
mob
Nokia E75
Evo ja sam sad izasao i bas sam razocaran,nemoze mi niko reci da tamo nema bar jedan(minimum) cheater,znacin njemu je dovaljan jedan metak bilo gde i ubije me,a on prodje pored dva klejmora(i to nekoliko puta) i ostane ziv,namerno stavim dva klejmora u neposrednoj blizini cisto da vidim dali ima takvih koji to mogu preziveti i naravno uvek se nadje,sve u svemu moramo se i mi spustiti na njihov nivo i izigravati terminatore koji ce odolevati gomili metaka i bombi.
pazi brate kod nas nema cheatera uopste.To sto te ubije jedan metak je to sto je u perkovima podeseno deep impact i stoping power i to sto je na hard core svo oruzje jace.To za klejmore je jedino objasnjenje ping koji je ironmanu (koga si optuzio) mnogo los posto je lik iz Foče i ima wireless net.Ja razumem da onaj ko izgubi ima pravo da se ljuti.Ja još jednom ponavljam da kod mene u klanu nema cheatera jel kad bi pronasao da neko vara leteo bi automatski.I pogledaj malo po netu pa ćes videti da ne postoji za CoD4 cheat koji nije provaljen od punk bustera.
Sta više da vam kažem,naučite da igrate HC i CoD4 multiplayer malo bolje i organizovanije.Toliko od mene.Ako želite revanš mi smo vam na raspolaganju uvek kao sto sam rekao aci_ra.
Kao prvo znam sta su HC serveri i tamo znam da svaki dan po malo navratim i odigram koju partiju,kao drugo nisam uopste spominjao "ironmana" da je varao jer nije on taj koji je naleteo vise puta na dva klejmora postavljena jedan pored drugog vec neki drugi igrac koji nikako da pogine da bi mu zapamtio ime,ako se gine od jednog metka kako onda taj za koga tvrdis moze da prodje pored dva paralelno postavljena klejmora i ostane ziv,a da nepostoji cheat to se nebih slozio sa tobom,moj drug je bolesni cheater i redovno moram da mu nalazim neke nove opcije za varanje preko neta,neki cheat ili trainer koristi dva-tri dana,a neki jedan dan dok ga punk-buster neizbaci,net je pun cheatova i treinera samo trea znati kad i koji koristiti,ja od igre neshvatam nista licno i tragicno bio sam da se malo druzim,pobedio ili izgubio meni ista stvar,neprimam to previse k`srcu.
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil GTalk Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 173
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Nokia N73
Ipak,shvatali mi to tragicno li ne,bolje da se klonimo HC.Barem dok se ne uvezbamo.I,btw,posto ubija jedan metak,zar nije bolje koristiti MG nego neku drugu pusku?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Taking n00bs to school since 1985

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
<--- Otisao da kupi Hamer papir velicine omanjeg kamiona na kome ce napisati

I TOLD U SO
« Poslednja izmena: 23. Jan 2008, 11:40:34 od Ironic »
IP sačuvana
social share
My gaming career:

World of Warcraft: Ironic lvl85 Human Warrior - Leading the charge against the Horde day in day out.
Warhammer Age of Reckoning: Stole R40 RR66 Empire Witch Hunter - Enforcing Sigmar's Justice one burnt witch at a time.
Global Agenda: SixtySix lvl50 Assault - 10 000 rounds per minute of pure heavenly bliss.
Age of Conan: Mrshbre lvl80 Aquilonian Ranger - Sniping away from a Kheshatta hill near you.
Runes of Magic: Milosh lvl45/35 Human Rogue/Scout - Born to hunt PK's, forced to grind XP.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia E75
Ipak,shvatali mi to tragicno li ne,bolje da se klonimo HC.Barem dok se ne uvezbamo.I,btw,posto ubija jedan metak,zar nije bolje koristiti MG nego neku drugu pusku?
Ma mozes ti druze biti uvezban kolko god hoces ako na drugoj strani ima bar jedan cheater onda je poraz neminovan,dovoljno je u timu da se dogovore da samo jedan koristi cheatove da nebi bilo previse sumnjivo i tom timu negine pobeda,kao sto rekoh ako je hard core i ako jedan metak ubija kako dva paralelna klejmora nemogu ubiti odredjenog igraca i to par puta. Smile Smile Smile Smile
I onda se nadje neko pametan da se preserava kako nema cheatera i kako varanje za tu igru uopste "nepostoji",a mislim da smo svi kolko vec dugo igramo dosad naisli na cheatere i videli kako to izgleda kad neko vara i onda ko je sad tu lud.
Kao sto vec i rekoh neshvatam od igre nista licni i tragicno,igram sa burekovcima radi druzenja i zajebavanja,evo do malo pre sam na jednom americkom hard core serveru server igrao skoro 3.sata i sasvim sam se lepo proveo,bio jedan cheater i odmah ga izbacili i posle se lepo igralo,nisam najbolji ali uvek se drzim zlatne sredine,a da nezaboravim i na ovom americkom serveru sam takodje postavljao klejmore i tu mi je uvek bio dovoljan samo jedan da bi nekog ubio,a sinoc lik prolazi pored dva paralelna i nije ga ni okrznulo.
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Taking n00bs to school since 1985

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
Ako pricamo o claymore mislim da bi trebalo da znas da ima mala vremenska razlika od trenutka kada se okine do kada opali. Ako je lik u punom trku i zadje iza coska te se claymore tek aktivira kad je on direktno pored njega, ne da ga nece okrznuti nego gnece primetiti da je claymora uopste bilo tu. Veruj mi imam suvise losih iskustava sa claymorima jer se na njih oslanjam da mi cuvaju ledja kada snajperisem.

Tako da to sto claymore nije ubio tok lika bez obzira koliko ti mislis da si ih dobro postavio ne mora nista da znaci.
IP sačuvana
social share
My gaming career:

World of Warcraft: Ironic lvl85 Human Warrior - Leading the charge against the Horde day in day out.
Warhammer Age of Reckoning: Stole R40 RR66 Empire Witch Hunter - Enforcing Sigmar's Justice one burnt witch at a time.
Global Agenda: SixtySix lvl50 Assault - 10 000 rounds per minute of pure heavenly bliss.
Age of Conan: Mrshbre lvl80 Aquilonian Ranger - Sniping away from a Kheshatta hill near you.
Runes of Magic: Milosh lvl45/35 Human Rogue/Scout - Born to hunt PK's, forced to grind XP.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1912
Zastava Kotor
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia E71
meni fala bogu claymore nije omanuo mnogo puta,a i kad omane,ako je ovaj pod sprintom taman mu sprint prekine ispred drugoga, a ja se takodje oslanjam na claymore,ako ne da pukne barem da cujem ono click kad se aktivira da se namjestim da roknem toga sto dolazi Smiley
IP sačuvana
social share

Cowards die a thousand deaths, while heroes die but once...unless they are playing video games in which case the heroes die a lot too.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia E75
Ako pricamo o claymore mislim da bi trebalo da znas da ima mala vremenska razlika od trenutka kada se okine do kada opali. Ako je lik u punom trku i zadje iza coska te se claymore tek aktivira kad je on direktno pored njega, ne da ga nece okrznuti nego gnece primetiti da je claymora uopste bilo tu. Veruj mi imam suvise losih iskustava sa claymorima jer se na njih oslanjam da mi cuvaju ledja kada snajperisem.

Tako da to sto claymore nije ubio tok lika bez obzira koliko ti mislis da si ih dobro postavio ne mora nista da znaci.
Znam i za tu varijantu,desi mi se kolko puta da u trku proletim negde i samo cujem onaj "klik" i posle eksplozije ostanem ziv,ovo sam govorio iz onog sto sam video kako lik opusteno hoda(znacin nije u trku) prolazi pored oba koja se aktiviraju i nista i to se ponovolio sinoc par puta i ajd sad reci ako mislis da to nije varanje kako je onda to bilo "moguce". Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6483
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
HTC HD2
keljmori ti ne znace nista ako ne znas da ih postavis na pravo mesto
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia E75
keljmori ti ne znace nista ako ne znas da ih postavis na pravo mesto
Potpuno tacno,kad sam tek poceo igrati multiplayer znao sam dosta i da pogresim prilikom postavljanja klejmora,ali tokom gomile i gomile odigranih tabli naucis gde je najbolja pozicija za postavljanje,tj.gde ce neko sigurno proci i upecati se,takodje je bitno i u kom pravcu ce biti okrenuta i dali je onaj koji naidje moze unistiti,protrcati i slicno.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Са Партизаном до смрти!!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2413
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Ja nemogu da verujem da ti jedini kenjas kako kod nas ima cheatera.I jos kao mi smo se dogovorili da jedan cheata.haha.Pa vi sa onakvom igrom ne bi dobili nas podmladak u klanu da budemo iskreni.A ja cu ti jos jednom ponoviti da kod nas u klanu niko na vara jel bi ja tog licno istog momenta izbacio.Drugo nismo iskompleksirani likovi (kao taj tvoj drug sto vara) i nismo deca da bi to koristili.Od nas 5 od juce najmladji ima 21. godinu.Osim mene (koji sam relativno nov u multiplayer igranu) svi oni su stari CoD igraci i to veoma dobri.
Ovako posto si uvredio moj klan i mene nazivajuci nas cheaterima bez imalo dokaza,izazivam vas na jos jedan war s'tim sto ces ti bizmark biti spectator i koji ces da pratis nasu ekipu pa da se uveris kako niko ne koristi cheatove koje samo kompleksasi koriste.Mi suvise dobro igramo CoD4 da bi to koristili.Ja sam svoje rekao.Vi odlucite sta cete.
IP sačuvana
social share
Balkan Special Forces CoD4 mod
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 110
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.