Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 [Sve]
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Čak 18 vozača autobusa na ekskurzijama imalo alkohol u krvi  (Pročitano 2223 puta)
16. Sep 2010, 15:46:14
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.55
mob
Apple 15
PREMA PODACIMA POLICIJE ZA 2009. GODINU
Čak 18 vozača autobusa na ekskurzijama imalo alkohol u krvi

Tanjug    | 15. 09. 2010. - 17:32h | Foto: B. Puljević    | Komentara: 10
U osnovnim i srednjim školama u Srbiji u toku je prikupljanje ponuda za izvođenje ekskurzija, a prema podacima Uprave saobraćajne policije, tokom realizacije prošlogodišnjih ekskurzija 18 vozača imalo je određeni procenat alkohola u krvi, pred polazak na put.

Prema rečima pomoćnika ministra prosvete Bogoljuba Lazarevića bezbednost dece na ekskurziji, koje se organizuju kako tokom jeseni tako i na kraju školske godine, u maju ili junu, ostaje i dalje glavni cilj organizatora.

Tako za autobuse starije od pet godina i dalje postoji obaveza da tehnički pregled ne bude stariji od jednog dana, rekao je Lazarević u izjavi Tanjugu, podsetivši da se autobusi vizuelno pregledaju pre polaska.

Škola mora obezbediti najmanje tri ponude agencija, kao i da roditelji budu obavešteni o svim pojedinostima programa eskurzije i uslugama koje će biti pružene njihovoj deci
Proverava se i psiho-fizičko stanje vozača, a maršruta, vreme polaska i broj putnika moraju se prijaviti policiji u mestu destinacije, rekao je on, navodeći da saveti roditelja u školama odlučuju o destinaciji, izboru agencije, kao i o visini dnevnica za nastavnike dok borave sa decom na ekskurziji.

Za višednevna putovanja mora se obezbediti dovoljan broj vozača, rekao je on i apelovao na decu i vođe putovanja da tokom vožnje ne šetaju u vozilu.

Na ekskurzije u inostranstvu idu samo učenici treće i četvrte godine srednjih škola.

On je podsetio da je nastava u prirodi, nakon izvesnog vremena, ponovo vraćena u nastavni plan i program, i ukoliko bude odobren projekat Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja, mogla bi da se izvodi u školskim objektima u ruralnim krajevima koji su ostali bez đaka.

Tako bi školske zgrade mogle da se preurede za rekreativnu nastavu, za smeštaj i prenoćište učenika, što bi omogućilo da i izdaci roditelja za nastavu u prirodi više ne budu toliko visoki, rekao je Lazarević.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 3Gs
Pa kako bi drugacije podneli buku u autobusu. Smile

Bez zezanja, za ovakve stvari - trajno oduzimanje dozvole.
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
Ne samo buku dece, već mora da sluša i muziku koju oni izaberu. Neko je to jednom opisao kao da ga siluju u uši sa kondomom od šmirgle.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
Ne samo buku dece, već mora da sluša i muziku koju oni izaberu. Neko je to jednom opisao kao da ga siluju u uši sa kondomom od šmirgle.
ahahaha  Smile Smile Smile

vala,nije daleko od istine.
ja sam na maturskoj ekskurziji do Barse 72 sata bio pod bukom kao da sam u diskoteci...i to uglavnom uz one najgore turban folk smece.i dan danas ne znam kako sam sve to izdrzao,pogotovu sto smo cesto "lomili" kolena,jer je na spratu bilo malo tesno...
« Poslednja izmena: 16. Sep 2010, 16:59:53 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Bez zezanja, za ovakve stvari - trajno oduzimanje dozvole.

Slazem se u potpunosti

Zar da mi pijandura vozi dete na exurziju ...  Smile

Takvima ne treba ni davati da sedaju za volane a kamoli nesto drugo .. pa nisu to kola u kojima vozis max petoro ljudi ( ukljucujuci tebe kao vozaca ) .. to su autobusi u kojima je ipak preko 10 ljudi
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1369
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
.. to su autobusi u kojima je ipak preko 10 ljudi
Ma i da je prazan autobus ipak nije on jedini na putu. Ovakve ''vozace'' treba u zatvor na odmor zbog ugrozavanja sopstvene bezbednosti, bezbednosti putnika i ugrozavanja drugih ljudi u sabracaju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
Ugrozavanja sopstvene bezbednosti? Moje je pravo da ja ugrožavam svoju bezbednost koliko god prokleto hoću. Nije mi država majka. Tuđu bezbednost, to je već drugačije.
« Poslednja izmena: 17. Sep 2010, 07:31:31 od CvijaFaQ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Sony xperia
Koliko znam u Nisu se godinama vrsi provera. Kako tehnicke ispravnosti autobusa tako i vozaca. Sto mi se moram priznati, dopada. A opet sto ne znaci da se vozac negde usput nece nacirkati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1369
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
@CvijaFaQ
Slazem se s'tobom ali u duhu evropske integracije morao sam da dodam i tu stavku. Nebi bilo ''politicki korektno'' da sam izbacio vozaca iz konteksta ugrozavanja bezbednosti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 5530
Zastava Novi Sad - Petrovaradin
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.59
mob
Sony xperia tipo
Шта би тек било да су проверавали и професоре...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Pa kako bi drugacije podneli buku u autobusu. Smile
Ili pak kad te mangupi sa sećije hiljadu puta bace na fazon: "Majstore, otvaraj zadnja vrata, zadnja!!! Dobro je, dihtuju, zatvaraj... Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 [Sve]
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.214 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.