Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik
Sreca ne postoji u zivotu... postoje samo momenti srecejust strawberryĐavolja varoš-nominujteGde volite da letujete/zimujete,putujete uopste?...posetite novi pod forum
Trazimo glumce i glumice za Kafe-Teatr Radnja se odvija u okolini Pirota Ukratko , Stanimir oce da se zeni sa Micom Trofrtaljkom ( nosi mini mini suknju ) , Stanimir bogatas , zivi u Americi Roditelji od Mice Trofrtaljke poreklom Grci Sad se Familije spremaju za vidjenje , sprema se na dve strane , a Mica Trofrtaljka ima svalera tu su i pop i popadinka , pa otac- drpoDAKIS poreklom Grk Majka - JevroSIMA -pirocanka brat - TvrdoKAKIS brat od drpoDakisa - ApostoLOVOS - milijarder Cerka - Mica Trofrtaljka - nosi mini mini suknju , a pevacica sestra od Mice - LOLA FERARI , zato sto ima velike grudi , i servira spricere sa njeni sifoni .... RRumenka - tetka Zile budza - on cepka karte na ulazu i obezbedjenje ZAGA COPICA - sef od muzikanta -mandovi Zagina pevacica Rale Burekdjija i supruga Svaler br 2 Vaske Makedonac - milicijoner dve tri konobarice dve tri dobre pevacice konobara Dr-mr-Milojko Trt
Armunikas Basista Kum i Kuma Dalja Rodbina ( kad je lova u pitanju ) Sminkerka Kostimerka ma za uloge se javite reziSERKI -Oblachku ili reziSERKU -Rajku
I samo dodajes imena ucesnika neke uloge A kao sprema se da se zeni , pa idu da vidu mladu ( on kao zivi u americi )MICU Trofrtaljku , a ona sa svalerom Sprema se za VIDJENJE , pije se , peva , podmecu noge jedan drugima , svako muti nekoga , varaju , , ma ima da pliva ovo videces ,
Eve me beeeeeeee ha..ha..ha..hehehehe...odmarala sam se lecka,i usput pisala novi koMat.Pošto sam vi se javila oma čim sam SJASALA sas aviJona,odo samo,da upalim reLnu,jerbo ću da pecem beli- duleci za veceru,to mi preporucio moj licni kardio-hirurg Dr-mr-Milojko Trt (posto imam lecka problemi sas „napuklo” srce).Kao sto vi je gore receno-zamoljeno,zakazujem ZBOR po Jevropsko vreme.Ajd,pa tako,odo jerbo će mi se pregreje reLna ha..ha..reziSERKA. Ce se vrnem
Samo bi vas posavetovao da zapisete ko je ko , jel kad se zamuti i zapetlja , ni bog vam nece pomoci
Mladozenja .Stanimir je ....Galileo Mica Trofrtaljka je .......Rasina Vena je .....Zika budza - obezbedjenje Goranse je ....Kum .....iz Srema Otac drpoDAKIS je ...Nikola 34 Svaler je ................zivkovic84 Djole 242 je ........ Armunikas Rajko13 je .......Rale burekdjija Provera je ...... Raletova supruga Belgrade je ...... Svaler br. 2 Oblachak je direktorka i reziSERKA u kafe-teatru Simasvemir je ....Konobar -sef Dart w je ....... Vaske Makedonac - Milicioner Iva 177 je ...Pantelija - supruga i ortak Vasketov
Sreca ne postoji u zivotu... postoje samo momenti srecejust strawberryĐavolja varoš-nominujteGde volite da letujete/zimujete,putujete uopste?...posetite novi pod forum