Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 21:05:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Buvljak  (Pročitano 14402 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Ма није проблем у толерантности. Кад се заљубиш толерантности никад краја Smile, све се трпи и све се заборавља, али проблем је у пракси. Дакле не игра само љубав, већ је тешко уредити живот заједнички. Није немогуће, само је тешко. Рекао сам да нисам начелно против, али да савршено разумем оне који се баш и не слажу са тим.

Безбожницима је то тешко објаснити (без увреде, то је чињеница и то не негативна).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
LG Frizider
Па зато сам и напоменуо да причам о брачној заједници, свакако заљубљеност није предуслов да ће тај брак заиста и да функционише..........
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
ja se udajem za čoveka, ne za boga u koga on veruje.
Е ово ми је смешна изјава. Такође продукт комунизма.. Небитно, ако се удаш за муслимана рецимо видећеш како то све иде Smile
A ti si se udao za muslimana, pa znaš kako je to, je li?

Čak i da jesi, kako ti možeš znati kako ćemo se ja i moj musliman slagati? Ako se ti i tvoj musliman niste slagali, to ne mora da znači da moj i ja nećemo?

I objasni mi kakve veze ima komunizam sa tim? Ja sam za vreme komunizma bila polu jajna ćelija, polu spermatozoid. Kako je to onda produkt komunizma (moje bezbožništvo)? Ja sam jedina u svojoj familiji koja se tako deklariše, svi ostali su pravoslavci. Uzgajana sam i krštena kao pripadnik pravoslavne vere. Šta komunizam ima s tim, jebo ga bog?  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Nokia N97
A koja je uopshte tema ovde ? Oni su bili zajedno i vishe nisu.  Smile

Shto se tiche ove sekundarne priche, moj stav je manje vishe svima poznat.
Da sam u srecnoj vezi sa muslimankom, ozhenio bih se njom i bilo bi me bash briga kome to smeta. Ja se svakako nikog ne bih odrekao, a ko se mene odrekne sretan mu put jer mi prijatelj nikad nije ni bio. Ja se svoje vere ne mogu odreci sve i da hocu jer je to duboko u meni, a moja vera meni nalazhe da volim sve ljude pa i one druge vere. Prosto i jednostavno. Svog deteta se nikad ne bih odrekao, nema tog razloga.

« Poslednja izmena: 09. Dec 2009, 17:55:04 od Fahrenheit »
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
HTC Wildfire S
@gottago: Ako moja familija ne moze da prihvati da sam ja danas srecan, nek se tornja.

evo ovo mi je kljucni momenat, dakle ako familija ne moze da prihvati da si se ti (recimo) ubo u venu i da si dva sata srecan kao punjena tikvica.. treba da se tornja..

Ne stoji ti to poređenje sa ovim slučajem. Smile
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E
Mislim da je bas ovakva tema bila na bureku ako se ne avram prosle godine  Smile

Reci cu sto sam i tamo rekao, ljubav ne poznaje vere nacionalnosti i granice!!!

Sto se mene licno tice posto mogu da biram radije ne bih bio u vezi sa devojkom drugacije veroispovesti, nazovite me zaostalim i primitivnim bas me briga ali bolje je ne pocinjati nista ako imas neke rezerve i predrasude prema takvim stvarima nego da se kajes kasnije!!!

Sto se tice ove devojke jedini savet koji bih joj dao jeste da stisne zube i da krene napred, eto nasla je posao neka se malo posveti vise tome neka izlazi i pokusa da se malo vise zabavlja, vremenom ce i rane da zacele!
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
Stvarno sam napregla svoj mozak razmisljajuci i nisam se sjetila nijednog braka iz okoline koji je puko zbog vjerskih nesuglasica. znam da su se ljudi cak i za vrijeme rata (istina rijetko) vjencavali bez obzira na stanje.
to vjerovatno ima veze i s tim da je sarajevo oduvijek bilo mjesovito (na zalost svih forumskih sveznalica koje svrsavaju na dodikove izjave o muslimanskom sarajevu i na zalost svih onih koji navodno bolje znaju kakvo je stanje u mom gradu od mene same) i jednostavno je drugacije odrastati u gradu u kojem nisu svi iste vjere i nacije kao i ti, vec vas ima bar tri razlicite vrste.

ne znam zaista o kakvom komunizmu je tu rijec, ne znam sta je tu komunizam tako strasno napravio od nas ljudi .. ali u svakom slucaju i ko god da je krivac za to, mislim da je pozitivno kad imas razumjevanja spram drugih ljudi i kad nisi tako ogranicen tim stvarima kao sto je vjeroispovjest ili nacija. ako je ta tolerancija* produkt komunizma, onda super. ako nije, isto super. ako je tolerancija nesto sto je lose generalno, u tom slucaju je bespredmetno ista komentarisati, zaista. ja uvijek poredim to sa 'necu da budem s tobom jer ti volis plavu boju, ja volim zelenu'. ne znam, uprkos svemu sto se desilo, ja i dalje mislim da su razlicitosti blagoslov, a ne trn u oku  koji treba izvaditi.

Citat
У начину на који их упражњавамо, значи у обредима. Обичаји су нам другачији, а и начин живота помало.
Nista mi nisi rekao.
Da vidimo, prakticno:
hriscani imaju bozic, uskrs/vaskrs, slavu, svakodnevne mise, i jos neke praznike tipa svi sveti. hriscani krste djecu, uce ih da zive po 10 zapovjedi.
muslimani imaju dva bajrama i pet dnevnih namaza. oni ne krste djecu, ali znam da im hodza dolazi pa nesto izmadjija. muslimani isto uce djecu da zive pravo i zdravo.

E sad, ja ne znam sta ti imas u glavi kad pomislis na muslimana, jel vidis talibana ili prosjecnog balkanca koji kolje ovna za kurban bajram i eventualno jedan dan posti prije nego sto se tri dana opija za ramazanski bajram? Posto su sanse da ces ovog prvog naci u srbiji vrlo male, mnogo manje nego da ces naci ovog drugog.

Sta radi prosjecan pravoslavac, kako on postuje i upraznjava obrede? Jel ide svakodnevno na misu? Ne ide. Slavi bozic? Slavi. Slavu? Slavi.
Sta radi prosjecan muslima, kako on postuje i upraznjava obrede? Jel klanja pet puta dnevno? Ne. Jel slavi bajrame? Slavi.

Dakle, u cemu je to razlika? Imam osjecaj da ovdje 90% ljudi zamislja muslimana kako bije jednu od svoje tri zene, kako kuje planove o samoubijanju na pijaci i kako samo stanca djecu da bi povecao broj svog naroda na planeti zemlji.  Smile
Nema razlike izmedju prosjecnog covjeka, vjernika, bilo da je on jedne ili druge vjere. Isto kao sto nema razlike izmedju ekstremnih vjernika bilo koje vjere.

Citat
Једноставно сам да се рачуна по оцу (без увреде за даме). Можда није најбоља варијанта, ал ја бољу не знам.
Ja sam jednostavno za to da djeca sama izaberu hoce li biti muslimani, pravoslavci ili eskimi.

* tolerancija ovdje ne podrazumiejva samo 'ja te volim pa te tolerisem' nego i ovaj prakticni dio o kojem Empty clip govori. jel problem slaviti dva praznika npr?
« Poslednja izmena: 09. Dec 2009, 20:21:58 od cesarica18 »
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 111111
Samoubijanje na pijaci   Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
a  šta to premazuju po ceo dan, majku mu ... ?   Smile
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
svinjsku mast
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 21:05:21
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.