Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Jul 2025, 23:39:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Buvljak  (Pročitano 14366 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
@gottago: Ako moja familija ne moze da prihvati da sam ja danas srecan, nek se tornja.

evo ovo mi je kljucni momenat, dakle ako familija ne moze da prihvati da si se ti (recimo) ubo u venu i da si dva sata srecan kao punjena tikvica.. treba da se tornja..

sreca nije ekvivalent ispravnosti, da ne kazem mudrosti .. cim si ti spreman da otpises svoju porodicu zarad svoje licne srece, to znaci da nesto nije u redu ili sa tobom ili sa odnosima u porodici.

Mesoviti brakovi se desavaju, i to je cinjenica, nisu svi uzasni i ne vuku sa sobom svi probleme od prvog dana. A da li su mudro resenje, to je vec drugo pitanje. U zaljubljenosti nema racionalizacije, zato je vecina mesovitih brakova rezultat veza koje su zapocinjale dok su ljudi bili jako mladi, da ne kazem tinejdzeri. Kasnije doba nosi sa sobom dozu realnosti i sigurna sam, potpuno sam sigurna ( a vi me osporite) da bar plovina ako ne i vise od tih brakova i veza ne bi se ni dogodila u kasnijem dobu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
Citat
( a vi me osporite)

a kako da te osporimo, da nabrajamo primjere iz okoline pa da na kraju saberemo i oduzmemo ili?  Smile
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
pa eto ja otprilike poznajem pola-pola u primerima .. znam tri para koji su se zabavljali jos iz rane mladosti i uzeli u ranim dvadesetim i danas su zajedno.. u dva primera, muskarac je muslimanske vere i u trecem muskarac je katolicke vere, hrvat poreklom iz Splita. I znam tri primera veza koje su nastale kasnije u recimo kasnijim dvadesetim, dva para su pukla (muskarac muslimanske vere) i jedan par gde je devojka bila muslimanka i krisom se vidjala sa tim deckom (Srbinom) iz N.S. 5 godina, jer je njen otac bio izricito protiv da se zabavlja sa Srbinom, samo ako promeni on veru, sto on nije zeleo .. i puklo posle 5 godina sakrivanja .. nisu imali vise zivaca.

ja svoju decu ne bih nikad ucenjivala niti bih mogla da podnesem da stajem na put njihovoj sreci u ljubavi , samo kada je zdravlje u pitanju i glava na ramenima. Ali bih se isto tako trudila da u odrastanju steknu ispravnu sliku o tome koliko to moze biti breme i njima samima i porodici i pokusala bih kroz neki roditeljski vaspitni ton da ukazem da je bitno da bez obzira na godine ukljuce mozak i razmisljaju jedan dan unapred za njihovo dobro. E sad ako bi se i pored toga svega desilo da im srce place za nekim druge vere, ja sam tu samo da budem podrska i pomoc, jer to je sama po sebi nezahvalna situacija cak i u najboljim vremenima.
« Poslednja izmena: 09. Dec 2009, 15:17:11 od MunkaZe »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
@gottago: Ako moja familija ne moze da prihvati da sam ja danas srecan, nek se tornja.

evo ovo mi je kljucni momenat, dakle ako familija ne moze da prihvati da si se ti (recimo) ubo u venu i da si dva sata srecan kao punjena tikvica.. treba da se tornja..

sreca nije ekvivalent ispravnosti, da ne kazem mudrosti .. cim si ti spreman da otpises svoju porodicu zarad svoje licne srece, to znaci da nesto nije u redu ili sa tobom ili sa odnosima u porodici.

Mesoviti brakovi se desavaju, i to je cinjenica, nisu svi uzasni i ne vuku sa sobom svi probleme od prvog dana. A da li su mudro resenje, to je vec drugo pitanje. U zaljubljenosti nema racionalizacije, zato je vecina mesovitih brakova rezultat veza koje su zapocinjale dok su ljudi bili jako mladi, da ne kazem tinejdzeri. Kasnije doba nosi sa sobom dozu realnosti i sigurna sam, potpuno sam sigurna ( a vi me osporite) da bar plovina ako ne i vise od tih brakova i veza ne bi se ni dogodila u kasnijem dobu.

apsolutno. bilo bi lepo kada bi smo se opet okupili ovde za jedno dvadesetak godina.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Citat
(не зато што су муслимани лоши, већ зато што су нам вере толико различите)
sto su vam toliko razlicite vjere? u cemu se to ogleda?
У начину на који их упражњавамо, значи у обредима. Обичаји су нам другачији, а и начин живота помало.

Види, није битно које ће вере и нације бити она коју оженим али ће кућа бити православна и српска и деца ће се васпитавати да буду Срби православци. Мајка моје девојке је Хрватица а отац Србин. У кући се негује православље, деца су тако васпитана, али се поштује и слави и католички Божић и Ускрс и како то све већ иде. Мени се тај принцип највише свиђа. Исто би било да се Српкиња православка уда за муслимана.

Једноставно сам да се рачуна по оцу (без увреде за даме). Можда није најбоља варијанта, ал ја бољу не знам.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
U potpunosti pozdravljam, podržavam i potpisujem Pervertitov i Cesaricin stav.  Smile

Malo me i muka spopadne kad vidim kako ljudi na ovim prostorima nakon svega i dalje isto razmišljaju.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
И мени припадне мука кад видим шта је комунизам урадио од људи Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Komunizam? Hm, ne znam baš. Ja slabo da sam i živela u istom (uopšte i nisam, ako ćemo po strogim vremeskim odrednicma), pa opet ne mislim da su mešoviti brakovi nekakav bauk.

Naravno, stvar je mentaliteta. Mene i ne čudi što se na to u Srbiji i dalje gleda kao na nešto negativno. Sve mešovite veze i brakovi koji puknu, pukli su zato što su ljudi u njima drugačije vere?  Smile

Smeo zaključak. Ali opet, to je moj stav, a moj stav je takav da mi je do religije i veroispovesti stalo koliko i do voćne dijete Ivice Dačića. Don't give a shit.

Udala se u pravoslavnoj, katoličkoj crkvi, džamiji... ja se udajem za čoveka, ne za boga u koga on veruje.
« Poslednja izmena: 09. Dec 2009, 16:48:03 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
ja se udajem za čoveka, ne za boga u koga on veruje.
Е ово ми је смешна изјава. Такође продукт комунизма.. Небитно, ако се удаш за муслимана рецимо видећеш како то све иде Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
LG Frizider
Ја подржавам једино мешање вера у браку између агностика и атеисте Smile Ово остало је зајебано испоштовати у пракси.........треба да си толерантан на куб или евентуално један од то двоје да промени веру, нема треће.........

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Jul 2025, 23:39:46
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.