Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Jun 2025, 06:55:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Buvljak  (Pročitano 14253 puta)
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
muslimani ? nema šanse...
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
ma kad ti kazem.
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Dattebayo!!!!!!!! Ko razume shvatice!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1273
Zastava Denmark
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.33
@gottago: Ako moja familija ne moze da prihvati da sam ja danas srecan, nek se tornja.

evo ovo mi je kljucni momenat, dakle ako familija ne moze da prihvati da si se ti (recimo) ubo u venu i da si dva sata srecan kao punjena tikvica.. treba da se tornja..
Ovo ne moze da se poredi sa onim o cemu smo razgovarali. Najpre iz razloga, sto ne pricamo o dobronamernim savetima. Ti si temu srece oterala u extrem, za koji je zivo pitanje koliko je zaista sreca a koliko potreba.

U potpunosti pozdravljam, podržavam i potpisujem Pervertitov i Cesaricin stav.  Smile

Malo me i muka spopadne kad vidim kako ljudi na ovim prostorima nakon svega i dalje isto razmišljaju.
Mnogo bukvalista na ovoj temi ..

Ne znam sto napadate pervertita i sto se iscudjavate....
....Sto se tice vjera, religija, vjeroispovjesti, nacionalnosti .. sto puta se o tome pricalo, ali evo, cisto da ne bude da je ovaj pervertito sam i usamljen, napusten od svih  Smile
Dakle, slazem se s njim u principu, s tim da bih dodala da upustanje u te mjesovite veze/brakove nije za labilne i slabe ljude, npr. ove koji trpe roditelje po svaku cijenu.
Pozdravljam  Smile

Citat
(не зато што су муслимани лоши, већ зато што су нам вере толико различите)
sto su vam toliko razlicite vjere? u cemu se to ogleda?
У начину на који их упражњавамо, значи у обредима. Обичаји су нам другачији, а и начин живота помало.

Види, није битно које ће вере и нације бити она коју оженим али ће кућа бити православна и српска и деца ће се васпитавати да буду Срби православци. Мајка моје девојке је Хрватица а отац Србин. У кући се негује православље, деца су тако васпитана, али се поштује и слави и католички Божић и Ускрс и како то све већ иде. Мени се тај принцип највише свиђа. Исто би било да се Српкиња православка уда за муслимана.

Једноставно сам да се рачуна по оцу (без увреде за даме). Можда није најбоља варијанта, ал ја бољу не знам.
1. Znaci decu ces od samog starta da grunes u neku pricu, zato sto si i ti tako rodjen, bez nekog iole relaventnog argumenta? Moja deca nece proci to moje, nazovi cetvrt-duhovno stanje, dozvolicu im da sami koriste glavu i spoznaju stvari, a ako kojim slucajem rese tamo jednog dana kad se ispunolete da se opredele za neku od religija, apsolutno necu da imam nista protiv, sve do mere da ne postanu extremni fanatici(teroristi), nije bitno u ime koje religije.

2. Ne vidim razlog da se u kuci ne postuju obicaji i jedne i druge strane, znam prilican broj primera gde i hodza i pravoslavni svestenik svracaju u kucu, cak se desava i da se zajedno zadenu u istoj, bez bilo kakvih problema. Nesto manje primera znam katolicko-pravoslavnih varijanti, ali takodje niti od jedne strane nije bilo problema. Jedan od mojih nekadasnjih kolega sa faxa, je pravoslavac koji se u NP ozenio muslimankom i vencani su i u dzamiji i u pravoslavnoj crkvi, niti jedno niti drugo svestenstvo imalo nesto protiv, oko nekih peripetija za koje pojedini popovi i hodze smaraju. Moj rodjeni brat planira vencanje sa devojkom uskoro, inace ona je iz mesovitog braka, ali pretezno Hrvatskog(otac Srbin-Hrvat, majka Hrvatica), i njen paroh i bratov paroh su prihvatili da obave vencanje, cim se dogovore oko datuma. Ja u crkvi nisam vencan, niti planiram, to je bio zajednicki stav i mene i moje supruge, inace oboje smo krsteni(pravoslavci), e sad obe familije su bile protiv toga, ali su se povinovali i ispostovali nasu odluku.

3. Da se racuna po ocu? Objasni mi kakva je razlika ako se racuna po majci? Sta kao da ne ispadne muskarac papucar sto se povinovao zeni? Ni jedno ni drugo nisu, dobro resenje, i ako dvoje ljudi(ajd da kazem relativno religioznih) jedno drugo postuje, postovace i obicaje onog drugog.
« Poslednja izmena: 10. Dec 2009, 01:53:27 od pervertito »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
@gottago: Ako moja familija ne moze da prihvati da sam ja danas srecan, nek se tornja.

evo ovo mi je kljucni momenat, dakle ako familija ne moze da prihvati da si se ti (recimo) ubo u venu i da si dva sata srecan kao punjena tikvica.. treba da se tornja..
Ovo ne moze da se poredi sa onim o cemu smo razgovarali. Najpre iz razloga, sto ne pricamo o dobronamernim savetima. Ti si temu srece oterala u extrem, za koji je zivo pitanje koliko je zaista sreca a koliko potreba.

zasto ne moze ? da li si probao ? da li si cuo za izraz "kakav fleš .ebote!".
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Iritirajuce zvuce price tipa "mama mu brani da se vidja sa doticnom", "tati se ne svidja cerkin izabranik"... takodje i ucenjivanja po fazonu "ako odes s njom (s njim), nas zbaoravi"... razumem mesanje roditelja u sve i svasta u onom, da kazem, maloletnickom dobu... ali ukoliko neko ima odredjeni broj godina, odnosno vec je svoj covek... odluke mora da donosi iskljucivo sam, a savete koje dobija (posebno od roditelja) neka saslusa, pa prihvati ili ne.

Necu da opravdavam tog lika sto je nakon raskida utrcao u drugu vezu (ukoliko zaista jeste, s obzirom da je autorka ostavila jedan post i nestala bez traga), jer za takve stvari nema opravdanja... ali cu reci nesto drugo... da li se neko zapitao kako se on osecao zbog njenih roditelja... nisam bas sigurna da se to nije odrazilo i na njihov odnos... ali dobro, nismo culi njegovu stranu price, tako da...  Smile

Nego... iz kog razloga se tema zove kako se zove? Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
valjda ih je videla kako se šetaju po buvljaku...
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat: Oblachak link=topic=476761. msg7887591#msg7887591 date=1260537391

Necu da opravdavam tog lika sto je nakon raskida utrcao u drugu vezu (ukoliko zaista jeste, s obzirom da je autorka ostavila jedan post i nestala bez traga), jer za takve stvari nema opravdanja. . .  ali cu reci nesto drugo. . .  da li se neko zapitao kako se on osecao zbog njenih roditelja. . .  nisam bas sigurna da se to nije odrazilo i na njihov odnos. . .  ali dobro, nismo culi njegovu stranu price, tako da. . .  Smile

[b]zapitala sam se ja 1000x,alio zasto bi neko kome je to smetalo ostao u toj vezi 4god. ,a znao je zua to od samoga pocetka i svesno se upustio u to. . . . . da ima devojcicu od 18 god. [/b]

Nego. . .  iz kog razloga se tema zove kako se zove? Smile
« Poslednja izmena: 14. Dec 2009, 20:42:52 od BNM LEPTIR »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Sve ili nista!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4436
Zastava MunZe
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung D830
ja vam opet kazem pricate bezveze o roditeljima kao da su oni krivi... to nije pravi razlog za raskid.
IP sačuvana
social share
Sve ili nista!
 Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Apple 15
@BNM LEPTI

'Ajde da razradim jednu tezu koju sam izrekla.

Ovako. Ti krivis svoje roditelje sto te nisu podrzavali.
Zao mi je sto moram ovo da ti kazem, ali to je sasvim normalna reakcija roditelja, jer imaju vise iskustva i ne zele da njihovo dete pati, a ljudi koji su u mesovitim vezama ponekad vise pate nego oni koji nisu, jer imaju jos jednu prepreku.
Ja ti zameram sto si napustila roditelje. Zasto?
Ljubavni partneri dolaze i prolaze, ali kada se mostovi sruse, roditelji i prijatelji su tu da te zagrle i utese.
Ali, s druge strane, razumem tvoj postupak, jer smo mi zene u nekim situacijama previse emotivne i ne donosimo racionalne odluke. Tvoj odlazak nije bila racionalna odluka... Isla si na "dza ili bu" i izgubila.

Ja mislim da ni njegovi roditelji nisu bili za tu vezu. I verujem da su mu oni pricali da zavrsi dok je mlad, jer ce kasnije biti problema. To sto mozda tebi nisu nista govorili, ne znaci da ti znas za sve njihove porodicne price...
Opet kazem, to su roditelji. Cak i ako nanose bol svom detetu, oni smatraju da je to iz dobrih namera.
Malo kontradiktorno.
Da budem iskrena, muskarci su kukavice.
Oni nece ostaviti mamu i tatu i otici za zenom. Oni ce ostati uz porodicu. On ce poslusati porodicu.
On ce naci drugu jer smatra da je to najbolji nacin da ti kaze da ne mozete biti zajedno, jer kao sto rekoh, kada su emocije u pitanju - muskarci su kukavice.

I to je objasnjenje za to sto je on okrenuo curak i otisao za novom suknjom. Cisto sumnjam da je voli, ali on je kukavica i sto bi se vise cimao sa tobom, kad moze da ima neku koja ce da zadovolji sve zahteve njegove okoline.

Been there, done that... ali ja sam tada imala 21 godinu... Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
 Smile svesna sam i sama,on je prije raskida dobio novi posao na pa mnogo vise zaradiva i ima priliku da prozivi,slazem se da je to kukavicki....,a verujem da su i njegovi imli utecaja na prekid....da su mu odrzali lekciju,ali neka okrece se kolo srece.....hvala svima sto ste savetovali sta i kako dalje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Jun 2025, 06:55:37
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.