Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 02:22:16
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Igrice laguju!  (Pročitano 1442 puta)
14. Apr 2012, 22:34:56
Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2
Browser
Chrome 18.0.1025.162
e ljudi ovako. . . imam problem sa igricama,nisam neki gamer ali svaka igrica mi laguje pa sam hteo to da resim!: :D

Computer:
      Operating System                                  Microsoft Windows XP Professional
      OS Service Pack                                   Service Pack 2
      DirectX                                           4. 09. 00. 0904 (DirectX 9. 0c)
      Computer Name                                     BARCELON-D7B35D
      User Name                                         Xavi

Motherboard:
      CPU Type                                          Intel Pentium 4, 3066 MHz (23 x 133)
      Motherboard Name                                  Unknown
      Motherboard Chipset                               Intel Lakeport-G i945G
      System Memory                                     2048 MB  (DDR2-667 DDR2 SDRAM)
      BIOS Type                                         AMI (06/08/07)
      Communication Port                                Communications Port (COM1)
      Communication Port                                Printer Port (LPT1)

Display:
      Video Adapter                                     NVIDIA GeForce 7300 GS  (512 MB)

ovo mi je Config. . . .

koju god igricu da instaliram laguje mi nije mi jasno zbog cega,instalirao James Bond Blood Stone,znam da je igrica
zahtevna ali mislim da sa ovom konfiguracijom moze barem da udje u nju cim je upalim,odmah se zaledi ekran.
Pes 2012 mi laguje na najmanjoj rezoluciji i kada sve podesim na Low,ja sumnjam u to da je problem u Hard disku jer imam samo 40 gb na njemu,ukrali su mi veci od 80 kada ga je cale nosio u servis,da ne duzim pricu sada ljudi pomagajte!! :D Hvala unapred :D
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 7658
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Moze biti od mnogo cega...a ako se ne razumes u racunare...onda mora ovako jer je najbolje.

Prvo vidim da ti je OS SP2. Sto znaci da ti sistem nije pravilno odrzavan, mozda cak i inficiran jer je SP2 za danasnji malware busan kao sir...
Onda moze biti da su ti drajveri ne update-ovani. Mozda nemas sve drajvere, a mozda ti nesto od hardwera pravi problem. Mozda ti je pun prasine a mozda neka komponenta lagano crkava.

Vidis i sam...ovo zahteva punu generalku kako softwera tako i hardwera.

Ja ti preporucujem:
- Ciscenje i usisavanje komplet racunara. Dok to radis, izvadi bateriju i resetuj BIOS i izvadi CMOS ako imas...
- Startuj PC, ucitaj Default podesavanje BIOS-a, iskljuci flopy, namesti vreme...etc.
-Nije lose testirati Hard Disk. On je taj od 40GB? To je mator hard ...
-Formatiraj sistemsku particijiu i instlairaj nov Windows SP3. Instlairaj neki lagan AV koji tebi odgovara. ( avast je recimo ok i lagan AV )
- Preuzmi najnovije drajeve sa officijalnog sajta...i tako, sve je to posao ali tako ces eliminisati problem.
« Poslednja izmena: 14. Apr 2012, 22:59:22 od genije1 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.162
Pa ono razumem se u kompijutere. . . solidno,msm sam sebi rusim sistem,i instaliram drajvere. znam te osnovne stvari. .  :D Da bih ti pomogao da resis dilemu,reci cu ti da sam jutros novi sistem stavio dodacu sada SP3 ako ti predlazes :D Avast koristim,komponente sam nedavno menjao,samo je taj hard disc ostao od ranije :D
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 7658
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Pa hajde za pocetak furni ti taj HDD na test:

Preuzmi MHDD program.
Raspakuj i narezi ga kao ISO, znaci da je bootabilan

Ubaci i bootuj sa diska
Kad se ucitaju fajlovi izaberi opciju 1
Kad se pojavi meni izaberi disk koji ces skenirati
Ukucaj scan pa enter
U sledecem meniju klikni F4
Pocece skeniranje
Ukoliko se pojavi vise od 3 upisa u delu X UNC: disk ti je octecen

==> Posle toga digni Windows normalno:

Start > Run >> CMD >> Enter

Tamo upisi sledece:

chkdsk /f

( primeti razmake )

Kada i ako dobijes neku poruku sa  (Y/N) dijalogom , upisi Y i lupi Enter
Time si mu dozvolio da pri sledecem restartu odpocne ChkDsk.
Ukucaj Exit da bi izasao iz konzole i restartuj PC i sacekaj da se proces zavrsi.

Javi rezultate.

Edit: Posto ja slabo igram igrice, brzinski proverih zahtevnost igara:

James Bond 007: Blood Stone::

Citat
Minimum System Requirements

* CPU: Intel Core 2 Duo @ 2.0 GHz / AMD Athlon 64 X2 4000+
* RAM: 1 GB XP , 2 GB for Vista, 7
* HDD: 12 GB free disk space
* Graphics: 256 MB Graphics Memory
* Sound Card: DirectX 9 Compatible
* DirectX: Version 9.0c

Recommended System Requirements

* CPU: Core i3-530 2.9GHz or Phenom II X4 905e
* RAM: 2 GB
* HDD: 12 GB free disk space
* Graphics: 512 MB Graphics Memory
* Sound Card: DirectX 9 Compatible
* DirectX: Version 9.0c

Tvoj hardware je slab za ovu igricu...moze da gura ali... tu je negde...

« Poslednja izmena: 14. Apr 2012, 23:38:15 od genije1 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 02:22:16
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.11 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.