Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Buš potpisao protokol o NATO članstvu Hrvatske i Albanije  (Pročitano 13214 puta)
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ако се не варам, католичанство дели исту свету књигу са осталим хришћанима. Према томе, ко је безгрешан нека први баци камен. Сигурно има и интернет усташа, али они ти нешто не сметају... Или можда сметају, подсети ме јер Хрвати на српским форумима, укључујући и твоју маленкост ме много занимају.
Дакле, ако си био на ратиштима онда и сам ваљда знаш да рат није лепа ствар. Да ли си се оградио од оних који причају "хрватска пушка на хрватском рамену", а има их и на овом форуму, знаш то добро Smile
Ако ниси и њима рекао да оладе, онда си и сам интернет усташа, што ће рећи исти к.... као интернет ћетник Smile
А факат је да су Срби 1991. виа ЈНА имали супериорну силу, осим тога нису Марсовци рушили хрватске градове о којима кукаш. Ја само кажем да би ту силу расподелио где треба - на Загреб Smile
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Gušti su gušti.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1742
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.61
mob
SonyEricsson G 502
Ако се не варам, католичанство дели исту свету књигу са осталим хришћанима. Према томе, ко је безгрешан нека први баци камен. Сигурно има и интернет усташа, али они ти нешто не сметају... Или можда сметају, подсети ме јер Хрвати на српским форумима, укључујући и твоју маленкост ме много занимају.
Дакле, ако си био на ратиштима онда и сам ваљда знаш да рат није лепа ствар. Да ли си се оградио од оних који причају "хрватска пушка на хрватском рамену", а има их и на овом форуму, знаш то добро Smile
Ако ниси и њима рекао да оладе, онда си и сам интернет усташа, што ће рећи исти к.... као интернет ћетник Smile
А факат је да су Срби 1991. виа ЈНА имали супериорну силу, осим тога нису Марсовци рушили хрватске градове о којима кукаш. Ја само кажем да би ту силу расподелио где треба - на Загреб Smile

I pretpostavio sam da rat nisi vidio uživo..
Možda na TV-uil' kroz priču ispričanu nekog od vaših dobrovoljaca itd!!!
Nemoj se ljutiti al' onda nemožemo u svezi toga raspravljati..
Ja na osnovu vlastitih iskustava,a ti na osnovu onoga što si čuo ili vidio na tv-u!!!
Lako je igrati igrice na confi i zauzimati teritorije druge države!!!
BTW..
Naravno da ima i internet ustaša,samo mi se ne čine(bar na ovom forumu)nešto značajno jer još nisam niti jednog vidio da lupa o nekim imaginarnim granicama V.Hrvatske... Smile

BTW
Što se tiče one šprehe o 1991 god.i osvajanju Zagreba,djeluje fakat smiješno i otrcano!!!
Koliko vam je samo trebalo za Vukovar!!!!!
Čovječe..
Koliko ih je samo ostavilo kosti za Vukovar!!!!!
A di je ZG od Vukovara!!!

Mada ako požurite do proljeća iduće 2009 god.nije ni sad kasno da probate!!!
Pa da se i to skine sa dnevnog reda jednom zauvijek!!!

p.s Ne zaboravi povesti Feanora!!!
 Smile
« Poslednja izmena: 28. Okt 2008, 10:21:52 od čmelka »
IP sačuvana
social share
Potpuno legitimno u Kninu, Srbi bili na svojoj zemlji i rusili balvane na svojim ulicama, ne vidim u cemi je problem.....

Onako im samo kazu: pamet u glavu ili vam pustamo Srbe s lanca. (by shkorpion
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Ja jedva čekam da rvati uđu u EU pre svega, a ulazak u Nato više posmatram kao plus u tom smislu. Što se tiče Šiptara tu je već druga situacija. To nam nikako ne odgovara, a sumnjam da bi i ulazak Srbije u Nato mogao to nešto da promeni. Ameri veoma nedvosmisleno pokazuju da će nezavisnost Kosova braniti još dugo vremena, tako da nam ne ostaje ništa drugo nego da čekamo neki povoljniji trenutak što se tiče povratka na KiM. Do tad ne bi bilo zgoreg da se poradi na popravljanju ekonomske situacije, a samim tim  poboljšavati i uslove za ulaganje u VS. Srbije naravno ne treba da uđe u Nato, jer Nato u vojsnom smislu ne podržava naše ambicije da se vratimo na KiM. Znači, ako u kakav vojni savez treba da uđemo, onda je to savez sa RF, opet ako bi nam Rusi pomogli u ojačavanju naših vojnih potencijala. Ali  Smile ... sve ovo ostaje domen teške teorije, sve dok srpski narod ne reši da li želi ili ne želi državu. Po tome koliko je taj infantilni pacifizam uzeo maha među ljudima, rekao bih da narod ne želi više da ima državu, i da nas čeka utapanje u EU ili nečem sličnom. Albanci i Hrvati su logično ušli u Nato, jer se interesi te alijanse ne kose sa njihvoim vojnim interesima, znači za Hrvate avnojevske granice RH plus možda i delovi BiH, za Šiptare Albanija+Kosovo+zadržavanje dobrih pozicija u Vašingtonu kad je reč o Makedoniji. Što se nas tiče, stvarno ne razumem šta ćemo mi u Nato-u, kad su interesi te alijanse praktično u sukobu sa srpskim interesima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02

A di je ZG od Vukovara!!!

...
Vrlo blizu, i to kad posmatraš leto 1995. kad ste bili vojno najjači.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ti cmelkice, ne glumataj da si neki ratnik, pa ti to kao daje kredibilitet da jedini malatras na ovoj temi!
Sigurno je da ste mogli biti izlomljeni jos 1992, da je Srbija aktivnije htela da se ukljuci u rat, kazes daleko je ZG, pa i sam znas koliko je vazdusne linije bilo rastojanje od RSK do Zagreba, secas se granata!?
Nego politika kreni-stani i Milosevicevo domino izdrkavanje je dovelo do toga sto se desilo kasnije u oluji, pa svako ko je iole realan zna da mi taj rat nismo izgubili na bojnom polju, vec za stolom, da je bilo interesa i volje Krajina nikad ne bi pala, bar ne od HV!
« Poslednja izmena: 28. Okt 2008, 10:43:56 od Srpska Sparta »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Inzistiram na gluposti

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3429
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia n80
Zašto misliš da nema alternative NATO-u. Ko je taj koji bi napao Hrvatsku i zašto. Da li stvarno gradnja svih tih puteva, obaveza prijema NATO flote i trupa po naređenju komande iz SAD išta koriste Hrvatskoj?

Ja lično mislim da ste napravili najgori mogući dil. Imate ogromnu obalu, zavlaćite se ko kifla oko BiHali za ulazak u NATO niste dobili ništa korisno.
Osobno više ne mislim da bi sad Hr bila ugrožena od bilo koje strane. Raspadom radikala popola, ideje o velikoj srbiji lagano zamiru. (koji su bile u jednom segmentu stanovništva-znači ne svi)

Korisno od svega toga je manje izdvajanje za vojsku, vojnici će biti dobro obučeni i imati dobru opremu. Sve to ide pod cjenu da potpomažemo američi imperijalizam.  Novci su novci....ali umjesto dosadašnjih ulaganja u vojsku više se može ulagati u zdravstvo/školstvo ili smanjivati javni dug. 

Ti cmelkice, ne glumataj da si neki ratnik, pa ti to kao daje kredibilitet da jedini malatras na ovoj temi!
Sigurno je da ste mogli biti izlomljeni jos 1992, da je Srbija aktivnije htela da se ukljuci u rat, kazes daleko je ZG, pa i sam znas koliko je vazdusne linije bilo rastojanje od RSK do Zagreba, secas se granata!?
Nego politika kreni-stani i Milosevicevo domino izdrkavanje je dovelo do toga sto se desilo kasnije u oluji, pa svako ko je iole realan zna da mi taj rat nismo izgubili na bojnom polju, vec za stolom, da je bilo interesa i volje Krajina nikad ne bi pala, bar ne od HV!

Da ali iz rsk je bila puno udaljenija od Srbije. Zauzimanje zagreba... Smile pa ameri s najboljom i najskupljom opremom nemogu obuzdat i nadzirat u gradovima pobunjenike(borce za slobodu)... mislim da bi vam i Karlovac bio prevelik zalogaj.

Vukovar je tako dugo odoljevao zbog gerilskog načina ratovanja...i franja ga je prodao za intervenciju međunarodne zajednice.
IP sačuvana
social share

geopolitička konoba http://forum.burek.com/bistri-osvrt-i-jos-puno-toga-iz-geopolitickog-foruma-t422565.html

Boljkot Slovenki do ulaska Hr u Eu ....Smile
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Чмелка...  Smile

Већ сам рекао 100 пута... Причу са Српском државом у Хрватској смо ми завршили само захваљујући говеду испод липе и његовој глуми миротворца...

Да сам био на власти у Србији тих дана после првих 20000 увезених калашњикова бих вас погазио као мишеве, нацртао границе и онда рекао ајде да преговарамо... Ипак је Туђман изјавио да је Хрватска хтела рат...  Smile

Тактика стани-крени је служила само за Слобино глуматање и богаћење криминалаца моје и твоје стране... Много би мање људи страдало на мој начин а и теби би држава мање личила на кифлу...  Smile

Понављам, та прича је завршена (с тим што вас треба подсећати заувек да сте је добили етничким чишћењењм конститутивног народа)...

Поздрав!  Smile
« Poslednja izmena: 28. Okt 2008, 11:48:08 od Feanor11985 »
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 546
Zastava Pula, Istra, Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat: Duh Sekire

Prvo, zbog čega misliš da je ovo dobro za tvoju zemlju ... itd.

Drugo, kad već podržavaš ovde ljude koji predlažu da Srbija bude bliže Zapadu ...itd.

Mada ne znam koliko si ti relevantan posebno za ovo drugo pitanje, jer si iz Pule, a vi ste ipak malo drugačiji.
Smile
Bez obzira što nije bilo referenduma, preko 65% ljudi je za NATO - ne samo ja
Članstvo u NATO donosi više pozitivnih stvari nego negativnih - moje mišljenje

Ja sam pohvalio Danila (čitao njegove postove) jer se slažem da članstvo donosi i dodatni ekonomski napredak. Mi nemoramo i nećemo proizvoditi teško naoružanje - dovoljno je da proizvodimo pištolje, puške, odjeću, čarape, hranu ... itd. Za malu zemlju i to je nešto
Neko spominje ratovanje u stranim zemljama.Je ali to je na dobrovoljnoj bazi. Pojma nemaš koliko je ovdje ljudi na "listi čekanja" za Afganistan - zašto? plaća oko 5000 Eura; u Hrvatskoj doma oko 1000 Eura

Koliko sam relevantan zato što sam iz Pule jer mi smo drugčiji?  Smile
Je istina, mi ne volimo Thompsona, mi se ne preseravamo da smo najveći Hrvati, kao što stalno seru Hercegovci, mi radimo svoj posao ne filozofiramo puno
No, to ne znači da smo manji Hrvati od ostalih i da manje volimo Hrvatsku
Ne znam koliko ti je poznato, kad je bilo najteže 1991-95, kod nas u Istri je bio najveći odziv na mobilizaciju (preko 90%). To je Hrvatstvo a ne kamenjarska pljačka i preseravanje

Da li sam "relevantan"?
Mislim da jesam - malo sam stariji od prosjeka, znam o čemu pričam. Bio sam u ratu - za razliku od većine klinaca ovdje, kako Čmelka iz Rijeke veli, koji o povijesti i ovim ratovima znaju samo sa TV i kompjuterskih igrica

toliko, pozdrav iz Istre
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Gušti su gušti.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1742
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.61
mob
SonyEricsson G 502
Citat

Smile Smile Smile Smile
Ja ne glumatam ratnika,ja sam samo ispunio svoju obvezu prema domovini!!!
Ostatak tvog posta "deja vu"!!!!
Ne vi niste izgubili rat za vojnim poljem,to je istina!!!
Znaš zašto,za rat je potrbno dvoje!!!
Nemožeš ratovati sa nekim ko bježi sa ratišta,nemožeš se boriti sa onima koji su se prepali kad i protivnik ima oružja!!!!
 Smile :-

Citat
Чмелка...  

Већ сам рекао 100 пута... Причу са Српском државом у Хрватској смо ми завршили само захваљујући говеду испод липе и његовој глуми миротворца...

Да сам био на власти у Србији тих дана после првих 20000 увезених калашњикова бих вас погазио као мишеве, нацртао границе и онда рекао ајде да преговарамо... Ипак је Туђман изјавио да је Хрватска хтела рат...  

Тактика стани-крени је служила само за Слобино глуматање и богаћење криминалаца моје и твоје стране... Много би мање људи страдало на мој начин а и теби би држава мање личила на кифлу...  

Понављам, та прича је завршена (с тим што вас треба подсећати заувек да сте је добили етничким чишћењењм конститутивног народа)...

Поздрав!

Feanor lako je bilo ratovati 1991 god!!!!
Malo teže 1995 god..
Još teže 2008 god!!!

Priča o srpskoj državi na teritoriju RH završena je onog trenutka kad je šerif oborio svjetski rekord  1995 g.u bežaniji !!!!
 Smile Smile
« Poslednja izmena: 28. Okt 2008, 12:42:39 od čmelka »
IP sačuvana
social share
Potpuno legitimno u Kninu, Srbi bili na svojoj zemlji i rusili balvane na svojim ulicama, ne vidim u cemi je problem.....

Onako im samo kazu: pamet u glavu ili vam pustamo Srbe s lanca. (by shkorpion
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Citat
Nemožeš ratovati sa nekim ko bježi sa ratišta,nemožeš se boriti sa onima koji su se prepali kad i protivnik ima oružja!!!

Ајде дижи себи самопоуздање. Ајде... Тако је...
Срби су се разбежали од страха и та "победа" нема везе са издајом, продајом и НАТО-ом...  Smile Smile

Citat
Priča o srpskoj državi na teritoriju RH završena je onog trenutka kad je šerif oborio svjetski rekord  1995 g.u bežaniji !!!!

Овако се просечан хрват слади највећим етничким чишћењем у Европи после 2. рата...

Јој Слобо јебем те, шта им дозволи... А наша војска на граници под пуним оружјем плаче и гледа... Нема команде... Који сте ви срећници...
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.