Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Ne radi zato sto je 90% poruka bilo cisto reklamiranje djubreta... Nece proraditi u buducnosti. Sada i kada manjina ima nesto zaista dobro za predstaviti trpe zbog vecine koja ce takvu mogucnost zlupotrebiti.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Meni piše u OS : UNIX , a sve donedavno je stajao Linux, iskreno svjedeno mi je , ali ovo pitam iz sigurnosnih razloga! Šta se moglo desiti na mom računaru, pa da ga server drugačije prepoznaje?
Meni piše u OS : UNIX , a sve donedavno je stajao Linux, iskreno svjedeno mi je , ali ovo pitam iz sigurnosnih razloga! Šta se moglo desiti na mom računaru, pa da ga server drugačije prepoznaje?
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."
Ukoliko postavis pitanje u odgovarajucem forumu, npr "Drustvena hronika ~ Obrazovanje ~ Zaposlenje ~ Finansije", neko ce ti verovatno pomoci ako zna...