Odinu- sto je uvijek tu Nekronu i Joxu- sto shvataju moje najbolesnije misli i ideje i u stanju su da daju na njih odgovor Ivanu- Sto je stvorio sve ovo, omogucio i da uopznam divne ljude, i steknem nove prijatelje, izmedju ostalog i njega samoga Radisi- znace on i sam zasto (srculence) Sanjici- sto je najbolja kuma Grofu- sto me trpio u najgorim trenucima Pukiju- sto toliko voli ovaj forum, samim tim i sve nas Laslu- sto je najbolji muz na svijetu
I svima ostalima koje nisam spomenula, a koji znaju da su na ovaj ili onaj nacin bitni u mom zivotu. I jos jednom vam svima HVALA
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Moram i ja da se zahvalim (staroj) ekipi sa Bureka koja mi je prethodno leto ispunila i pomogla mi da se malo brze oporavim. Biti usamljen mesec dana je jako ... ovaj ... jako zaje***o. Sta da kazem ... pisemo se i "Idemo dalje."