Kad sam dosao na Burek nekoliko vas je bilo jako ljubazno i ugostilo me i ucinilo da mi ovaj sajt bude home page i jedna od primarnih stanica na mom internet putu. Kako je vreme odmicalo upoznao sam mnoge super likove. Sada otvaram ovu temu sa ciljem da bih se zahvalio pojedinima na druzenju i zabavi. Svi mi imamo potrebu da isteramo svoje da se svadjamo... Ali nekada i treba da se zahvalimo pojedincima na necemu sto su nas naucili i pomogli
Evo ja cu poceti a vi budite sto kreativniji, napravite korak napred pohvalite i nekog s kim niste u najboljim odnosima i na taj nacin zblizite se jer smo mi ipak svi bate i seke ove burek familije.
Zahvaljujem se 0dinu sto mi je pravio drustvo mnogo dugih i hladnih veceri... Zahvaljujem se sanjici_021 na razumevanju i saslusanju. I izvinjvam se SAnji jer sam bio previse neinformisan..
Nastavite vi ovu listu... Pohvalite nekoga, znate i sami da kada vas neko pohvali to vam daje elan da se trudite i nastavite dalje. Pogotovu kad vas pohvali neko bliznji...
Hvala i svima vama sto ste tu,sto ste me prihvatili ludu kao sto jesam sve vas puno volim!!!
Kumo a šta bih ja bez tebe, bez kuma, bez Djindjica, bez tvog brata Grofa, bez SAnje i SF-a, bez Dušana, bez Radiše,bez Sashe1, bez Odina i Nekrona, bez......, i šećer na kraju bez Arianne?
Al pisao sam već o tome pa da se ne ponavljam......
Zahvaljujem se sanjici_021 i Laslu zato sto su me ispostovali i odgovorili na post i pokazali da je puno njima dragih ljudi ovde. Sta je sa ostali, da li ste u nebesima opreteceni cinjenicom da ste savrseni i da niko ne zasluzuje vase reci hvale. Pohvalite !
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pa mislm da vise vredi to sto dolazim na sajt od bilo kakve reci hvale, jer da ovaj sajt ne valja i da si ti losa osoba ja na ovom forumu no beih bio. No, da ne offtopiciramo :twisted:
I izvinjvam se SAnji jer sam bio previse neinformisan..
Sve je to lepo ali meni nije jasno zasto mi se izvinjavas.....
A sto se tice mojih zahvalnica.... Jedno veliko i ogromno hvala sanji zato sto me je trpela pre par meseci i sto je izdrzala sve moje napade besa, nervoze i loodila...
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!