Na mom firefox-u pod opcijom "Extensions" prijavljivalo mi je da postoji upgrade za burek toolbar i kao ima verzija 1.2 i ja instaliram to kad ono neki drugi toolbar Tango argentino ili tako nesto.Vrati sam stari ali cisto da znate da se neko zajebava sa tim. pozz
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Potreban je jedan klik da se proveri na forumu da li je izasla nova verzija. Napravicu kasnije novi, sa update-om nekih stvari pa cu promeniti ime fajla, moguce da firefox na taj nacin trazi update.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!