Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Правила
Минимална квота по пару је 1.50, максимална 3
0%  (0)
Максимум један пар дневно, викендом два
0%  (0)
Бодовање, погођен тип квота *100 , промашен тип -100 бодова, када играч веже 4 промашена пара за редом (-400 бодова у низу) крај за тај месец.
0%  (0)
Меч који се игра после поноћи мора бити постављен до 22:00 претходног дана, иначе је неважећи
0%  (0)
Уколико дође до предаје, прекида или отказивања меча, играч има право да убаци други пар
0%  (0)
Играч мора поставити минимум 15 парова у току месеца
0%  (0)
Утакмица мора бити постављена сат времена пре почетка исте
0%  (0)
Анализа није обавезна, али би било лепо ко је у могућности да напише
0%  (0)
Овде се постављају само типови, коментарисање парова је на другој теми.
0%  (0)
Забрањено је постављање истог типа на исти пар ако је неко пре вас поставио тај пар са тим истим типом
0%  (0)
Ukupno glasova: 0
Idi dole
Stranice:
1 ... 312 313 315 316 ... 458
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Burek tipsteri - PROČITAJTE PRAVILA U VRHU STRANICE  (Pročitano 432977 puta)
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.155
Крећемо у нову сезону !!!

Крећемо у нову сезону са релативно измењеним форматом

- Минимална квота по пару је 1.50, максимална 3

- Максимум један пар дневно, викендом два

- Бодовање, погођен тип квота *100 , промашен тип -100 бодова, када неко дође до -700 бодова, крај за тај месец.

- Играчи који у току једног месеца буду фокусирани стриктно на један спорт добиће на крају месеца бонус од 100 бодова

- Меч који се игра после поноћи мора бити постављен до 22:00 претходног дана, иначе је неважећи

- Уколико дође до предаје, прекида или отказивања меча, играч има право да убаци други пар

- Играч мора поставити минимум 15 парова у току месеца

- Утакмица мора бити постављена пола сата пре почетка исте

- Анализа није обавезна, али би било лепо ко је у могућности да напише

- Овде се постављају само типови, коментарисање парова је на другој теми.

Свако ко има неких питања, или жели да се укључи у рад и помогне, нека пита ОВДЕ  или преко приватне поруке. Ми ћемо се трудити да редовно ажурирамо табеле, и такође ћемо на крају месеца правити статистику и по спортовима, биће ту и још доста ствари, ако ово заживи верујемо да ће главешине форума обезбедити и награде.

« Poslednja izmena: 12. Avg 2015, 11:26:09 od grobar kv »
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6837
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.155
Да отворим ја сезону.

18:30 Димитров - Сок  22.5+  1.85 бодова 185 / укупно бодова 185

Таленат и играч велики очекивања који не остварује ове сезоне завидне резултате игра против будућег носиоца америчког тениса и вероватно топ 10 играча за коју годину. Димитров има великих проблема против добрих сервера (А Сок то свакако јесте) што и сведоче порази од Милера, Изнера и сличних играча који су по квалитету испод његовог ранга али Бугарин има проблем када је у питању примање сервиса. Американац га је добио на Гаросу у 3 сета на подлози која би требала много више да одговара Димитрову. На истом турниру стигао је до четвртог кола и уз Индијан Велс где је такође далеко догурао то су му најбољи успеси на већим турнирима и оба је постигао ове године. Подигао је игру на виши ниво, његова игра се не базире само на сервису као што је то случај код већине америчких тенисера и он и Кудла би могли у наредним годинама да донесу превагу и повратак Американаца на врх овог спорта. У сваком случају овде мислим да је могуће да дође до потенцијалног изненађења, али у сваком случају мислим да један жесток меч и више од 22 гема неће изостати.
« Poslednja izmena: 15. Avg 2015, 10:57:20 od bull_23 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zivot je ringispil i kola na sudaranje

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 10745
Zastava Sheffield
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.130
mob
Ericsson t10
Evo i ja jedan lagani uvodni tip

20:30 Kosarka
Srbija - Francuska   Alt Hen 2 (-6.5)       @1.50    -100

Kladionica soker tradicionalno ima najbolje ponude sto se tice alternativnih hendikepa, i po svim ostalim kladionicama vidim da smo mi blagi favoriti veceras, medjutim Francuzi dolaze u najjacem sastavu, mozda se svima cini da je prosla njihova pobeda bila "samo 13 razlike" nad okrnjenim timom Srbije, ali to su uvodni mecevi priprema, trebalo bi vec sve da je na svom mestu, i da po meni, dodje veceras do izrazaja taj njihov kvalitet s kojim imaju svo pravo da otvoreno pucaju na zlato na EP. Mislim da ce dobiti utakmicu veceras, ali zbog pravila igre i dostupnosti ovakve kvote u ponudi, ostavicu "sigurniji" tip na Francuze u hendikepu. Ako se i desi da dobijemo verujem da ce to biti bas gusto, nije realno da mi ovakav tim Francuske bijemo relativno lagano sa 7 ili vise poena razlike. Srecno  Smile
« Poslednja izmena: 13. Avg 2015, 13:40:24 od grobar kv »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 290
Zastava Beograd
OS
Mac OS X v: 10.6.8
Browser
Chrome 44.0.2403.155
12.08. (Sre)   19:00   Ranhajm - Honefoš     gg3+   kv. 1.97 mozzart   бодова -100

Norveška druga liga, tradicionalno igraju sa dosta golova na obe strane. Zadnja tri međusobna meča su 2:2, 4:1 i 1:2

« Poslednja izmena: 15. Avg 2015, 10:57:36 od bull_23 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2145
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 39.0
MLB, 21:45

San Francisko Giants - Houston Astros    1    kw. 1,7  / бодова -100
Mozzart

« Poslednja izmena: 15. Avg 2015, 10:57:49 od bull_23 »
IP sačuvana
social share
Bubamara, bubamara nosa nema, slonovima njonja strci!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 40.0
Надал/Вердаско - Ербер/Мау 2 1.70 / бодова -100
Моцарт

Надал је по мом неком мишљењу ужасан дубл играч, плус му капирам пиште јаја да се ту цима, игра чисто да испоштује Вердаска. С друге стране Мау прекаљени дубл играч у тандему са добрим сервером.
« Poslednja izmena: 15. Avg 2015, 10:58:02 od bull_23 »
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 88888
OS
Mac OS X v: 10.10.4
Browser
Safari 600.7.12
19:45   -   FC Sion - FC Zürich   -   x2 @2.00 / бодова -100
Germania

Ovaj par prvenstveno igram zbog koeficijenta, jer mi je nenormalno da je ovoliki koef na x2. Sada kada je Zurich ispao iz kvalifikacija za EL moze se posvetit svojoj ligi. Ovu sezonu Zurich ima bolje rezultate u gostima, od tri odigrane utakmice ima 2pobjede i jednu je utakmicu ostao X, s tim da je pobjedio u Misnsku s 1:0 ali je nakon produzetaka izspao iz EL. Sve u svemu mislim da nece izgubiti ovu utakmicu.

Smile

Sezona 15/16: 0 - 0 (+0.00u)

08/2015: 0 - 0 (+0.00u)

Sezona 14/15: 111 - 113 (-11.95u)
Ukupno: 111 - 113 (-11.95u)

« Poslednja izmena: 15. Avg 2015, 10:58:13 od bull_23 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15465
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.155
mob
Apple iPhone 7
cet 20:00

Vojvodina - Partizan GG @ 1.78  / mozzartbet / бодова 178

mislim da je ovo danas fiks dana, jaki oni, mi jos jaci. Busni oni, mi busniji.  Smile Smile
« Poslednja izmena: 15. Avg 2015, 10:58:23 od bull_23 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.155
18:30 Иво Карловић - Жереми Шарди 1 1.50 сокер / бодова -100

Иво игра сезону каријере, сервис веома веома ретко губи и кад игра против пуно бољих тенисера него што је Шарди, Шарди доста лабилан, форма никаква већ дужи период, доста муке против Мајера, неће овај меч обиловати брејковима, али најбитније моменте меча ће одиграти боље Иво у то сам сигуран, једноставно човек је савршено искристалисао своју игру, сваку прилику и грешку противника он користи сад можда у регуларном делу меча то не буде довољно, али у тајбрејку ће бити довољно као и увек.
« Poslednja izmena: 14. Avg 2015, 05:39:47 od bull_23 »
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6837
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.155
Ђоковић - Сок  Укупно гемова (мала граница моцарт) 18.5 +  1.60 / бодова -100 / укупно бодова 85

О Соку је све речено. О Ђоковићу се све зна. Ова граница и квота морају да се искористе. Било колико да је супериоран у односу на друге играче Ђоковић у уводним фазама турнира никада не игра 100% како уме што се видело и против Белучија. Сок је за класу бољи играч већ сада од Белучија а колико ће далеко догурати зависи само од њега. Добио је Димитрова који је боље пласиран и објективно био фаворит и овде сигурно неће изаћи на терен само да изгуби. Један јак отпор верујем да ће пружити и мислим да 19 гемова најмање пада на овом мечу. Ја сам се одлучио за мало већу границу, 19.5 односно да буде 20 или више гемова и квота за тај тип је 2.03 у Моцарту. Срећно.
« Poslednja izmena: 15. Avg 2015, 07:13:34 od bull_23 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 312 313 315 316 ... 458
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.