Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 17:48:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Tema za pitanja
o SMF forumu, phpBB2 i phpBB3 forumu, Wordpress i Joomla CMS sistemima!

Za vecinu drugih pitanja nacicete odgovor citajuci Top teme!

Glasanje
Pitanje: Da li mislite da ovo moze uspeti (ucestvovali u tome ili ne) ?
Da
80.8%  (21)
Ne
19.2%  (5)
Ukupno glasova: 26
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Burek open source :P  (Pročitano 9521 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 16
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia E51
Pozdrav ekipi sa ovog dela bureka Smile
Ja već dugo vremena gajim nadu da ću jednoga dana početi sa nekom ekipom da radim na jednoj BB(browser based) igri. Na žalost moji prijatelji koji bi imali znanja da mi se pridruže, ili nemaju vremena ili volje, najčešće ovo drugo. E sad pošto verovatno niko nema iskustva sa takvim stvarima, najpre bi počeli sa nekim prostim stvarima, tipa registracije korisnika, itd. Mislim da je za početak najjednostavniji oblik nešto slično omerti. Dakle ograničen broj radnji, čija se verovatnoća uspeha određuje generisanjem slučajnog broja(najverovatnije).
Ako bi bilo zainteresovanih, nije bitno da li imaju iskustva ili ne dovoljno je malo znanja(php, mysql, xhtml, css, photoshop, flash itd..) i puno dobre volje, pa da vidimo da li možemo da skupimo neki malji tim za početak.
Ja imam iskustva sa php/mysql/xhtml/css stvarima i trenutno učim JAVA i AJAX.
Pozdrav i javite se ako ima zainteresovanih  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 29198
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia Lumia 930
Ova ideja je umrla, je l'?
Ima li se još o čemu pisati?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
I tutorijala je ostalo jos dosta, samo je prvih dana nesto uradjeno Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2547
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
SonyEricsson K750 on Linux
ja sam zaineresovan da napisem neke tutorijale za flash ali da vidim sta se trazi da ne pisem ono sto je meni interesantno,dakle sta bi vam bilo zanimljivo da procitate... da se razumemo verovatno svaki tutorijal koji bi napisao vec postoji negde na netu na engleskom ali bi ja tu dodao malo svog iskustva mozda na neki moj nacin jer se jedna svar moze uraditi na vise nacina...

i da mogu da najavim da planiram jedan veci projekat na leto pa bi mogli mozda nesto da radimo zajedno ovde na bureku ako postoji interesenata. sve bi bilo nekomercijalno barem prve 2-3 godine...
IP sačuvana
social share
"Могућности су најчешће прерушенe у рад, тако да их већина људи не препознаје." Анн Ландерс

"Време је праведни судија тако да вредноте и марљивост незауставно воде до успеха"
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 29198
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia Lumia 930
Normalno je da tutorijal kakav ti hoćeš da napišeš već postoji, jer ne mož' neko da izmisli ne što novo pri opisu korišćenja određenog programa.
O flešu nisam našao nijedan tutorijal na Srpskom, tako da mislim da bi to bilo ok, ali to nije baš mali posao.

Možda bismo mogli da napišemo i neki tutorijal i za MyBB...?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2547
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.80
mob
SonyEricsson K750 on Linux
Nisi me bas razumeo nisam ni imao nameru da pisem o koriscenju programa nego nesto sto ce  koristiti nekome ko vec zna osnove programa
IP sačuvana
social share
"Могућности су најчешће прерушенe у рад, тако да их већина људи не препознаје." Анн Ландерс

"Време је праведни судија тако да вредноте и марљивост незауставно воде до успеха"
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 629
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
I sta mi sad ovde radimo zajedno? Svako pise svoj tutorijal i kaci na teme. Sta kazete na neku free site verziju za pocetak nema veze sto ce nam oni kaciti svoje reklame, ako vidimo da to ide prebacimo samo sajt na ozb. host i postavimo reklame samo da moze samog sebe da otplacuje (da nikeo nebi bijo na gubitku) recite na temi ako se slazete i otvoricu free host (nista lakse) dacu vam svima sifru za host i kad vam je dosadno vi idite i nekako doprinesite sajtu. Ja mislim da je ovo trebao biti smisao teme a ne pisanje samostalnih tutorijala. Izvini SF ako gresim, a to samo ti znas, ali ja mislim da si ih ti na to naveo iz svoje koristi, boli te uvo oni ti pisu tutorijale poboljsavaju tvoj forum zbog navodnog kolektivnog rada. Nego kako god dajte predlog gde cemo da otvorimo free sajt pa da pocnemo sa pravim kolektivnim radom.
IP sačuvana
social share
Im a Gamer i have Many lives
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Naravno, ja iz svoje koristi trosim godinama vreme na probleme polupismene balavurdije koja uglavnom nema ni toliko vaspitanja da za to bude zahvalna.. cast retkim izuzecima.

Sto se tvoje ideje tice, moze naravno, ali je pokreni na svom sajtu, ili svom forumu. Ova je pokrenuta ovde i tu treba i da ostane. Ko zeli da se ukljuci i pomogne, dobrodosao je, ko ne zeli, nema nikakvu obavezu da to radi, dovoljno je da ne smeta.

Upoyoren si mnogo puta, a banovan trajno jednom. Nastavi da gusis po forumu kao do sad, i to ce ti se ponovo desiti vrlo uskoro.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 29198
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia Lumia 930
 Smile
Elem, ono što bi meni bilo zanimljivo da pročitam, a ne znam ništa o tome, je tutorijal o webmail serveru (ili kako se već zove). Mislim na ono što i Burek ima (ili je imao, nisam siguran). Da bih lakše objasnio na šta mislim:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 629
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Smile
Elem, ono što bi meni bilo zanimljivo da pročitam, a ne znam ništa o tome, je tutorijal o webmail serveru (ili kako se već zove). Mislim na ono što i Burek ima (ili je imao, nisam siguran). Da bih lakše objasnio na šta mislim:

Ja ne kontam sta oni pricaju Smile
IP sačuvana
social share
Im a Gamer i have Many lives
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 17:48:46
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.