Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Jul 2025, 08:20:16
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Burek izbor avatara...  (Pročitano 9950 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Apple 15
stavila si .html code, a treba bbcode... drugima recima

Na tvoje pitanje je odgovoreno u temi Najcesce postavljana pitanja!
Preporucujem takodje da procitas pravilnik Burek Foruma jer ces i u njemu na dosta pitanja naci odgovor, Pored toga, citanjem pravilnika imaces prilike da se upoznas kucnim redom foruma.
Ovo je default odgovor u slucaju da se pitanje ponavlja.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12370
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
uf bre gde me nadje Smile  Smile recimo da sam i kao mala volela pricu o Petru Panu...sad razloga je milion zasto bas zvoncica...ali nekako sam zaista donekle pronasla sebe u liku ne andjela..jer mnogi poistovecuju avatar sa andjelom...nego sad cu uci isuvise duboko u psiholosku karakterizaciju lika zvoncice i sebe...a nebitno je..mislim nema to ustvari toliko veze...i fizicki izgled nekako..odise vedrinom..ono cvece i zelenilo..mada htela sam odavno jos uneti neke promene samo nisam znala sta..nekako su mi ona krila isuvise naivna za mene Smile valjda sam bar deo dobro objasnila Smile
IP sačuvana
social share
Veliki deo svog zivota propustila sam cekajuci da se stvari dese..same od sebe..a nisu se desile..plasim se da cu se jednog dana okrenuti..i iza sebe necu videti nista drugo do hrpu neostvarenih snova , zelja i nadanja, gomilu lazi, izrecenih i neizrecenih...gomilu promasenih investicija i ulaganja sebe...i tek onda cu shvatiti da su sve male stvari u zivotu prosle pored mene..dok sam ja trazila i cekala velike da se dese..nisam umela da citam znakove...trazila sam vise...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 127
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0b
uspela sam sto se tice slike,pa hvala Anea Smile
IP sačuvana
social share
Ja se ljudi ne bojim,vec onog sto je neljudsko u njima
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Spain
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
uh tek sad viđeh ovu temu  Smile pa rekoh da je "obogatim" svojim izlaganjem...

trenerica i kapuljača jer je to dio garderobe koji najčešće nosim,rukometni gol iza ledja i pobjedničko postolje ispred jer se bavim rukometom i naravno uvijek težim da budem najbolji(skromno  Smile ),u pozadini planine jer sam iz Nikšića i malo sam nostalgičan jer poslednjih 8 godina ne živim tamo, sa moje desne strane medaljon sa Svete Gore od kojeg se nikada ne odvajam (ni kada igram i treniram) i životinjka ispred koja bi trebala da bude vuk  Smile  jer sam po prirodi prilično povučen i uvijek svoje probleme riješavam sam... eto ukratko  Smile
IP sačuvana
social share
"Lud je samo onaj cija se ludost ne poklapa sa ludoscu vecine." - Beket
"Uz velikog coveka cesto idu i velike greske." - Man
"Prava pravda je savest." - Igo

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12370
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
eh da zaboravila sam reci, kad sam se vec odala Smile , roze jeste boja koju zaista volim i najcesce nosim..i kosa mi jeste donekle iste boje samo daleko drugacije duzine...pa sad..malo slicnosti, mali razlika, malo vedrine i duha..i to je to....umem ja i daleko krativnije ali mi trenutno ne ide inspiracija od ruke Smile Smile
IP sačuvana
social share
Veliki deo svog zivota propustila sam cekajuci da se stvari dese..same od sebe..a nisu se desile..plasim se da cu se jednog dana okrenuti..i iza sebe necu videti nista drugo do hrpu neostvarenih snova , zelja i nadanja, gomilu lazi, izrecenih i neizrecenih...gomilu promasenih investicija i ulaganja sebe...i tek onda cu shvatiti da su sve male stvari u zivotu prosle pored mene..dok sam ja trazila i cekala velike da se dese..nisam umela da citam znakove...trazila sam vise...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Nokia E72
Ja sam ovaj avatar izabrao jer liči na mene. I ponosim se time.  Smile
IP sačuvana
social share
...kažu da imamo još samo par godina za nas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

IC XC NI KA

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 552
Zastava
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola ROKR E1
Ja sam svoj avatar izabrao, zato sto nisam imao da izaberem!
IP sačuvana
social share
Рeчe безумник у срцу своме: Нема Бога. Пс.(13;1)
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

ljubav,cvece,drvece...

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4109
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Eh,kako sam ja bila srecna kad sam videla svoj novi avatar-prosto sam bila odusevljena,kao malo dete!!!
I sada se smeskam kad se vidim  Smile
Srbijanska nosnja je zbog folklora,jer sam pocela pre osnovne skole da tancam u KUD-u,bila bas talenat,i uvek mi je bila najlepsa srbijanska nosnja,crvene mashnice oko ruke,cvet u kosi i one pletenice oko glave(i dok nisam znala cija je nosnja),ali kad sam stasala za nastupe poceo je rat i tu je bio kraj…
Jesam i kasnije malo kao nesto pokusavala da se aktiviram,ali nije srce vise igralo,pa sam shvatila da se neke stvari ne mogu vratiti,za sve postoji vreme,a moje za tancanje je proslo. Ostalo mi je zao sto nikada nisam nastupala i sad se rasplacem kad vidim neke nase najbolje KUD-ove kako extra odigraju da se sve pusi...
Knjige su vezane za menadzment i famoznu globalizaciju i moje mesto pod suncem u svemu tome.
A,ovi divni pejzazi koje je SF majstorski napravio-pa,ja prosto obozavam brdovite predele i pejzaze  i uvek uzivam da vidim te lepote,bilo na slikama,bilo uzivo…
Eto,sve je logicno  Smile
IP sačuvana
social share

Sve sto se jednom desi
ne mora se nikad vise desiti.
Sve sto se desi dva puta,
desice se sigurno i treci put!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Never give up!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3630
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Nokia 6600
Pa kao sto vidite na mom avatru(Dextera i sundjer boba i znaku WB)volim da gledam crtice Smile I tako... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Jul 2025, 08:20:16
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.