Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 02:40:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: U potrazi za burek igru godine recite naslov koji vam je najvise zabave priredio?

Glasanje završeno: 11. Feb 2009, 23:57:49

Assassin's creed
15.3%  (17)
Audiosurf
1.8%  (2)
Call of Duty world at war
15.3%  (17)
Command & Conquer Red Alert 3
2.7%  (3)
Crysis warhead
2.7%  (3)
Dead space
3.6%  (4)
Devil may cry 4
2.7%  (3)
Fallout 3
3.6%  (4)
Far cry 2
1.8%  (2)
GRID
1.8%  (2)
GTA4
27%  (30)
King's bounty
3.6%  (4)
Left 4 dead
2.7%  (3)
Mass effect
1.8%  (2)
Penumbra: Black Plague
0%  (0)
Prince of Persia
3.6%  (4)
Pure
0%  (0)
S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky
0%  (0)
Silent Hill Homecoming
0%  (0)
Sins of a Solar Empire
0%  (0)
Spore
1.8%  (2)
Tomb Raider Underworld
3.6%  (4)
Warhammer 40k Soulstorm
0.9%  (1)
World of Goo
3.6%  (4)
Ukupno glasova: 111
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Burek igra godine?  (Pročitano 26968 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10596
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
@MarcusFenix
Oladi... to je najkulturnije sto ces od mene cuti posto direktno napadas koga stignes
Ljudi u Srbiji (a i uopste na Balkanu) nisu burzuji da kupuju svaki igracki sistem koji stigne (ili ga konstantno nose po servisima kao sto svaki "ponosni" vlasnik xkutije radi), vecina ljudi jedva skrpi i za kompjuter a kamoli da gladuje celu godinu kako bi kupili konzolu. Eto zato pise da je glasanje za igru godine, zato podrazumevamo da se pre svega ljudi igraju na kompjuteru kao najzastupljenijoj gaming platformi na svetu.
S obzirom da stvarno lepo predstavljas tipicnog vlasnika xboxa (drunken fratboy, grlat i napadan), necu te ni udostojiti postenog LoLovanja na komentar kako "imas sve postojece igre". Ostavicemo ovih par flame postova cisto kao primer kako se ne treba ponasati na Internetu. Toliko...

@Utopia
Mrzelo nas Smile Ako mozes da napravis spisak od 5-8 naslova sibni mi na pm pa cemo da okacimo glasanje. Isto vazi i za ostale, ukoliko mislite da bi trebalo organizovati glasanje po jos nekoj kategoriji slobodno pisite meni ili Samuraju pa cemo da sredimo Wink

@Bassnectar
respect za korektnost Smiley

@Magic Master
Pokusali smo da izbegnemo katastrofu od proslog i (narocito) pretproslog glasanja kada smo davali i do 3 glasa po clanu. Ovog puta smo izabrali malo vise igara od brda naslova koji su izasli i pokrili smo sve osim sportskih i MMO igara, a posto svaka od igara sa liste vredi onda smo vas stavili na slatke muke Smiley ili si bio sarkastican? Wink

@tema
ocekujte moje glasove malo kasnije, tesko mi je da se odlucim  Smile
IP sačuvana
social share
And from that day forward, anytime a bunch of animals are together in one place it's called a ZOO...  Unless it's a farm!

Le gâteau est un mensonge
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49724
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Galaxy S24
ja sam glasao za Crysis, inače i nisam se nešo naigrao igara iz 2008.-e tako da ovo ni ne znači da je Warhead za igru godine; već eto tako, sviđa mi se a ostali naslovi ni ne znam kakvi su ( mada znam da ne volim GTA i da je COD svake godine na isti fazon... i još mnogo toga.... )   
« Poslednja izmena: 16. Jan 2009, 01:37:41 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Memento Mori

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7891
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
@Magic Master odprilike da je prosla godina bila tuga i jad po pitanju naslova i da je ovo i super izbor za koji mozes da se odlucis i naravno da ce biti samo 1 glas pa ne ocekujete valjda 10?  Smile

Vratite se temi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 273
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
Nokia N95 8gb
@MarcusFenix
Oladi... to je najkulturnije sto ces od mene cuti posto direktno napadas koga stignes
Ljudi u Srbiji (a i uopste na Balkanu) nisu burzuji da kupuju svaki igracki sistem koji stigne (ili ga konstantno nose po servisima kao sto svaki "ponosni" vlasnik xkutije radi), vecina ljudi jedva skrpi i za kompjuter a kamoli da gladuje celu godinu kako bi kupili konzolu. Eto zato pise da je glasanje za igru godine, zato podrazumevamo da se pre svega ljudi igraju na kompjuteru kao najzastupljenijoj gaming platformi na svetu.
S obzirom da stvarno lepo predstavljas tipicnog vlasnika xboxa (drunken fratboy, grlat i napadan), necu te ni udostojiti postenog LoLovanja na komentar kako "imas sve postojece igre". Ostavicemo ovih par flame postova cisto kao primer kako se ne treba ponasati na Internetu. Toliko...

Sve to znam da ljudi ovde nisu burzuji,nisam retard,a ni burzuj! Nikad nijednu konzolu (ni "xkutiju" nisam nosio na servis)! Znaci ovaj Burek forum je ogranicen ako se podrazumeva da se igre igraju samo na PC-u?! Igre su igre,nebitno sta je najzastupljenija gaming platforma. Jel ovo "drunken fratboy" neki PC termin,nikad cuo za to,ako se odnosi na moj izgled,ja sam bivsi sportista?! Pokusavam samo da "otvorim oci" svima koji nisu probali MGS4 i GoW2,da ih probaju negde i uvere se da su te dve igre bolje od svih igara zajedno na spisku za "ograniceni Burek igru godine"!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung 
Можеш пробати да људима отвориш очи и на мало мање дрчан начин. Smile

Запео си за ту игру, као да си је сам направио. Smile

Непотребно се свађаш и пиздиш због глупости.

Замоли лепо модератора, да преправи списак и стави је горе и крај приче. Smile
« Poslednja izmena: 16. Jan 2009, 16:24:33 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3953
OS
Nepoznat
Browser
BlackBerry8310 4.5.0.55
Mislim da nema razloga da se iskljuce igre za konzole sa liste. Jeste da ih niko nije igrao, ali niko nije igrao ni Fallout 3, a on se nalazi na listi. (Znam da niko nije igrao Fallout 3, jer da jeste ne bi imao samo jedan glas)  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Adapt or die!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5620
Zastava Beograd, Voždovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
SonyEricsson K610i
Mislim da nema razloga da se iskljuce igre za konzole sa liste. Jeste da ih niko nije igrao, ali niko nije igrao ni Fallout 3, a on se nalazi na listi. (Znam da niko nije igrao Fallout 3, jer da jeste ne bi imao samo jedan glas)  Smile

Da ljudi u Srbiji poseduju mnogo više PS3, Xbox360 i Wii, onda stvarno ne bi bilo većeg razloga da nestave  Smile

Što se tiče Fallout-a 3, ne mora da znači da ga niko nije igrao Smiley , štaviše, ovde na glasanju igrač pokazuje koja igra mu je ostavila najači utisak, tačnije, koja mu se od navedenih najviše dopala  Smile
Ako bismo krenuli takvom logikom, onda niko nije igrao Spore, Far Cry 2, S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky ... o kome su mnogi pričali na temama ovde na bureku  Smile Smile

Citat
Pokusavam samo da "otvorim oci" svima koji nisu probali MGS4 i GoW2,da ih probaju negde i uvere se da su te dve igre bolje od svih igara zajedno na spisku za "ograniceni Burek igru godine"!

Ja iskreno ne vidim nikakvu razliku između igara takvog tipa. MGS4, GoW2, Crysis, CoD... sve se svode na isto: ubijaj (iliti gamerski "skupljati fragove" Smile ), a to da li ćeš uraditi nožem iz senke, automatskom puškom, ili high-tech oružijem stvarno je svejedno. Jedino što se menja u tim igrama je kvalitet grafike i specijalnih efekata i to je igračima (uglavnom) jedino merilo da je nova igra "bolja" od prethodne (najbolji primer je Call of Duty). Igračima je postalo jedino bitno da povisuju adrenalin u tim igrama (i da se takmiče po broju fragova u multiplayeru).

« Poslednja izmena: 16. Jan 2009, 21:32:23 od Utopia »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1912
Zastava Kotor
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia E71
marcus je donekle i u pravu,trebale su se uvrstit i igrice za konzole, npr ja bi prvi glasao za LittleBigPlanet posto je genijalna igra,moja preporuka je da se trebalo stavit po nekoliko igara sa svih konzola (od DS-a do PS3) pa svako glasa sto voli,a ne posto neki nesto nisu igrali neku igru da se ne stavi na listu,npr mjesto ovih nebuloznig igrica kao sto su pure,spore(koliko god da je dobra zamisao bila ovo je najveci promasaj godine) da se stavilo nesto od konzola jel ima kvalitetnih igrica
IP sačuvana
social share

Cowards die a thousand deaths, while heroes die but once...unless they are playing video games in which case the heroes die a lot too.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10596
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Da skratimo postpupak i izbegnemo buduce svadje - neka se oformi tim clanova koji hoce da prave glasanje za najbolje igre 2009. godine jer se i pored svih dobrih namera moderatora konstantno pljuje po visednevnom radu. Niko nas nije terao da napravimo ova glasanja, mozemo da obrisemo teme isto onako lako kao sto smo ih otvorili, ali bih voleo da do toga ne dodje posto ne volim da izigravam drkosha. Necemo da menjamo ime temi niti da pravimo dupli salto unazad dodavajuci konzolaske igre u glasanje. Kome se ne svidja moze slobodno da otvori svoju temu a mi cemo biti maksimalno korektni prema svima.

Samo mi je zao sto moram ovakve komentare da pisem...
IP sačuvana
social share
And from that day forward, anytime a bunch of animals are together in one place it's called a ZOO...  Unless it's a farm!

Le gâteau est un mensonge
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3953
OS
Nepoznat
Browser
BlackBerry8310 4.5.0.55
Mislim da je najbolje da sledece godine ne bude anketa, nego da se glasa u temi, a desetak dana  posle toga da se otvori nova tema sa anketom u kojoj bi bile 2 (ili malo vise) igre sa najvise glasova. Tako bi svako mogao da glasa za igru koju najvise voli bez obzira na sistem, a najpopularnija igra bi pobedila na kraju.

@Utopija
Hteo sam da kazem da je Fallout 3 toliko bolji od ostalog na listi da bi svako ko je igrao morao da glasa za njega.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 02:40:41
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.