Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 58 59 61 62 ... 95
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Burek Hamachi server za online igranje  (Pročitano 94530 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 74
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia 6288
dota? jel se igra? serveri aktivni!?!?!!? ako nas ima za dotu sa "ok" konekcijiom nek mi bace pm da spravimo room da se skupimo i pletemo poz...
IP sačuvana
social share
life is a game
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

KataStrasne stvari se desavaju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1353
Zastava Pancevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
Pomocu Hamachi-ja se izmedju online korisnka pravi virtuelni LAN. Program mozete skinuti sa oficijelnog sajta:
http://www.hamachi.cc/download/ (skinite stariju verziju,nova je tek u Beta fazi)

kada prvi put pokrecete program:
kliknite za zupcanik pa na Preferences. tu podesite nick (stavite isti kao sto koristite na forumu radi boljeg prepoznavanja). onda u istom meniju nadjite stavku System i stiklirajte Magic number stavku. sacuvajte promene klikom na OK
sve sto preostaje je da kliknete na Power dugme i sacekate nekoliko sekundi dok se konektujete (ispisace se vas nick u gornjem delu prozora).
zatim idite na network, Join existing network i unesite sledece parametre:

mreza 1:
server name:Burek gaming network
password:burekforce2k6

Zbog velikog interesovanja otvorena je mreza 2:
server name:Burek gaming network 2
password:burek2k7

Nakon sto su obe sobe postale pune napravljena je i mreza 3
server name: Burek gaming network 3
password: burek2k8

To je to. Sada mozete da chatujete sa drugima koji su online i ugovarate partije u vasim omiljenim igrama.
Happy fragging!  Smile

Update 1:
Od verzije 1.0 su dodali mogucnost Web Status indikatora (kao u mom potpisu). Sve sto treba da uradite je da u Preferences nadjete stavku Presence i sitklirate enable ispod Web Status indicator. Ovde imate uputstvo sta dalje raditi.

Update 2:
Posto ima sve vise igraca, odlucio sam da napravim jos jednu mrezu. Informacije su vam gore u tekstu. Ako vidim da se isti nick nalazi na obe mreze, dobice momentalni kick sa obe! Mora tako jer bi se inace i druga mreza prenatrpala. Ako vam je bas stalo da vas ima na obe mreze, bacite mi privatnu poruku pa cemo se dogovoriti  Smile
kod mene nepostoji Magic number stavka  Smile Mozda zbug toga nemogu da nadjem server , kao "this network does not exist" tje.Jel moze neka pomoc? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 81
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia N80
Pozdrav svima :-)
Usao sam u mreze `moja dotica` kod Fman-a, i `MIRADOTA` kod mirom83-a, ali nema nikog.
A sve tri Burek mreze su pune???
Ako imate u planu partije rad sam za zabavu u doti :-) , pa nek mi neko posalje emajl kad i gde je obracun.
`Vidimo` se onlajn ljudi. Poz :-)
« Poslednja izmena: 26. Nov 2007, 22:47:21 od fatt_shade »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Apple iPhone
ako neko oce neko da igra nesto nek se javi ja sam uvek za!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10
mob
Apple iPhone
Treba mi pomoc oko umrezavanja! Hocu da se umrezim sa drugom ali ne znamo kako, jer kreiramo sobu i mozemo da chatujemo ali kako da upadnem na njegov hard disc i uzmem neke fajlove i tako to??? Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG Nexus 4
ZA to nisam siguran posto mi komp mnogo los , a i net mi mnogo slab pa ne ide brzo .... uglavnom idi u opcije advanced pa u window i nadji opciju Show advanced ... i onda cesh videti kad stisnesh desni klik na ortaka opciju pretrazi ili tako nesho idi na to i sacekaj malo ... trebao bi da ti izbaci folder kao win explorer u kome mozesh da pretrazujesh ... ali necesh moci sve fajlove ... moci cesh samo one koje ortak "sharuje" ... i necesh moci sistemske fajove niti bilo sta iz program files-a ... nadam se da sam pomogao ... ako imash josh nesto reci pa cu probati da vidim
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Drugovi, drugovi, ... pa u drugom stanju...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2954
Zastava Vienna
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
HTC Sensation XL
Ovako;
Prvo povezhete se kablom, onda u local area network tcp ip podeshavanjima staviti isit default gateway(predlazhem 192.168.1.1), onda kod ip adrese, stavite prva tri broja gatewaya i zadnji broj kod jednog nek bude 1 a kod drugog 2, naravno subnet mask ce samo doci. Kad to uradite onda dns, tu stavite samo iste brojeve i jednom i drugom i za primarni i alterativni dns. Restarujete konekciju. Onda sharujte fajlove koje ocete da budu pristupni. I onda ulazite u cmd i kucate ovo:
net use k: \\ip\pristupnifolder i onda u my computers imate novu pariciju k: koja je taj pristupni folder.
IP sačuvana
social share
To je kao da kazes da nisi primetio ljubicastog slona sa neonskim osvetljenjem u guzici kako stoji pored tebe u mracnoj sobi Smiley
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG Nexus 4
Ovako;
Prvo povezhete se kablom, onda u local area network tcp ip podeshavanjima staviti isit default gateway(predlazhem 192.168.1.1), onda kod ip adrese, stavite prva tri broja gatewaya i zadnji broj kod jednog nek bude 1 a kod drugog 2, naravno subnet mask ce samo doci. Kad to uradite onda dns, tu stavite samo iste brojeve i jednom i drugom i za primarni i alterativni dns. Restarujete konekciju. Onda sharujte fajlove koje ocete da budu pristupni. I onda ulazite u cmd i kucate ovo:
net use k: \\ip\pristupnifolder i onda u my computers imate novu pariciju k: koja je taj pristupni folder.

Preko hamachija ... tesko da mogu da razvuku kabl izmedju seve sem ako nisu eventualno stan do stana Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Drugovi, drugovi, ... pa u drugom stanju...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2954
Zastava Vienna
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
HTC Sensation XL
Reko je da hoce da se umrezi...
IP sačuvana
social share
To je kao da kazes da nisi primetio ljubicastog slona sa neonskim osvetljenjem u guzici kako stoji pored tebe u mracnoj sobi Smiley
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG Nexus 4
jer kreiramo sobu i mozemo da chatujemo ali kako da upadnem na njegov hard disc i uzmem neke fajlove i tako to??? Smile Smile Smile Smile

To mi zvuci kao hamachi ... a i tema je za hamachi ... postoji ja mislim da je cak top ... tema za umrezavanje sa svim detaljima oko toga.. ali ako on nije mogao da odgovori ni na moj ni na tvoj post onda znaci da mu i nije bitno .. a i necemo se valjda oko gluposti prepirati ja i ti .... (ortaci sa neta SmileSmile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 58 59 61 62 ... 95
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.