Nakon mjesec dana rada na filmskom magazinu, uspio sam da ga završim. Dakle prvo izdanje Burek filmskog magazina za mjesec septembar je gotovo :chuckel:
Magazin ima 32 stranice. Sva prava magazina su zadržana i Burek filmski magazin je vlasništvo Bureka te ga nije dozvoljeno kopirati. Ovih mjesec dana rada na magazinu ne bih uspio sam da nije bilo nekih ljudi koji su mi pomogli. Ekipa sa filmskog podforuma je bila odlučna da se ovo uspješno privede kraju. S obzirom da je ovo period kada su većinom ljudi na odmoru shvatam da je i zbog toga bio mali odaziv za rad na magazinu.
Nadam se da će pri izdanju drugog broja raditi više ljudi. Sve u svemu vaše je da birate šta želite da bude u magazinu, a to su većinom recenzije filmova čiji ste autor isključivo Vi.
Veliko hvala Zoranu koji je autor većine recenzija u magazinu i koji je bio strpljiv da sluša moje zahtjeve za neke recenzije :chuckel: Takođe hvala monku koji me svaki dan slušao sa pitanjima šta da uradim i šta da stavim, te na velikom doprinosu ovom magazinu. Hvala lightsoftu i Dzuksiju na savjetima u vezi dizajna :flower: Te hvala fanovima matematike i brojeva :mrgreen: marku 284 i crazy 123 na doprinosu i naravno hvala Latifu, Filipu 93 i ćelavom 8) Hvala i ostalima :flower: Ako sam nekog izostavio neka se javi :D
P.S. SF hvala za logo :mrgreen:
Uglavnom to je ekipa koja je pomogla oko izrade prvog broja Burek filmskog magazina.
Magazin možete pogledati na sledećoj adresi.
Poželjno je da ga otvorite u full screen modu, tako što ćete da kliknete na poslednje dugme.
* - Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. * - I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot. * - Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better. * - Istorija dokazuje da istorija može da dokaže sve. * - Sky is the limit. * - Postoje ljudi kojima su potrebni ljudi da im budu potrebni. * - Ono što volimo da mislimo o sebi i ono što zaista jesmo retko kada imaju išta zajedničkog.
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Ni jedan čovek nije ostrvo, sam po sebi celina; svaki je čovek deo Kontinenta, deo zemlje; ako Grudvu zemlje odnese more Evrope je manje, kao da je odnelo neki Rt, kao da je odnelo posed tvojih prijatelja ili tvoj; smrt ma kog čoveka smanjuje mene, jer ja sam obuhvaćen Čovečanstvom. I stoga nikad ne pitaj za kim zvono zvoni; ono zvoni za tobom...
* - Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. * - I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot. * - Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better. * - Istorija dokazuje da istorija može da dokaže sve. * - Sky is the limit. * - Postoje ljudi kojima su potrebni ljudi da im budu potrebni. * - Ono što volimo da mislimo o sebi i ono što zaista jesmo retko kada imaju išta zajedničkog.
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.