Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 14:56:36
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 43
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Burek ekskurzija  (Pročitano 74973 puta)
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Procitao sam svih 38 strana tvoje exkurzije i moram ti cestitati na kreativnosti koju pokazujes,a da je interesantno pokazuje i gomila ljudi koja te poput mene hvali.Svaka cast,ispraticu kako napreduje tvoja kreativnost-bar kroz ovu exkurziju. Smile(pocni da pises knjigu-ako vec nisi Smile)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
hvala  Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

ThE WoRlD Is MiNe

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 797
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 5800
BrAvO Oblachak Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Izgubljeno je samo ono cega smo se odrekli...

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 28108
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
SonyEricsson X10 Mini Pro
Kakvu tetku imam eeej  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Have inspiration and be creative.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 530
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
mob
LG m4410
 Smile
IP sačuvana
social share
Edit by boban92: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
I... ovaj...  Smile ... znate... mladjo je na brodu po milioniti put... da kazem... zaratio sa Pahuljicom... ko li ga je vukao za jezik da joj prizna da je komsinici sa sedmog  sprata vukao cegere pune i prepune... i to peske, jer lift nije radio... (pih, cuj plavusa sa prirodnim peticama)... tako da je na sve moguce nacine pokusavao da se svojoj ljubljenoj dodvori "jaoj sto ti je lep taj kompas... daj da vidim" - "bezi da ti oko ne izvadim!" - rece ona  Smile i nije se salila... verujte...

"I... tako sam ja... potpuno zaboravio gde se nalazi Terazijska cesma... ljudi su me cekali i smrzavali se... ma znate, bili ste... ali mene je toliko boleo zub, da od bolova nisam znao gde se nalazim..." - samouvereno je po milioniti put objasnjavao vaterpolista (p.s. izvini kupacice, nisam mogla da odolim  Smile) - "cek, cek" - rece shone83 "zar nisi rekao da ti se ortak napio, otisao do toaleta da udovolji svojim fizioloskim potrebama, okliznuo se, pao, polomio nogu i zajedno sa tobom zavrsio na urgentnom????" (uuuuppppppppssssssssssssssss)

Ah Nefeline srece i radosti... opet je iskoristila guzvu, dok se roditelji raspravljaju... za svoj belajcic... ali nista strasno...

Kao sto rekoh... magla se lagano spustala (i nikako da se spusti), mi smo se jos uvek iskrcavali (i nikako da se iskrcamo)... da, trebalo je pronaci i mesto gde cemo se ulogoriti (i to je, nekako sporo islo... a vodja puta je vec poceo da kljuca)... vrca, bez obzira sto je pozeleo da se vrati kuci, nije se vratio (niti ce, bar ne u ovom delu  Smile)... i bez obzira sto mu kokota nije verovao... zaista je jedini video priblizavanje nepoznatog broda... ali... kazu: "od dva zla izaberi manje"... u ovom slucaju... tesko... A bas smo se ponadali da smo ga zaboravili... da... i on se priblizavao... vaterov cuveni sef...

« Poslednja izmena: 06. Jun 2007, 18:13:57 od Oblachak »
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

through stars we will navigate

Zodijak
Pol Žena
Poruke 20552
Zastava On an island in the sun...
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
 Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
 Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pre nego sto nastavim... (a nastavicu...  Smile brodski dnevnik je konacno u mojim rukama Smile)... ukoliko ste pratili nase putesestvije, secate se da nam je Nestasko, trceci svoj pocasnikrug, bio kidnapovan, a mi se, kao muve bez glave, uputismo u opasnu potragu sa svim (ne)mogucim sredstvima, misleci da mu zivot visi o koncu. Istina je... bio je u opasnosti... (kbsz)... mogao je da zaradi zescu upalu misica, konstantno djuskajuci sa nekim nepoznatim... devojcicama... Samovoljno je odlucio da ostane i uziva u njihovom drustvu, planirajuci da se nekako sam vrati kuci, kada za to dodje vreme. Pokusali smo da ga ubedimo da to nije dobra ideja, medjutim... bio je uporan... jos nekim likovima ekipe se dopala ideja da se pridruze Nestasku... Nije da ih nismo trazili pred polazak...

Medjutim... potraga je bila uzaludna, bez obzira sto se SF borio svim silama da nas odrzi na okupu... o njima cu malo kasnije... kao i o trik pitanju... ukoliko se neko jos uvek seca  Smile ... ko se ne seca... zao mi je... morace da se vrati na stranu broj 1.  Smile

Nego... da se vratim... na iznenadne posetioce...

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 43
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 14:56:36
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.