Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 03:13:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 43
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Burek ekskurzija  (Pročitano 75088 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12370
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
a mene nigde nema u prici.citala sam pola sata a nema me Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Veliki deo svog zivota propustila sam cekajuci da se stvari dese..same od sebe..a nisu se desile..plasim se da cu se jednog dana okrenuti..i iza sebe necu videti nista drugo do hrpu neostvarenih snova , zelja i nadanja, gomilu lazi, izrecenih i neizrecenih...gomilu promasenih investicija i ulaganja sebe...i tek onda cu shvatiti da su sve male stvari u zivotu prosle pored mene..dok sam ja trazila i cekala velike da se dese..nisam umela da citam znakove...trazila sam vise...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2519
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Siemens 
Pa nema ni mene Smile

Da mozda nas dvoje nismo taj tajanstveni par Smile
IP sačuvana
social share

Only good die young!
Born To Be Hated!
Dying To Be Loved!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
Mene nema gore ili ja ne vidim Smile
« Poslednja izmena: 18. Jan 2006, 17:12:26 od shone83 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Evo ovako... ubrzacu "razvoj situacije", pa ce kraj price uslediti do kraja ove nedelje, pa neka tema ode u zaborav i onako nije interesantna.
Izvinjavam se svima koji nisu "bili" na ekskurziji a misle da su trebali da prisustvuju, niste namerno izostavljeni.
Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Bio sam mlad zelen, ponekad i zut

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24688
Zastava Lausanne
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3i
ZNACHI NEMOJ KAD TE LJUBIM

tema je zanimljiva! Molim te Smile
IP sačuvana
social share

And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.

Neke price koje kruze forumom ne moraju biti istinite. Mogu biti samo tracevi zlih jezika.

I'm gonna make him an offer he can't refuse.

Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
XII deo

»Ne mogu dalje«, rece staristric – »Naravno da ne mozes, vrtimo se u krug, vaterpolisti ne funkcionise kompas, lepo ja rekoh«, saljivo rece shone83 – »E stravno ste preterali, jednom sam omanuo i vas... ko o cemu shone83 ko baba o ustipcima« ljutnu se vaterpolista.

»Cuvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj!« uzviknu vaterpolistin sef koji je predvodio ekipu »ludih tockova« u kojoj su, da se prisetimo, bili puppykin i Komby... kasnili su na dogovoreno mesto, skoro (pa) jednu svetlosnu godinu, ali su ipak pristigli. Vaterpolistin sef je malcice gundjao sto ce za nastavak ekspedicije morati da koristi sopstvene noge, ali se brzo primirio jer mu je bilo obecano da vaterpolista nece vise (a ni manje, mada on to nije znao...) burekovati zapostavljajuci poslovne obaveze. »Brate, nije tebi lako s ovim likom«, tiho rece puppykin vaterpolisti, »Lik je prava kamikaza!« dodade Komby.

Umorni, gladni... lagano smo gubili nadu da cemo Najbrzeg forumasa uopste pronaci... odlucili smo da ipak malo odmorimo, obzirom da smo ustanovili da pored iste konzerve (koju je MuNjA iz bezbedonosnih, samo njemu znanih razloga, ostavio pored jednog panja) prolazimo vec treci put. »Gledajte ovo!!!« uzvinku milosava, svi pogledasmo u pravcu njenog uperenog kaziprsta...

I tako... dok smo mi mislili, a neki se ipak potajno nadali da oni zlikovci/otimaci/ma agresori bre, »kusaju« i uzivaju u ukusu naseg skuHanog Dache...

... imali smo sta i da vidimo... jednostavno nam je rekao kada nas je ugledao »Paljba bre misevi, ko vam je rekao da me trazite???«... Dok smo mi prolazili kroz razne muke i nedace, ni na kraj pameti mu nismo bili... Dacho, pa makar pocrveni zbog ponasanja!!!  Smile Smile Smile

Naravno, bilo nam je jasno da je bio mucen i kuHan, ali da se bas opirao i »neprijatelju« nije odao poziciju svojih saputnika (na veliku zalost muskog dela). Opirao se jeste (u novonastaloj situaciji pronalazenja), ali je SF presudio u datom trenutku i rekao »Polazi kuci! Vi ostali, pakujte se, krecemo nazad da vas ne bih skupljao danima!«, a rec kapetana ipak mora da se postuje, te smo tako ubrzano pakovali svoje stvari, zaleci sto, eto... napustamo ovo divno i uzbudljivo mesto. Ipak... uspeli smo malo da ga »smeksamo«, pa je teska srca dozvolio da odlozimo putovanje za dva sata, uzivajuci u raznim vratolomijama... ali o tim detaljima mozete procitati u brodskom dnevniku koji se i dalje nalazi kod Nestaska, kao neka vrsta »prelaznog pehara« zbog dodeljenje titule Najbrzeg forumasa. Mozda... jednog dana i ta prica osvane, kao i obecana tri trik pitanja. I tako... odlazeci... za sobom smo svasta nesto ostavili... u cudnom stanju, ali sta da se radi... (Komby, sledeci put se prvo tvoj »prtljag« kontrolise, nema vise zirafa, nojeva, kamila... bure piva i prasence... e to moze)

Povratak je usledio dosta kasnije od predvidjenog... sta da se radi... sve sto je lepo, kratko traje... pa tako i ovo nase putesestvije.

Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
 Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Bio sam mlad zelen, ponekad i zut

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24688
Zastava Lausanne
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3i
 Smile Smile Smile

Oblachak ti si legenda!

Ocu nazad na ekskurziju Smile Smile

Meni bilo mnogo lepo!

@nepogodica moja omiljena :bunch:
IP sačuvana
social share

And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.

Neke price koje kruze forumom ne moraju biti istinite. Mogu biti samo tracevi zlih jezika.

I'm gonna make him an offer he can't refuse.

Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Eto... mogao bi da odas one tvoje nestasluke  Smile koji nisu upisani u brodski dnevnik, kada ti je vec bilo lepo  Smile Smile Podeli to sa sirokim narodnim masama  Smile slobodno  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Mozes kolko hoces ali neces dokle hoces

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 12857
Zastava Holandija
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
da vater... daj da cujemo  Smile

al sto se njegov sef probio u bureku i posto faca  Smile    Smile
IP sačuvana
social share

When I die, I want to die like my grandfather--who died peacefully in his sleep. Not screaming like all the passengers in his car.'
Hate is easy, Love takes courage
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 43
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 03:13:45
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.