Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 08:14:20
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 43
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Burek ekskurzija  (Pročitano 75184 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
XI deo

A nas siroti Dacha... eh Dacho, Dacho... tebi je bilo najteze... dok si ti u strahu... razmisljao kako bi lepo bilo (to si kasnije nekome tajno ispricao, a taj neko je obelodanio c c c pa ti sledeci put pazi kome se poveravas) udobno se zavaliti kraj monitora i juriti sve one bezobraznike sto spamuju, pisu velikim slovima, razvodnjavaju teme... itd (nevaljalci jedni)... kao i napisati minimum 155 postova u jednom dahu i zadrzati titulu najbrzeg forumasa... ali... tvoj strah... a njihova sreca... osmesi na licima ovih zlikovaca su govorili previse... a mozda i premalo...

I dok se Nestasko, na neki nacin, borio za svoj opstanak... iz visina se zacuo gromoglasan zagor... da, da... El Radisa, vrcomm, Zmajcica, otorinolaringolog i Anja85 su konacno (to vec rekosmo, ali nije na odmet ponoviti) uspeli da opravdaju svoj naziv »Vazdusni desant«. Vrcomm je ponosno izjavio »I... sta ja rekoh? Visak tereta napolje i eto nas!«, »Dobro vrcomm, znamo mi da si ti sjajna persona, to sto nekada....« ne uspe da zavrsi Anja85, a on ce na to, uvredjeno »Neka, neka... jednoga dana cu sam ispricati sta se sve dogodilo, trenutno nemam priliku jer mi razvodnjavate dozivljaj!«, »Ajde bre«, rece El Radisa »opusti se, nasi smo. Nego da mi zalijemo ovo poletanje, pa da nam bude uspesno ateriranje, a sta kazete?«, »Zalices tek kad se prizemljimo, svega smo se resili, nemamo ni kap vode« promrmlja Zmajcica. Otorinolaringolog nije pratio njihovu komunikaciju... ugledao je nesto sto mu je bilo mnogo, mnogo interesantnije... nesto sto mu je odvuklo paznju...

»Ja ne mogu dalje, bole me noge... hocu da odmorim malo!« rece milosava. »Lepo ti je govorio Zenit da usporis... ali neeee... ti si morala da juris kroz ono blato!« odbrusi Дунавац u jednom dahu. »Tjah, ko je vas terao da pokusavate da me stignete pa napraviste lancani sudar, kao da ste voznju ucili u Pancevu... muska posla... ko se bre nadao da ima blata. Sta radi ono Zenit? Pa lepo mu rekoh da cemo morati peske!«, »Nemam pojma... a i ne mogu vise da te slusam, cuti malo za promenu!«.

Manchy, Mikica013, sarmica, MuNja, maho i Shaolin... su bezbrizno hitali ka svom zacrtanom cilju uz prijatno caskanje i bez problema... za sada...

»Proleeeeceeeeeeee na mojeeeeeeeee rameeeeeee sleceeeeeeee djurdjevaaaaak se zeleeeeeniiiiiiiiiii svimaaaaaaa osiiiiiiiiiiiiiiiim meniiiiiiiiiiiiiiiiiii... pa pevaj Oblachak slobodno« uzviknu mladjo, veseo i prilicno raspolozen, »Da, da... pevaj bre sta ti je?« uskoci kokota raspevano. »Vjestice pozajmi mi tu tvoju metlu na kratko samo, ovde treba napraviti lagani cistac« nasmeja se CyberCow. Nastavise oni sa svojim pevusenjem (blago gluvima)... meni bas i nije bilo do pesme, jer sam (xexexexe) razmisljala sam o jednoj sitnoj podlosti... ma prava sitnica.

»Meni zao vaterpoliste« rece Makishon. »Ne, ne neka visi jos malo, ovo mu je najblaza kazna za okupljanje, a obzirom da planira novo, bolje neka dobro oseti sta ga je sada zadesilo« uporan je bio shone83, »A da oslobodimo starogstrica, on ipak nista nije kriv (student nije zapalio zito!)« mirno predlozi krouli. »Ma neka i njega malo preventive radi« dodade shone83.

»Gledaj ove sa ovim njihovim slonovima.« promrmlja SF »gde god se okrenes ili oni ili slonovi! Neradnici jedni, opet odmaraju!«, »Previse smo blizu obale SF, da ipak malo odemo u dubinu, a?« upita dionzije. »M`jock... na sasvim smo dobrom odstojanju... nego gde li su ovi?«

»Joj sto me bole ledja« rece Ace Ventura, »Uh i mene... a da malo stanemo, a?« dodade srdjank. »Nema stajanja momci, moramo spasiti Dachu!« rece Sacred_heart »cek da pitam ovog slucajnog prolaznika da nije primetio Dachu?!« (otkud on, taj slucajni prolaznik u celoj prici, ne znam, mada verovatno u rezimeu brodskog dnevnika pise i to).

Ovde bi bilo suvisno reci nesto... naravno ovo je koma32 opet nesto pokusavao... verovatno ce u svojoj bajci objasniti sta je to radio... ali neka... strpljivo sam cekala svojih pet minuta... ali o tome, malo kasnije...

Manchy, Mikica013, sarmica, MuNja, maho i Shaolin su resili malo da se zabave, obzirom da je dogovor na pocetku akcije pod nazivom “Suljpa u kotlicu, a butkice nema”, bio da se sve ekipe nadju u blizini ovog njihovog raja, koji su prvi uspeli da otkriju, dokazavsi da je Dachina karta prilicno precizna.

»Rekoh ja vama da se ne bakcete toliko, izgubili smo sat vremena zbog vase muske tvrdoglavosti« uzviknu milosava. »Cuti vise zeno!« u istom trenutku dreknuse i Zenit i Дунавац. »Nastavis li sa pricom, vezacemo te za drvo! Pozuri!« izusti Zenit.

Sada cemo malo da se vratimo na nasu, jedva uspelu, vazdusno desantnu ekipu. Otorinolaringologu je nesto privuklo paznju (secate se... ukoliko se ne secate, gradivo da se ponovi! Odnosno: tutanj na pocetak ovog dela!)... elem ... nesto mu je privuklo paznju (vraticemo malo film)... Paznju mu je privukao koma32, koji je bez ikakvog cilja setao i brao travcice. »Ljudi, eno ga koma32 sam!« uzviknu on, »Ju zlo i naopako, izgubio se!« ciknu Anja85, »bacajte konopac ka njemu... komooooooooo... komoooooooooooooo« razglamila se Zmajcica. I tako... oni »pokupise« komu32. I sve bi, verovatno, bilo savrseno da se vrcomm nije zagonetno smeskao /Oblachak, pazi kad ti ispunjavam zelju/ pomisli on. (p.s. komo32 pazi sta pises u tvojoj prici i bez zaba!) Necemo detaljisati sta i kako, to ce vrcomm bude li zeleo, ali situacija je bila sledeca... dakle, koma32 u niskom letu...

Eh... u jednom od sledecih nastavaka cu malo detaljnije objasniti neka desavanja. Uspeli smo, manje/vise, svi (za razliku od okupljanja kod cesme) da se nadjemo na dogovorenom mestu. Uopste necu reci koja je ekipa kasnila jednu svetlosnu godinu, a koja se uopste nije ni pojavila na dogovorenom mestu, jer i ne moram, iskreno nadajuci se da pazljivo pratite rasplet i zaplet... ko ne zna neka se vrati na sam pocetak, pa procita sve ponovo, a ko nece... e taj nece moci da odgovori na tri trik pitanja koja ce biti na samom kraju price... Nego, da nastavim... Malo odmorismo, klopasmo (naravno) i krenusmo u dalje pohode, peske...

A tamo negde... daleko od nas... zapoceo je partizanski (pretezno crna i pretezno bela boja) ritual... (poruka za Dachu: Drz` se Nestasko, stizemoooooo!)

Nastavak sledi... malo... kasnije...   Smile
« Poslednja izmena: 06. Jan 2006, 22:47:50 od Oblachak »
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9406
Zastava Slovensko MORE
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Nokia 5220
vaterpolista, kolko još čemo nas dvoje da visimo? pokreni avanturu napred Smile
« Poslednja izmena: 06. Jan 2006, 22:53:28 od staristric »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

j never lose...j just choose not to win

Zodijak
Pol Žena
Poruke 10106
Zastava sever
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
strava,zasluzila si cvet! mada se ja plasim visine  Smile spusti me dOle

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

51.gif
(38.31 KB, 211x158)
IP sačuvana
social share
...burn,like fire in Cairo...

ko igra za raju...i zanemaruje taktiku...zavrsice karijeru u nizerazrednom Vratniku...
p.s; Avionu Slomicu Ti Krila. . .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2751
Zastava Stuttgart
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Samsung S7 Edge
Pa ja cu sve nokte izgristi dok ne dodje kraj ove priche! Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
Al sam zao Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone 3Gs
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4399
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Hihihihihihihi!  Smile
Ce te napadnu mravi dok spavash....
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Bio sam mlad zelen, ponekad i zut

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24688
Zastava Lausanne
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Motorola V3i
@staristric pitaj ostatak ekipe, kao shto rekoshe ti si tu preventive radi a ja po partijskoj duznosti  Smile

Smile Smile Smile oblachak, bravoooooooo
IP sačuvana
social share

And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.

Neke price koje kruze forumom ne moraju biti istinite. Mogu biti samo tracevi zlih jezika.

I'm gonna make him an offer he can't refuse.

Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prvi Burek brak
Krajnje beznadezan

Nikad bolje

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14582
Zastava High
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung S4
hehehe loodo
IP sačuvana
social share

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

dead or alive you`re comin` with me

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3874
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@Oblachak,nemo` mene s njima da petljas,to su opasni tipovi Smile

evo slike sa ekskurzije,bilo je ludo

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

ex.jpg
(64.96 KB, 640x480)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 43
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 08:14:20
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.155 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.