Za svaku zajednicu, ovakav trenutak je veličanstven i malo je reči koje zaista mogu opisati osećaj u stomaku svih nas koji smo ovu zajednicu gradili tokom ovih devet godina.
Svi mi svedoci smo i učesnici jedne neverovatne stvari... Burek je veći od Brisela, Kelna, Marseja, Stokholma, Otave, Valensije, San Franciska, Amsterdama, Vašingtona ... Veći od trećine svetskih država...
Danas Burek.com pored milion registrovanih članova mesečno poseti i više od milion različitih ljudi. Mnogima od njih je zajednica prvi izvor informacija i mesto gde se mogu družiti sa ljudima na osnovu interesovanja a ne prethodnih poznanstava.
Saznanje da je mnogima život danas lepši jer postojimo, ne može se meriti ni sa jednim priznanjem i nagradom.
Hvala svima!
Informacije za medije:
Mediji koji žele da objave informacije o ovom događaju, na sledećim linkovima mogu pronaći PR objavu i multimedijalne sadržaje:
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Did I ever tell you what the definition of insanity is? Insanity is doing the exact... same fucking thing... over and over again expecting... shit to change... That. Is. Crazy. The first time somebody told me that, I dunno, I thought they were bullshitting me, so, I shot him. The thing is... He was right. And then I started seeing, everywhere I looked, everywhere I looked all these fucking pricks, everywhere I looked, doing the exact same fucking thing... over and over and over and over again thinking 'this time is gonna be different' no, no, no please... This time is gonna be different, I'm sorry, I don't like... The way... Vaas, Far Cry 3
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."