A kada ćete da sredite nepravilnu identifikaciju browsera za ostale operativne sisteme? I u Linuxu i evo i sad na FreeBSD-u koristim Firefox, a piše samo Mozilla. Evo na BSD-u sam sada na Firefox-u 2, evo vam string iz browsera:
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Videcemo da ti ispravimo.. u sustini nije nam bas najveci prioritet u zivotu.
Mislim da si me pogrešno razumeo. Ovde se prijavljuju greške, zato ste i osnovali ovu sekciju, te sam hteo da ukažem na uočeni nedostatak, da budem precizniji. Meni lično nije uopšte bitno, nikada ne morate "da ispravljate", meni ne smeta, tako da ne morate menjati svoje prioritete
Videcemo da to ispravimo.. Ispalo je pogresno.. jebiga dva slova jedno pored drugog... U principu trudimo se da to dopunjavamo redovno, ispravimo sta treba, ali nije moguce sve odraditi kako treba, pa u marginalnim slucajevima uglavnom ne diramo... Ne funkcionise detekcija bas tako jednostavno... ali ako bude moglo da se uradi nesto bez mnogo cimanja.. uradicemo
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Ne bih da ispadnem picajzla, ali recimo, mnogi od nas koriste browser koji se zove Flock i koji je sve popularniji. Istina je da je to prerađen Firefox, sa par dodatih stvari, ali na ovom forumu se identifikuje kao Firefox. Njegov user agent izgleda ovako:
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; en-US; rv:1.8.1.14) Gecko/20080414 Firefox/2.0.0.14 Flock/1.1.2
Ovo je, recimo, najnovija verzija Flock-a, a na nekim drugim SMF forumima pravilno ga identifikuju, recimo kod nas na www.linuxsrbija.net imamo SMF, i instalirali smo modul za identifikaciju browsera i OS-a, i Flock je pravilno prepoznat i pod linuxom i pod windowsom, dok ovde u identifikaciji piše Mozilla Firefox, evo imate ispod mog avatara. Pa eto, kad dospete, sredite to, ili upgrade-ujte vaš modul Poz
Znam, ali ta tema je zaključana, a na drugim (među ostalima, i mom) SMF forumima taj SMF modul pravilno iščitava Flock identifikaciju, pa reko', možda da upgradeujete taj modul, a predlog ne možemo napisati na već zaključanoj temi, jel' tako, Bambina?