Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 20:02:31
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Koja zemlja posle Velike Britanije?

Glasanje završeno: 16. Dec 2011, 21:50:59

Iran & Izrael & Indija
9.1%  (1)
Kanada
18.2%  (2)
Kolumbija & Meksiko
18.2%  (2)
Singapur & Tajland
9.1%  (1)
Kina
9.1%  (1)
Hong Kong
0%  (0)
Sjedinjene Američke Države
36.4%  (4)
Ukupno glasova: 11
Idi dole
Stranice:
1 ... 45 46 48 49 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Burek bioskop  (Pročitano 129853 puta)
Svedok stvaranja istorije

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
U stvari kad covek malo razmisli, to je retko los film. Katastrofa. Ako se lozis na Moniku, ne pojavljuje se mnogo. Sofi Marso je bar 2 trecine filma.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Sensation
Опет сам испао ћорав и опет сам промашио земљу,мислећи да је аустријски филм,скинуо сам немачки,међутим испало је никад боље а ево и зашто...

The lives of others http://www.imdb.com/title/tt0405094/

Десеткааааа!! реших да наставим са овим биоскопом и аустријанцима ал као што рекох зезнух се па купих овај филм који је апсолутно савршенство. Не знам ни како ни зашто ми је он промакао,видим и оцену и награде а апсолутно је све оправдано. Овако треба снимати и овако треба да изгледа прави политички крими трилер,нема ни једну једину ману и стварно сам срећан што сам га одгледао. Још један добра ствар је што сам скинуо стварно одличан снимак и за њега постоји превод који се супер уклапа.

радња је смештена у '84 и Источну немачку,описује режим државе и стање у тој земљи,са свим њеним манама,рестрикцијама,ограничењима у свему. У свој тој гунгули један од најважнијих аспеката био је патриотизам и јако се водило рачуна о томе шта се прича и ради и да се случајно ништа не уради против државе. Таква је била ствар и са уметношћу,тј уметници тада нису смели да снимају и пишу дела по својој вољи већ само оно што се не коси са филозофијом тадашње владе.
Међутим један од истакнутих уметника,редитељ, је био десничр и окарактерисан као потенцијална опасност по режим,па је и ангажована национална безбедност како би били сигурни да неће радити нешто што се коси са државом.

Задатак да га прати и прислушкује добија један од најбољих агената националне безбедности који се посвећује том послу и свој живот посвећује том случају. У наставку радње,поменути уметник долази на идеју да напише чланак против режима државе и хајка на њега креће....наравно у све то су уплетени и његова жена,пријатељи,министар културе....

Феноменалан филм,ремек дело и нешто што не сме да се пропусти,скоро 2 ипо сата уживања,све је баш онако како треба. Алал вера!
« Poslednja izmena: 30. Jan 2011, 00:46:26 od malkin »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Dakle, idemo dalje. Malkin, Vasabi i ja. Ko hoće može da se priključi naravno. Ko neće, ne mora.

Sledeća je Belgija. Malkin je predložio da bude beneluks a ne samo Belgija.
E sad, Belgija ima dosta dobrih filmova. Ja sam gledao neke (Slučaj Alzhaimer, Loft i možda još neki ali ne mogu da se setim). Od Holandskih znam samo za TBS. A imaju i zajedničku produkciju na filmu Black Book (Zwartboek). Luksemburg verovatno i ne snima ozbiljno filmove  Smile Tako da mislim da je beneluks dobro rešenje jer je pitanje da li će se naći još neki film koji valja iz Holandije.

Evo ja ću da potražim neke predloge iz beneluksa.

edit:

Evo jednog i dosta od mene  Smile

Dobitnik oskara za strani film.

http://www.imdb.com/title/tt0119448/

prevod ima jedan
« Poslednja izmena: 03. Feb 2011, 14:10:32 od insideman »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 5
Ajde vi trazite slazem se sa svakim predlogom  Smile
Ja sam poslednje ovo odgledao  http://www.imdb.com/title/tt1705118/   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Sensation
Ево и мене...

Прво бих замолио само неколико ствари,

Као и пре,свако ко год је заинтересован може да учествује,дискутује,дакле све као и првог пута. Оно што се мења јесте ствар да не желим да се ова тема претвори(а почела је да прераста) у оф топик тему и у неко блебетање а нигде филма нема,само безброј питања и неких избора и гласања а сви неупућени и неинформисани,тако да сва питања која вас занимају решавамо путем пп-а па сад да ли шаљете Инсајдмену или мени свеједно,битно је да тему не оптерећујемо са глупостима  Smile

Друга ствар која се мења јесте сам начин избора филмова,да би избегли она наширока гласања,Инсајдмен и ја ћемо тражити филмове(не зато што смо паметни већ да уштедимо време) и објављивати који се гледају  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 5
Vozi Misko uskoro i novi baner  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC Sensation
Ево Инсајдмен је дао предлог који се гледа,значи план је да се до сутра увече скине и одгледа филм,продискутујемо о њему,одредимо нов филм и настављамо у том ритму  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
  Pa da krenem redom
  Vasabiju link ne radi ali pretpostavljam da je mislio na LelleBele.Da bi izbegli ovo opet predlažem kao prvo da se pored linka stavi i ime.Zahvaljujući Vasabiju i ja sam gledao taj film (ako je o njemu reč) i pridružio se preporuci.
  Drugo što opet predlažem je da se napiše da li postoji prevod.
  Treće bih predložio da se malo prodži rok i da se sve uradi za recimo tri dana ili neki drugi period.Glasajmo kao na takmičenju za rok preko PP i nek se posle to posle objavi sa imenima onih koji su glasali.Ovako bi svako na predlog vas dvojice bio lišen gledanja nekog svog filma jer za to prosto ne bi imao vremena.
  Drago mi je što se bar sad i u početku prestaje sa praksom rafalnih predloga.Razmotrite ovo pa ko voli nek izvoli.

IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
mob
HTC Sensation
Поздрав Зоки,добродошао назад... Smile

Прво око рока за гледање,ево нисам наравно знао да си и ти расположен па сам због тога написао до вечерас јер сам знао да Васаби и Инсајдмен могу до тад,наравно да то може да се пролонгира...

Што се тиче предлога,опет рекох нисам знао ко је све расположен опет за ову причи па сам мислио да само уштедимо време,али апсолутно сам за предлог и да ми се предлози шаљу путем пп-а,а ја ћу онда свима слати поруке са листом за гласање а после сабирања ћу саопштити који филмови се гледају и то је то. Ни мени није била намера да неког ускратим за било шта... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
  Radio sam noćas i nisam siguran da li bih mogao da skinem i gledam film.Što se mene tiče možete da me u ovoj turi preskočite jer neću nikog da kočim.Film sam planirao da gledam ali uz najbolju volju do večeras to ne mogu.Neću se više javljati ovde osim u slučaju filmskog komentara.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 45 46 48 49 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 20:02:31
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.