Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Jul 2025, 09:15:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Koja zemlja posle Velike Britanije?

Glasanje završeno: 16. Dec 2011, 21:50:59

Iran & Izrael & Indija
9.1%  (1)
Kanada
18.2%  (2)
Kolumbija & Meksiko
18.2%  (2)
Singapur & Tajland
9.1%  (1)
Kina
9.1%  (1)
Hong Kong
0%  (0)
Sjedinjene Američke Države
36.4%  (4)
Ukupno glasova: 11
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Burek bioskop  (Pročitano 129703 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Sensation
Па и ја сад  то гледам,ја као предложио аргентину ал ме онда Марко и Монк искулирали са Белгијом и алжиром...ај се договоримо из које земље гледамо филмове,бунаримо филмове из те земље и цепамо. Сваки следећи пут мењамо земљу и то је то...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 8.0.552.0
mob
SonyEricsson K800i
Ljudi evo i ja se javljam na duznost!  Smile  Smile
Stvarno je ideja genijalna!  Smile
Razmisljam samo da li da je neophodno da filmove delimo po zemljama, mislim da postoji i varijanta da nadjemo filmove slicnih zanrova pa da ih gledamo u paketu bez obzira koja je zemlja porekla...
Mislim dzaba su neka dva filma oba Argentinska, Belgiska, Alzirska ili kako god ako je jedan recimo psiho drama, a drugi na primer dokumenatarac...  Smile
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Smart
Па и ја сад  то гледам,ја као предложио аргентину ал ме онда Марко и Монк искулирали са Белгијом и алжиром...ај се договоримо из које земље гледамо филмове,бунаримо филмове из те земље и цепамо. Сваки следећи пут мењамо земљу и то је то...
Немам ја ништа против твог предлога, само не знам да предложим ниједан филм из те кинематографије, као ни корејске, руске итд. Значи није проблем по земљама, ал' то би мени и сличнима мени који се слабије разумеју у те кинематографије направило проблем за предлагање. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Znas i sam da je podela milion. Zemlja porekla, zanrovi, reditelj, glumci ... Sve jedno kako cemo, samo da imaju neku konekciju.

I hajde da odredimo koliko cemo gledati nedeljno ?

@monk

Snaci ces se ti vec nekako. Bitno je da si tu  Smile

p.s. Odoh ja sad u teretanu a vi dok se vratim makar se dogvorite koja zemlja ili zanr ce biti na repertoaru  Smile
« Poslednja izmena: 04. Nov 2010, 16:36:28 od insideman »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1683
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
tu sam kad su u pitanju korejski Smile

vecina je gledala , ko nije obavezno http://www.imdb.com/title/tt0386064/
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Ja nisam  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Sensation
Види га овај што се повампирио  Smile Smile

Стврно ће ово бити добро,скупљамо се  Smile

Razmisljam samo da li da je neophodno da filmove delimo po zemljama, mislim da postoji i varijanta da nadjemo filmove slicnih zanrova pa da ih gledamo u paketu bez obzira koja je zemlja porekla...
Mislim dzaba su neka dva filma oba Argentinska, Belgiska, Alzirska ili kako god ako je jedan recimo psiho drama, a drugi na primer dokumenatarac...  Smile

Може и то нараво,скупљамо и слушамо идеје од сваког па ћемо и да одлучимо,а којих предлога буде било више   тако и да радимо,битно је то да ћемо да гледамо добре филмове.

Па и ја сад  то гледам,ја као предложио аргентину ал ме онда Марко и Монк искулирали са Белгијом и алжиром...ај се договоримо из које земље гледамо филмове,бунаримо филмове из те земље и цепамо. Сваки следећи пут мењамо земљу и то је то...
Немам ја ништа против твог предлога, само не знам да предложим ниједан филм из те кинематографије, као ни корејске, руске итд. Значи није проблем по земљама, ал' то би мени и сличнима мени који се слабије разумеју у те кинематографије направило проблем за предлагање. Smile

Ма брате опуштено бре скроз,ево и ја нисам одгле3дао ни један од оних што сам поставио из Аргентине,него мало изгуглао,видео оцене и мало прочитао причу о чему се ради у сваком од њих,деловали су ми занимљиво и ставио сам их.  Само сам дао пример...

Нашао сам ову листу Аргентинских филмова па одатле гледао оцене за неке који су ми били заниљиви http://movies.nytimes.com/ref/movies/reviews/country/rev_country_argentina/index.html

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
  Ja bih predložio za početak Dekalog (TV mini-series 1989) o kom sam nekoliko puta pisao ovde po nekim temama.Svaka epizoda je posebna za sebe i nema veze sa ostalima.Posebno bih istakao Kratki film o ubijanju (5 epizodu).
  Pročitao sam ovih par strana na vbrzinu pa da predložim nešto u vezi toga.Mislim da bi trebali da gledamo samo onaj "film po zadatku" kojem može da se nađe prevod.Takođe predlažem da počnemo ovu  nedelju ali samo autorskim filmom.Tako bi mogli svake nedelje da napravimo naš ciklus i viđenje,na primer,filmova jednog Hičkoka,Tarkovskog,Louča,Felinija ili bilo kog drugog za koga se budemo dogovorili.
Dotle,neka Dekalog bude moj predlog.

Dekalog (TV mini-series 1989)

http://www.imdb.com/title/tt0092337/

IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Malkine, ma mogu i Argentinski. Samo da moze da se skine film i prevod i sve moze  Smile

Nije los ovaj Dekalog, koliko sam razumeo po 10 epizoda a svaka je o jednom grehu  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC Sensation
Па Зоки ваљда смо сви гледали све филмове од свих већих и познатијих аутора,ајмо сад нешто непознатије да гледамо  Smile
И да,одлично си напоменуо да се трудимо сви да сваки препоручени филм има превод  Smile

Ја сам за ону варијанту да из недеље у недељу гледамо филмове по земљама и на тај начин се упознајемо са кинематографијом неких мање или више познатих земаља. Свима нам је доступан гугл и свако може да се информише(ако већ није гледао ни један филм из договорене земље) о филмовима,коментарима,трејлерима,па макар по томе нека свако постави неки свој предлог за филм који би хтео да одгледа а и да га одгледају други па да коментаришемо.

Што се тиче жанрова и других ствари...ипак ово није такмичење и није нам циљ да се такмичимо који филм је бољи, већ пошто смо сви љубитељи филма,предлажемо и дискутујемо о онима који су по нашем мишљењу можда вредни пажње. а сад,да ли је трилер,или драма,комедија...скроз је небитно. (ово причам за ову опцију ако будемо гледали по земљама)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Jul 2025, 09:15:05
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.