Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 23:09:55
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Koja zemlja posle Velike Britanije?

Glasanje završeno: 16. Dec 2011, 21:50:59

Iran & Izrael & Indija
9.1%  (1)
Kanada
18.2%  (2)
Kolumbija & Meksiko
18.2%  (2)
Singapur & Tajland
9.1%  (1)
Kina
9.1%  (1)
Hong Kong
0%  (0)
Sjedinjene Američke Države
36.4%  (4)
Ukupno glasova: 11
Idi dole
Stranice:
1 ... 104 105 107 108 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Burek bioskop  (Pročitano 129862 puta)
Svedok stvaranja istorije

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.71
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Ne znam zašto bi Lazar gledao ovaj film, nije njegov tip  Smile Upozoren si na vreme  Smile

Zamunka verovatno neće da komentariše jer smatra da će da uzburka strasti šta god da napiše s obzirom da se Paskal i ja nismo složili. Ja nemam problem sa time da se nekome ne svidi film koji se meni sviđa jer naravno da su ukusi različiti. On i ja smo čak napisali sve totalno suprotno, meni se baš svidelo ono što njemu nije i obrnuto što bi značilo da smo imali drastično različita očekivanja i to je ok. Ali su me obojica iznenadili tvrdnjama da se u filmu ništa ne dešava jer to definitivno nije slučaj. Posebno Zoran jer smo obojica gledali ovaj film http://www.imdb.com/title/tt1588875/ koji je po mnogo čemu (osim tematike) identičan ovom švedskom, i obojici nam se svideo ako se dobro sećam. Force Majeure je film koji se "čita", koji je mnogo više od "šta bih ja uradio da sam u njihovoj koži". Takav film je recimo ovaj http://www.imdb.com/title/tt0816436/ u kom ne saznajete ništa posobno o akterima već odmah gledate kako oni dospevaju u maltene nezamislivu situaciju. Ovaj pruža uvid u karaktere svih likova kao i njihovo psihološko stanje u velikoj meri sitnicama kojima obiluje svaka scena, od prve do poslednje. Jednostavno je, kao što sam rekao već više puta, psihološka studija i sigurno da kao takav svakako nije za svakoga jer ljudi uglavnom od filma traže zabavu ali opet nisu ni svi snimljeni u tu svrhu kao što ne žele ni svi gledaoci samo da se zabave. Ja gledam filmove u zavisnosti od raspoloženja i apsolutno sve (osim gej tematike, volite se vi u svojoj sobi slobodno) kod mene dolazi u obzir. Da sam počeo gledati film očekujući dinamičnu dramu, sigurno bih se razočarao ali pošto sam znao sve bitne informacije o pre gledanja dobio sam šta sam očekivao i zadovoljan sam viđenim.

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 40.0.2214.89
iskreno ne znam sta bih dalje komentarisala, nije zbog dzonija i tebe, nego prosto volim takve filmove, odusevljavaju me psiholoske/moralne/porodicne dileme. Ovaj film je doveo do vrhunca jednu negativnu emociju od njenog nastajanja i to ni manje ni vise prema ocu tvoje dece.. mene licno je prodrmao na vise razlicitih nivoa.

Spori filmovi su moji filmovi.. dinamika i zabava su za opustanje. Ovo je za mene licno film kakav treba da bude  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.71
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Nisam ja ni video da si pisala jer si samo izmenila posto napisan 24 sata ranije. Dodao sam par reči tamo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 40.0.2214.93
mob
HTC One
Ja glasam za Tezu, jer jedva čekam da čujem mišljenje drugih o filmu... ali moram da primetim da još nismo završili ni s ovim.

+1

A i red je da ispostujemo tvoj trud da ga prevedes.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.71
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Pa ajde, da ne dangubimo sa birkanjem. Neka bude onda tamo do sledećeg vikenda neki rok, mislim da je dovoljno vremena za sve da odgledaju. I bilo bi fino da to svi urade ako je moguće sledećeg vikenda pa kad se piše o filmu da bude svima svež. Meni pre toga neće ni stići narudžbina  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 40.0.2214.93
mob
Samsung GT-S7580
Може Теза. Да видимо и те филмове којима је Паскал одушевљен.

Препоручујем и да одредимо неки критеријум за следеће предлоге. Можда сваки континент по један филм?  Smile
Можда сте то већ радили, неам појма.

« Poslednja izmena: 01. Feb 2015, 06:35:18 od Lazar Milic Milic »
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 35.0
Citat
A i red je da ispostujemo tvoj trud da ga prevedes. Smile

Pa ono, red je bio i da neko to pomene, a ja nisam hteo da duvam u sopstvenu trubu (bez prljavih misli) Smile

Mislim da je marko rekao da će i on da odgleda Višu silu, ne znam treba li da ga sačekamo.

Znači, sledeća Teza, složili smo se?
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 40.0.2214.89
Slozili smo se

Nisam znala da sviras trubu, pun si iznenadjenja
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.17
mob
Apple 5
Moze Teza ja sam vec pogledao  Smile
Paskal za trud  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.71
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Hteo sam još prošli vikend da predložim ali sam zaboravio. Pošto smo se zadržali dosta na filmu Teza i nije nemoguće da se ponovi, mislim da bi bilo fino svakog vikenda odrediti novi film pa kad ko stigne neka gleda. Neko će redovno a neko možda 2-3 u istoj nedelji.

Pa pošto je prvi film bio zemunkin predlog a drugi ranerov, da nastavimo tako što će svake nedelje neko drugi dati svoj predlog za gledanje. Naravno, niste deca (ne mogu da tvrdim za vasabija i lazu) pa ćete zaobići Šarknada, Godzile, 50 nijansi glupe i tako to.

Ovog puta neka privilegija izbora narednog filma pripadne korisniku Jet set burekdzija. Nadamo se da će mudro odabrati i da ćemo se sa radošću vratiti u temu za ovaj film koju će uskoro otvoriti.

p.s. pardon dzonipascal ima tu čast kao nagradu za trud u vidu prevođenja prethodnog filma

Smile
« Poslednja izmena: 15. Feb 2015, 23:45:55 od insideman »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 104 105 107 108 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 23:09:55
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.