Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 00:53:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Koja zemlja posle Velike Britanije?

Glasanje završeno: 16. Dec 2011, 21:50:59

Iran & Izrael & Indija
9.1%  (1)
Kanada
18.2%  (2)
Kolumbija & Meksiko
18.2%  (2)
Singapur & Tajland
9.1%  (1)
Kina
9.1%  (1)
Hong Kong
0%  (0)
Sjedinjene Američke Države
36.4%  (4)
Ukupno glasova: 11
Idi dole
Stranice:
1 ... 81 82 84 85 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Burek bioskop  (Pročitano 130550 puta)
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
  Odgledah nekako opet i sa teškom mukom ovaj film S.Lija.Ovde nije uleteo u kliše i sve one koji ne pripadaju beloj rasi (rizikujem da me proglase rasistom kad pišem sve obojene) predstavio kao klasične žrtve.U ovom idiličnom i stilizovanom Lijevom getu u kom ne da nema droge,alkohola (izuzetak je stari Gradonačelmik) i prostitucije,nego nema čak ni duvana,svi žitelji istog apsolutno ništa ne rade.Jedini koji nešto radi je Muki,crni raznosač pica koji je na kraju reagovao baš onako kako je Torturo rekao.Policija je standardno negativno predstavljena u Lijevim filmovima,ni ovaj nije izuzerak.Jedino to pored crnaca pokazuje da je film snimio pomenuti S.Li,sve ostalo izgleda kao da je snimio neki belac desničar.Ne znam da li je samo zbog ovog Lijevog iskoraka ovaj film po mom mišljenju baš toliko neuverljiv ili je u pitanju nešto drugo ali bar meni ovo više liči na neki MTV spot toga doba nego na film.Čak ni ono nasilje na kraju mi je izgledalo ne samo neuverljivo već i pozerski.Mislim na scenu u kojoj onaj mladić koji podseća na Kasijusa Kleja davi vlasnika picerije kome se na kraju ne vidi čak ni masnica.Ali zato pandur koji je niži rastom od ovog prestupnika istog diže od zemlje i ubija ga pred svima.
  Mislim da je ovo dosta neuverljiv film koga,jedino vredno pomena je ono podizanje plate na kraju i citiranje dvojice bivših crnačkih vođa.
  Toliko od mene za sada,još nisam sredio sve utiske.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
Zastava Ratkovac - Srbija
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.60
Obavestenje za sve posetioce bioskopa: Nakon prvog filma pravimo pauzu dok ne prodju praznici. Nadam se da se svi slazu. Bilo bi pozeljno da do nove godine svi objave utiske o 1. filmu.
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
  Pošto je rok odavno istekao a bioskop i dogovor izgleda da padaju u zaborav ne znam da li da počnem sa drugim filmom ili da sačekam još nekog ko će da ostavi komentar o prvom filmu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
"Warrior"-a sam pogledao al "To Kill a Mockingbird" jos nisam. Pogledacu u toku dana ili veceri pa ostaviti komentar sutra tako da sto se mene tice slobodno napisi tvoj komentar.
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
Ajd da izvrsim duznost.  Smile

To Kill a Mockingbird - Za vreme u kome je sniman sjajan film. Dobro prikazuje u to vreme zamrsene odnose izmedju crnacke zajednice i belaca na jugu SAD kao i borbu glavnog junaka da u svemu tome lepo vaspita svoje dvoje dece. Lepo ispricana prica sa lepom poentom iako za jadnog Tom Robinsona pravda nije bila zadovoljena. Karakteri u filmu su dobro razvijeni a Pek je sjajno odigrao svoju rolu kao i deca i ostali glumci. Kazem "za to vreme" jer danas ne bi bio nista novo(i dalje bi bio dobar film) ali tada se isticao jer je nudio dosta hrabro gledista na temu rasizma, pravde i svega ostalog. Postoji i knjiga i kazu da je dosta dobra a da je film nesto izmenjen u odnosu na istu.
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
  Meni nešto nije jasno.Nije mi jasno odakle sad film To Kill a Mockingbird (1962) kad se nigde u zadnjih par stranica od kad je reanimacija bioskopa počela ne spominje.Zar nije na redu In Cold Blood (1967) ?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
U pravu si, ja se nesto presaltovao pa mislio da se gleda ovo.  Smile Smile Smile Smile

Nista, skinucu danas pa pogledati.  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
  Nema nikakvih problema,ja čekam da onaj ko je predložio film da svoj komentar.Mislim da bi to tako trebalo da se radi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Ima li zainteresovanih da se nastavi bioskop ?

Uz male korekcije kao što sam spominjao pre par meseci  Smile

A to bi bilo:

- 2 filma nedeljno
- svake nedelje drugi kontinent (USA i Kanada, latino Amerika, Evropa, Azija, Australija), s tim što se mogu predlagati filmovi iz svih zemalja sa aktuelnog kontinenta a ne samo iz jedne države

Mislim da to nije nikome ko želi da učestvuje opterećenje. To je 8 filmova mesečno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
  Ja sam za.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 81 82 84 85 ... 112
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 00:53:46
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.