Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Jun 2025, 14:28:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Koja zemlja posle Velike Britanije?

Glasanje završeno: 16. Dec 2011, 21:50:59

Iran & Izrael & Indija
9.1%  (1)
Kanada
18.2%  (2)
Kolumbija & Meksiko
18.2%  (2)
Singapur & Tajland
9.1%  (1)
Kina
9.1%  (1)
Hong Kong
0%  (0)
Sjedinjene Američke Države
36.4%  (4)
Ukupno glasova: 11
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Burek bioskop  (Pročitano 129056 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 35.0
Partibrejker bih bio kad bih insistirao na svom daljnjem učešću... mislim da je ovo jedino korektno.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.17
mob
Apple 5
Dobro sad je ne na redu Munka nesto da predlozi  Smile
Pa Laza pa Munka pa Raner pa Munka  Smile
Ja sad necu moci da spavam zato sto se paskal nadurio
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 35.0
Jeste, nadurio sam se zato što jedini gledam filmove koje predložim... to mogu i sam, ne treba mi bioskop za to Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 39.0.2171.93
bb je za filmove koji nisu holivud

jos lepse ako nisu eng govorno podrucje..

ali filmovi na bantu jezicima u kojima je jedini zvuk zapomaganje i kukanje, praceno svim mogucim ljudskim mukama.. to ne mogu da gledaju svi ljudi i na kraju krajeva ne treba da gledaju.

ja ratne filmove vise ne gledam jer me uznemiravaju do granice gde moram da popijem lek za smirenje.. kad sam pustila Tezu i sat vremena buljila u necivilizaciju koja zapomaze i ponasa se kao krajnja necivilizacija, pritom ulece prica o ratu i revoluciji i pocinju brutalnosti.. doslo mi je da razbijem tv.

Ali sam nastavila da gledam da bih ispostovala bioskop. Ipak nisam mogla do kraja.
Ako neko misli da sam morala da gledam do kraja film koji mi je odvratan, onda taj neko preozbiljno shvata bioskop.

Ne moramo gledati blokbastere holivud i mejnstrim.. za to i postoji ova tema
i ja cu svaki film koji predlozite da kupim i pustim.. ali da se silim da gledam nesto sto mi je mucenje - nema sanse.

Ne bih volela samo da ova tema ode u smeru - sto cudnije, besmislenije i jeftinije i starije i alternativnije i bizarnije filmove gledamo, to smo veci ljubitelji i poznavaoci. Jer dobar film postoji u svakom budzetu i vremenu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 40.0.2214.111
mob
Samsung GT-S7580
Ја кад напљујем васабијев филм, он не реагује као Паскал
И зато ја волим васабија  Smile Smile
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.71
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Ekstremni sadržaj... nikog nisam terao da gleda snimke iz Aušvica ili Berlin Aleksanderplac u punom trajanju od 15 sati... to bi bilo ekstremno... što se mene tiče, ni u Tezi ni u Ujka Bunmiju nema ničeg ekstremnog... smatram ih kvalitetnim filmovima koje vredi pogledati... ako se tebi ne sviđaju, ne znači da su u pitanju ekstremni sadržaji. Nije mi jasno kako se ta odrednica primenjuje na ta dva filma, a na film u kome gledamo dva sata razgovora i snega ne... to je ipak stvar ličnog ukusa, koliko vidim.

Tvoj zaključak se odnosi na Tezu i Bunmija kao što si i napisao, nigde nisi pomenuo Višu silu... plus znam da ti se ista svidela.

Mislio sam na sva tri, meni se svideo jedan ali su oba pojedinima bili teški za gledanje. Meni je bio i treći a i ovaj vasabijev predlog koji sam pokušao pre mesec dana. Teški za gledanje bili su mi i mnogi filmovi koji su mi se svideli. Teški su i mnogi maestralni filmovi i nema svako strpljenja za svaki film. Ekstremni su svi ovi s obzirom na teme koje obrađuju i način na koji su snimljeni a može svedočiti i broj ljudi koji ih je video od premijere do danas. Jer da nije tako mnogo više ljudi bi izdvojilo vremena da ih odgleda. Ako možemo imati nekakvo merilo po tom parametru neka bude imdb kao mesto sa najvećom bazom.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 35.0
Ali opet kažem... ako svako gleda samo film koji mu se svidi, onda se ova tema pretvara u Predloge za gledanje... mislim, ne očekujem ni od koga da gleda do kraja film koji mu se sviđa, ali onda dolazimo u bizarnu situaciju da niko ne gleda ništa... Višu silu sam odgledao do kraja samo zato što je predložena u bioskopu, da ispoštujem predlagača (a i da završim prevod), inače bih prekinuo kod prvog polusatnog dijaloga...

Jedini način da ovo funkcioniše je da predlagači dele sličan ukus... onda je moguće da svi gledaju sve... ali opet, ja stvarno ne mogu da prilagodim svoj ukus vašem, kao što ne očekujem da se vi prilagođavate meni... jer volim takve filmove, bili oni nekom teški (jeste, došlo mi je da se rasplačem - šta god neko mislio o tome - kad je Anberber ponovo sreo Tesfajeovog sina, pa paralelno ona scena kad ga drži u rukama dok je bio mali - ali zbog takvih stvari i gledam filmove, želim da me film "pomeri" i da probudi neku emociju u meni)... isto tako volim izraženo umetničke i autorske filmove, mogu oni nekom da budu čudni, alternativni, besmisleni i bizarni, ali ja takve filmove volim i na njih sam navikao... nije mi cilj da se pravim pametan, niti neki veliki ljubitelj i poznavalac. Poštujem i cenim ukus svakog člana ovog bioskopa (sem Laze, ali to je već druga priča), ali ne mogu da prihvatim vaš ukus kao svoj, to jednostavno nije ono što se meni dopada.

Stvarno mi nije cilj da patetišem, durim se, budem partibrejker, samo sam realan i smatrao sam da je red da pojasnim o čemu se radi... ako bi se moje dalje učešće u bioskopu svelo na preskakanje tuđih i gledanje isključivo svojih predloga, to mi je besmisleno i čisto gubljenje vremena.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 39.0.2171.93
niko nije odbio da gleda

svi su poceli

neki su prekinuli a neki gledali do kraja

ne mozes ocekivati u bilo cemu, ne samo u bb-u da ce neko nesto raditi sto mu ne prija.

bitna je dobra volja.. uostalom dosta vas ga je pogledalo.. nije se dopao nama troma. to nije povod za odustajanje i sl.

uostalom

zar zelis da diskutujes samo sa istomisljenicima  Smile to je besmisleno.

poenta je da svako predlozi ono sto se njemu dopalo ili ono sto on zeli da odgleda. ako padne 15 komentara super.. ako padne pet opet super, idemo dalje na sledeci film.
« Poslednja izmena: 17. Feb 2015, 01:11:15 od MunkaZe »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.71
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Zato je demokratija i glasanje jedini način da se iole stvar drži pod kontrolom odnosno da na repertoar stignu filmovi u kojima će svako pronaći neko interesovanje.

Moj ukus se dosta promenio u odnosu na pre par godina. Mnoge filmove koji su mi se tada dopadali su mi postali glupavi. Nekad mi je i fića bio super auto dok nisam seo u mercedes. Tako su mi najomiljeniji filmovi teški ekstremi od kojih se mnogima povraća ali ja imam svoje razloge baš kao i ti svoje. Neki od njih su mi promenili život zato što sam i ja to proživljavao ili zato što su učinili da shvatim šta su pravi problemi u životu. I tu mislim pre svega na ove

http://www.imdb.com/title/tt1602620/
http://www.imdb.com/title/tt0401383/

I ja se slažem sa tobom. Kad otkriješ da postoje filmove koji te toliko dotaknu, istog momenta ti gomila drugih postane besmislena. Ali to ne znači da ću ih predložiti ovde jer sam svestan da definitivno nisu za svakoga.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 35.0
Ne želim da diskutujem samo sa istomišljenicima, ali ne mogu da diskutujem s nekim ko nije ni pogledao film do kraja... okej, imao je svoje razloge, ne mora da gleda do kraja, sve to stoji, ali ne mogu nikako da diskutujem sa njim. Može film da ti se ne svidi, i onda krenemo u diskusiju: to, to, to i to, mi se nije svidelo, to mi je bilo bezveze, ovo je bilo glupavo itd... ali tad već diskutujemo o filmu. Ako neko kaže film nije po mom ukusu, odvratan mi je, mrzim ovakve filmove, ne mogu da ih gledam, ne podnosim kukanje i zapomaganje, to je već diskusija o ukusima, a tu diskusiju je nemoguće voditi. Tako da se diskusija ovde zapravo baš i pretvara u ono što ti kažeš, diskusija sa istomišljenicima - diskutovao sam samo sa ljudima kojima se film svideo, ovi drugi ga nisu ni pogledali. Ne bih ulazio u ovu priču da me ne interesuje i suprotno mišljenje, ali njega nisam dobio.

A eto, ja bih baš pogledao i Amour i Diving Bell, nisam još a već duže vreme me interesuju... ali to na stranu, ja stvarno, ali stvarno ne znam šta bih dalje predložio. Ako nisu teški kao Teza, onda su dozlaboga specifični i karakteristični kao što je Ujka Bunmi... jednostavno nemam toliko širok dijapazon interesovanja. A da pravimo od ovog bioskopa - paskal predložio film, gledaće ga zoran, berfel, marko i laza, a mi ostali ćemo da preskočimo i čekamo nešto bolje... glupo je, mogu da im ga predložim i ovako, nema potrebe da trošim vreme ostalima.
« Poslednja izmena: 17. Feb 2015, 01:39:04 od dzonipascal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Jun 2025, 14:28:18
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.