Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 10:22:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Bundes liga 2005/2006  (Pročitano 24133 puta)
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
mob
Apple iPhone 3Gs
Derbi HSV-u, Ljuboja opet strelac

zvanični sajt

Fudbaleri Bajerna zadržali su vodeću poziciju u Bundesligi i posle 11. kola, u kojem su kao gosti pobedili Keln rezultatom 2:1. “Jarčevi” su golom Šerca dobili prvo poluvreme, a Bavarci preokrenuli golovima Lusija i Balaka posle dva prekida. U finišu Kan je samo pogledom ispratio Alpajev udarac, koji je pogodio prečku.

Dva boda iza Bajerna je Verder, koji je na svom terenu pobedio Ajntraht 4:1. I na Vezeru je viđen preokret, a arhitekta trijumfa bio je Tim Borovski, strelac dva gola i asistent kod jednog.

Derbi kola igran je na AOL Areni, gde je Hamburger pobedio Šalke 04 1:0, pogotkom Mehdija Mahdavikije u 19. minutu. Domaćin je bio daleko bolji tokom celog meča, a pobeda bi bila ubedljivija da su šanse iskoristili mladi Pjotr Trohovski i veteran Štefan Bajnlih. Poslednjih pola sata gosti su šproveli sa igračem manje posle isključenja danskog reprezentativca Kristijana Poulsena.

HSV je i dalje četiri boda iza lidera, a zaostatak tima iz Gelzenkirhena za vodećom tojkom je sve veći. Ipak, Šalke ostaje četvrti, posle neuspeha pratilaca. Borusija iz Menengladbaha poražena je od imenjaka u Dortmundu 2:1, dok su “Vukovi” u Duizburgu stradali od “Zebara” jednim golom Aleksandra Bugere. On je pola sata pre kraja izašao sam pred golmana Jenša, obišao ga i izvukao MSV Duizburg iz zone ispadanja.

Preostali mečevi završeni su dramatičnim remijima. Na Fric Valteru Kajzerslautern i Bajer igrali su 2:2, a bod za “Đavole” obezbedio je Berkand Gektan pogotkom u nadoknadi vremena.

Konačno, u srpskom napadačkom derbiju Štutgart i Herta igrali su 3:3. Prvo poluvreme nije garantovalo toliko uzbuđenja na Gotlib Dajmleru, jer je jedini gol postigao Eleri Kairo. Prvi pogodak za domaćina postigao je Daniel Ljuboja (52’), koji je ušao u sjajnu formu. Usledili su brazilski preokreti – najpre Kakau za 2:1, pa Rafael Nando i Marselinjo za 2:3, da bi konačan rezultat postavio Mario Gomez šest minuta pre kraja.

Dva meča se, kao i uvek, igraju u nedelju. U Bilefeldu Arminija dočekuje Hanover 96, dok se derbi začelja igra u Majncu, gde gostuje Nirnberg.
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 435
Zastava South Banat
mob
Nokia 
Mainc-Nirnberg 4:1  (3:1)
1:0 Paulus 9(p)
2:0 Auer 11
2:1 Kisling 14
3:1 Da Silva 45
4:1 Turk 52

Arminia-Hanover 4:1 (1:0)
1:0 Fink 2
2:0 Zuma 53
2:1 Mertesacker 55
3:1 Boakye 68
4:1 Boakye 84
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

...jednom, davno, negde daleko...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
Subota, 5. novembar:
15:30h Bajern - Verder
15:30h Ajntraht - Arminija
15:30h Hanover - Majnc
15:30h Herta - Kajzerslautern
15:30h Bajer Leverkuzen - Borusija Dortmund
15:30h Šalke - Duizburg
15:30h Volfsburg - Keln

Nedelja, 6. novembar:
17:30h Borusija Menhengladbah - Hamburger
17:30h Nirnberg - Štutgart
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
mob
Apple iPhone 3Gs
Rezultati subotnjih utakmica:

Bajern - Verder 3:1 (3:1)
Švajnštajger 3', Pisaro 34', Makaj 44' - Klose 1'

Ajntraht - Arminija 3:0 (1:0)
Kopado 35', Mejer 48', 55'

Hanover - Majnc 2:2 (0:1)
Brdarić 86', Tarnat 90' - Fridrih 30', Auer 65'

Herta - Kajzerslautern 3:0 (1:0)
Marselinjo 7', Pantelić 48', Rafael 52'

Bajer Leverkuzen - Borusija Dortmund 2:1 (1:0)
Žuan 33', Kringe 86' - Riken 69'

Šalke - Duizburg 3:0 (1:0)
Kuranji 13', Majer 67'(ag), Rodrigez 86'

Volfsburg - Keln 1:1 (1:0)
Klimovic 42' - Epštajn 88'
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Borusija Menhengladbah - Hamburger 0:0

Nirnberg - Štutgart 0:1 (0:1)
Tifert 10'
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Bivši učenik osnovne škole

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2344
Zastava Budimpešta
mob
Nokia 6610
Izdade me Hamburger...  Smile

Ljudi, pocinjem da gajim sve veci respekt za ovu ligu, polako mi se penje na ljestvici omiljenih liga...
1. Mnoooogo, ali mnogo gledalaca...
2. Atraktivni mecevi, neizvjesno, sem Bajerna, moze svako svakog da pobijedi...
3. Puuuno golova...

Nego, je li ko gledao nastup Marka Pantelica??? Covjek je sam (na trojicu) dao drugi gol, predriblao dvojicu lagano a onda silovito spoljnom nogom pored golmana poslao loptu, a za treci gol je napravio asistenciju petom!
Covjek je fenomenalan, njegov cetvrti gol...
Nije mi jasno kako ga Petko sada nije zvao???
IP sačuvana
social share
Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Special One - JM

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1418
Zastava
mob
SonyEricsson K750i
Mnogo me je nervirao u Zvezdi, ali u Herti igra kao nikad do sad. 4 gola, 4-5 asistencija (vrlo efektivnih) u 9 utakmica - odlican ucinak. Ono sto je posebno zanimljivo, to je da ga saigraci, ali i nemacki mediji hvale na sva usta.
Nije prosao ovaj ciklus kvalifikacija za SP, ali mislim da bi mu Petkovic treba dati sansu. Makar na prijateljskim utakmicama. Ako pri tom uspe da savlada njegovu egocentricnost, mozemo dobiti vrlo kvalitetnog napadaca. U ovom trenutku mnogo boljeg i od Ljuboje i od Jestrovica.
IP sačuvana
social share

Jose Mourinho - The Special One
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Bivši učenik osnovne škole

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2344
Zastava Budimpešta
mob
Nokia 6610
Jestra je ocigledno u problemu, zasluzeno ili ne, ne bih o tome, Ljuboja ne vjerujem da ce uspjeti da se nametne u Stutgartu kad se svi napadaci vrate, Savo je mator i treba ga voditi eventualno kao maskotu, sto uz Zigica i Kezmana daje sansu Marku kao trecem centarforu
IP sačuvana
social share
Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Let the Sunshine in

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 4277
Zastava
Makaj- nekada junak, sad tragicar...1000 min.bez gola...steta.
IP sačuvana
social share
"Ja sam posteno radio, izlago sam se opasnosti da me uhvate i posalju na robiju"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone 3Gs
Subota, 19. novembar:
15:30h Keln - Šalke
15:30h Arminija Bilefeld - Bajern
15:30h Borusija Dortmund - Herta
15:30h Kajzerslautern - Nirnberg
15:30h Majnc - Ajntraht Frankfurt
15:30h Borusija Menhengladbah - Bajer Leverkuzen
15:30h Verder - Volfsburg

Nedelja, 20. novembar:
17:30h Hamburger - Duizburg
17:30h Štutgart - Hanover

Tabela: Bajern 31 bod, Verder 26, Hamburger 25, Šalke i Herta 21, itd.
IP sačuvana
social share

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 10:22:02
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.