Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 19:37:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Bulevar Dr.Zoran Djindjic  (Pročitano 23777 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 706
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N80
Kao što je nekada svaki grad imao Titovu ulicu, pa je svuda bio i neki Titov grad (Titograd, Titovo Užice, Titova Mitrovica...) i kao što su nekada dežurni komunisti gajili idolopoklonstvo prema najvećem sinu naših naroda i narodnosti" sada se isto ponašaju, samo što je umesto Tita najveći sin Zoran Đinđić. Psihologija i mentalitet su isti samo se promenio predmet obožavanja. Nisu sačekali ni da istorija da svoj sud o Đinđiću, a već samo što ga u svece nisu kanonizovali.

Kako će ga zvati? Sveti Kiza Demokratski? Za malo da i aerodrom nazovu po njemu! Ej, ljudi! Šta je sledeće, svako treće dete u Srbiji moraće da se zove Zoran ili Zorana? Uvešće zakon po kome će se ići u zatvor ako se uvredi Zokijev lik i svetlo delo kao što je nekada bio slučaj sa vređanjem Broza, lika mu i dela.

Jer, Bože moj, to je bio prvi i ničim izazvani "demokratski premijer Srbije" još od... ma šta od ikad, prvi jedini, neponovljivi, najbolji...Svaka druga ulica će se zvati po njemu. Imaće šetalište, trg, ulicu, bulevar, plato, sokače, xadu, baštu, nadvožnjak, stadion, podvožnjak, aerodrom, luku, selo, grad... ma i više!

Kao to lepo zvuči: živim na uglu Zorana Đinđića, i Svetog Kize... Divota!

Ma i to je malom ajde da preimenujemo ime države! Srbija zvuči tako prostački i zastarelo. Znaju nas samo po ratnim zločincima, ali kada bi se zvali Đinđija druga bi to priča bila. Ih, kako to lepo zvuči, svi bismo bili Đinđijanci! To je moderno, evropski, a i nekako je zvučnije.
Pa tu dođe i novi grb, himna, zastava, sve novo, demokratsko, moderno i nepredno. Ta zastava nam je i onako stara i demode, zar ne. O grbu i d ane govorimo. Ko bi još sa orlom u Evropu? I to dvoglavim? Pa nije u redu.

I ko je taj Mladić? Tamo neki general što se nešto borio, a mogao je šmugne na vreme i bude urban i napredan? Pa se još našli neki njemu da daju ulicu? More da se to hapsi odmah i što pre. Kunu li se oni u Zoću uopšte?
IP sačuvana
social share
Кроз ватру и воду дигнуте главе, стазама Победе, Части и Славе!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Future Sound Of London

Zodijak
Pol
Poruke 1283
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
 za sad ima samo dve ulice, za koje znam... jednu Nišu, jednu  u Beogradu a Ratko je još uvek živ i zdrav.. A što bi  bežao na vreme? kad je bilo vreme? Vreme je onda kad zagusti. I šta je problem sa te dve ulice?
« Poslednja izmena: 24. Maj 2007, 01:42:02 od DJedai »
IP sačuvana
social share

There's danger on the edge of town
Ride the kings highway, baby
Weird scenes inside the gold mine
Ride the highway west, baby
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 706
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N80
za sad ima samo dve ulice, za koje znam... jednu Nišu, jednu u Beogradu a Ratko je još uvek živ i zdrav.. A što bi bežao na vreme? kad je bilo vreme? Vreme je onda kad zagusti. I šta je problem sa te dve ulice?

Za sad......Lepo rece

Ja sam pisao o vremenu buducem,,

Sem toga nisi u pravu..Ima i u Prokuplju...Bila u Svilajncu...Nesto se suslkalo i o Trgu i trznom centru Staklenac i o pomeranju statue Nusica(mislim) i postavljnju NJEGOVE
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Future Sound Of London

Zodijak
Pol
Poruke 1283
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
za sad ima samo dve ulice, za koje znam... jednu Nišu, jednu u Beogradu a Ratko je još uvek živ i zdrav.. A što bi bežao na vreme? kad je bilo vreme? Vreme je onda kad zagusti. I šta je problem sa te dve ulice?

Za sad......Lepo rece

Sem toga nisi u pravu..Ima i u Prokuplju...Bila u Svilajncu...Nesto se suslkalo i o Trgu i trznom centru Staklenac i o pomeranju statue Nusica(mislim) i postavljnju NJEGOVE
   to za staklenac, verovatno su samo priče... bilo bi krajnje neukusno da pomeraju Nušića, ne verujem. Da naprave na drugom mestu, ne bi me čudilo... Ali, dobro, ja sam upućen trenutno u situaciju u Nišu i Beogradu, predpostavio sam da i u manjim gradovima ima ponegde.. Ali, ne znam čemu tolika frka,  u gradovima ulica bezbroj i po jedna nosi Đinđićevo ime... pa koliko ima ljudi čije ime nose ulice a za koje mnogi ne daju pet para? bez obzira na ovo, u principu, i meni je neukusno što naši političari oduvek imaju tu titoističku tradiciju, i pre Tita da menjaju neke trendove i da smaraju s tim, da menjaju nazive ulica ko čarape. Dobar primer za to je Svetogorska u BG-u gde stoji tabla sa prethodnim nazivima ulice i vreme u koje su važili.  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 706
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N80
obrati paznju na prvu recenicu posta...

PA

Za sad......Lepo rece

to za staklenac, verovatno su samo priče... bilo bi krajnje neukusno da pomeraju Nušića, ne verujem. Da naprave na drugom mestu, ne bi me čudilo... Ali, dobro, ja sam upućen trenutno u situaciju u Nišu i Beogradu, predpostavio sam da i u manjim gradovima ima ponegde.. Ali, ne znam čemu tolika frka, u gradovima ulica bezbroj i po jedna nosi Đinđićevo ime... pa koliko ima ljudi čije ime nose ulice a za koje mnogi ne daju pet para? bez obzira na ovo, u principu, i meni je neukusno što naši političari oduvek imaju tu titoističku tradiciju, i pre Tita da menjaju neke trendove i da smaraju s tim, da menjaju nazive ulica ko čarape. Dobar primer za to je Svetogorska u BG-u gde stoji tabla sa prethodnim nazivima ulice i vreme u koje su važili. Smile

Pa sto je onda problem da barem jedna nosi ime Ratka Mladica
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Future Sound Of London

Zodijak
Pol
Poruke 1283
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
 misliš, kao rokijev spomenik?  Smile  ... pa čovek je živ... pre svega to.. a drugo, što baš ta ulica, mislim, čisto prepucavanje... da lepiš plakate baš tu?! Kao, e ne može Đinđić, evo vam k... ? koja ulica nosi ime živog čoveka? osim nekih nebuloza ako postoje negde... ili Titovi fazoni...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 963
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 6630
Искрено ме занима шта је Ђинђић урадио да би заслужио да му дају булевар.

Јер имаш улице које немају име него се зову, лупам, пета улица.Што ту улицу не назову Улица Др Зорана Ђинђића?
Не, мора булевар ко да је незнам ни ја шта био.

Apsolutno nije zasluzio da mu daju bulevar, toliko ima znacajnih ljudi u nasoj istoriji....sve je to politicka propaganda ds-a i liberalne boranije.
IP sačuvana
social share
Blejanje...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
e, a zašto bi mi u srbiji davali ulicu ratku mladiću, to treba u republici srpskoj, ne kod nas, mi nismo imali veze sa tim tamo ratom, nismo ih naoružavali, hranili, finansirali...sećate se, tako sloba pričao i na suđenju, mi nemamo ništa sa tim pa ni sa mladićevim ulicama
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4859
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
Па Младић је више урадио од оног издајника мафијаша и шпијуна и да се ја питам тај булевар би носо његово име. Видео натписе јуче из буса и баш екстра делује. Само је питање времена када ће почети да се слави Ђикијев рођендан, да ничу статуе по парковима, да се школе тако зову. Морамо томе стати на пут и организовати још оваквих акција.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Ubijeni srpski premijer zasluzuje da ima svoju ulicu u glavnom gradu Srbije.

Sto se tice Mladica koga ovde neki spominju izgleda da su zaboravili da se po zivim ljudima se ne daju imena ulica. Drugo taj covek je begunac od zakona, krije se od organa ove drzave i protiv njega je podignuta je optuznica pred medjunarodnim sudom pod sumnjom za ratne zlocine.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 19:37:27
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.