Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Dovešćemo Diznilend u Kragujevac"  (Pročitano 4013 puta)
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 41.0.2272.118
mob
Samsung SGH-E590
Koja je beneficija turisticke atrakcije? Aj reci da se zajebavas. Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows 7
Browser
Chrome 41.0.2272.118
Ti stvarno mislis da bi mi izvukli neku kintu? Placali bi radnicima bedne plate, Srbija bi dobila kurac kao po obicaju, a oni bi uzeli gotovo sav dobitak.  Kazi ti meni jel si ti video da smo mi prosperirali od bilo koje firme koja je bila privatizovana da radnici dobiju bolju platu, beneficirani radni staz, i da ima ikakvog udela na samu ekonomiju Srbije, ja to nesto ne vidim.  Diznilend bi mozda bila ok ideja da je u Srpskim rukama, ali to nece biti.  Uostalom, koliko ja znam, Diznilend gleda bolja mesta za gradnju, a jedna razorena Srbija sa uranijumom i zestokim deficitom je na nivou da prave nesto u Kongu, Ugandi ili mozda Afghanistanu, jer oni na nas tako gledaju verovao ti meni ili ne.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 37.0
mob
LG Frizider
Pa dobro Crnjo ti u svojoj kuci mozes da drzis 63 krsta, sto u obliku krsta, tapete od krsta i krstolike prozore i ama bas me ne interesuje niti imam pravo da ti se mesam u izbor.

Ovo ispred grada je meni idiotski, eto. Gradjane niko nista nije pitao, to je Veroljubov krst. Smile
« Poslednja izmena: 10. Apr 2015, 21:25:25 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 41.0.2272.118
mob
Samsung SGH-E590
Pa ne bi se niko teleportovao u i iz Diznilenda pa da nemamo nikakvu korist. Trebaju ti turisti i negde da spavaju, jedu itd. Realno to bi bilo vrh, ali naravno da nece doci u Srbiju. Realnija opcija je recimo Madjarska, pa da pored Balkana imaju i malo bolje turiste iz Nemacke i Poljske...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows 7
Browser
Chrome 41.0.2272.118
Mene odusevljava da se u Srbiji zaludjuju sa krstovima i religijom toliko, a ti isti nemaju pojma o toj istoj veri/religiji.  Srbin je Pravoslavac i njemu se "vera" svodi na to da se busa u grudi i vice kako je hriscanin a posle 10 sekundi vice "Jebo te Bog."  Za bibliju je cuo, nikad je otvorio nije, i u proseku ne zna ni Oce Nas da kaze a da nesto ne zajebe.  Nacela iz Biblije se ne drzi jer ih ne zna, ali zato zna da zakolje brava i da se napije ko stoka i nazdere, i misli "Ja sam Vernik."  Jedini koje sam video da su ludji od Srba po tom pitanju su Grci, oni su specijalna sorta.

@Roki
Ja sam za turizam, ja nemam nista protiv, ja samo imam alternativu a to je da mi nismo uopste plasirali nista nase kao sto to Ameri umeju.  Oni ovde od svega naprave novac. Pre 100 godina bila bitka od pola sata, na Jugu negde dole, oni napravili spomenik, pa turneje pa to sve uredili i dolaze budale da potrose 20 dolara na ulaznice pa onda smestaj i hranu, ni za sta prakticno.  Njihovi svi parkovi, jezera i mesta za kampovanje su uredjeni, jer platis 20 dolara godisnje i imas pristup svemu tome, a sve to iz budzeta ide da se plate radnici, lovocuvari, Rendzeri i da se sve to odrzava.  Srbi su svoju okolinu toliko zagadali da je to za plakati.  Ovde u Americi sam samo na par mesta video da su napravili svinjac, i to u roku od nedelju dana biva pocisceno i uredjeno. Kad sam bio u poseti, otisao sam do shume gde sam se igrao kao dete, koja je bila mir i tisina i veoma cista. Sada je puna krsa, guma, flasha, limenki, kesa, frizidera i boga pitaj cega, i pri tome su posekli pola te shume a ni jedno novo drvo nisu posadili.  Imamo toliko potencijala, tolikog bogastva a samo treba malo snage, mudrosti i borbe da bi se napravilo chudo.  Ali kao sto rece Munka ovde, ljudi su ubijeni u pojam.  Vaspitanje je na nuli, briga i bliznjem svom je na nuli, i svako gleda ko ce koga bolje da zajebe. Tim putem, tim mentalitetom necemo nigde stici.
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 41.0.2272.118
mob
Samsung SGH-E590
Nema bre para ovde. Srbi skacu samo kad je dzaba. Mi mozemo samo na strancima da zaradjujemo, a i za to treba da se ulaze...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 41.0.2272.96
kad pocinje gradnja?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows 7
Browser
Chrome 41.0.2272.118
Nema bre para ovde. Srbi skacu samo kad je dzaba. Mi mozemo samo na strancima da zaradjujemo, a i za to treba da se ulaze...
Nema para?  Kako nema para? Gde su nestale pare od zelezara, shecerana, telekomunikacionih preduzeca i svega ostalog privatizovanog i prodatog.  Meni ta prica da Srbi nemaju para ne drzi vodu u opste. Dok sam bio u Srbiji sam se zapanjio koliko Srbi nose markiranu odecu koja nije ni malo jeftina, kafici puni, vecina vozi neka kola i svi se zale kako nemaju.  Mozda nemaju da se proseravaju na onom nivou na kojem zele, ali to ne znaci da nema para.

Od pada Milosevica pa na ovamo, nista se nije otvorilo, sve se prodalo ili je bilo dozvoljeno da propadne.  Sva preduzeca iz mog grada koja su nesto vredela pre 10 godina su ili prodata, ili su propala kompletno.  Sve izgleda oronulo, ljudi izgledaju tuzno ili ljuto, osim naravno mladje generacije koji se zajebavaju jer dobar deo njih zivi od roditelja.  Cast izuzecima.  Problem je sto su ljudi ubijeni u pojam i niko se vise ne trudi.  Mene zabole za politiku i ko je na vlasti, meni je vazno da se nesto uradi. Ja dok sam bio u Srbiji, sam predlagao sto stvari svojim prijateljima, i svi su mi rekli gotovo isto, da ja ne znam sistem, da treba veze i ovo i ono.  Mislim, sta da se ocekuje od zemlje koja vapi za skolovanim ljudima, a tim istim ljudima ne obezbedjuje apsolutno ista, niti ima nostrifikaciju diploma.  Ja sutra da dodjem sa Doktoratom i specijalizacijom iz Amerike, ne bih mogao da uradim ista, i ako to zelim.  Ja sam cak i pitao da dolazim da radim tokom zime u Srbiji kao Medicinski Tehnicar, ali ne moze, nema sistema za to.  Da je samo malo sloge, daleko bi dogurali, ali nema nazalost.  BIo ja izdajnik ili ne u tvojim ili bilo cijim ocima, mene nije briga, ja sam uvek pokusavao da predlozim, pomognem i potrudim se da ako ne mogu da direktno pomognem Srbiji, bar da budem onaj radnik na kojeg neko moze da se ugleda i da kaze "Vredan ovaj Srbin ko pcelica, a i posten." Meni je to dosta.  Mnogo mi je zao zbog svega sto se deshava, ali dok sami Srbi u Srbiji se ne probude i shvate da ovo cekanje za EU, i sva ova sranja ne vode ni cemu do apsolutnog kolapsa zemlje, dotle cemo tumarati u mraku.
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.17

Hoćete Exit, hoćete i Guču
Ili možda želite ovu našu tuču
Zvuk sa ulice bande sa Vračara
Riljamo pank jer nas boli kara
Nude vam izlaz lopovi, lažovi
Stara fukara a poredak je novi
Jer narodu treba hleba i igara
A bagri na vlasti nikad dosta para

Ref:
I zato šahtom u glavu
Sjebaćemo njihov sistem
Puca nama baš za slavu
Uvek protiv bagre iste

Sladak život ružičaste boje
Doveo je hiljade konja iz Troje
Narodno, zabavno, ima čega 'oćeš
Praziluk iz dupeta uz malo moče
Budi se opet istok i zapad
A sever i jug kreću u napad
U kavezu ovom baš je do jaja
Raduje se silno potlačena raja

Ref:
I zato šahtom u glavu
Sjebaćemo njihov sistem
Puca nama baš za slavu
Uvek protiv bagre iste

Ispred skupštine peva Ceca
A sa njom i beogradska deca
Svi su sada na istoj strani
Za pare svi postaju partizani
Djuskaju bolidi pored svoga Velje
Preko noći svi postali su selje
Decu svoju jede revolucija
Jebeš pravdu-bolja je korupcija!

Šahtom u glavu!
Šathtom u glavu!
« Poslednja izmena: 10. Apr 2015, 22:29:46 od smook »
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
Citat
Nema para?  Kako nema para? Gde su nestale pare od zelezara, shecerana, telekomunikacionih preduzeca i svega ostalog privatizovanog i prodatog.  Meni ta prica da Srbi nemaju para ne drzi vodu u opste. Dok sam bio u Srbiji sam se zapanjio koliko Srbi nose markiranu odecu koja nije ni malo jeftina, kafici puni, vecina vozi neka kola i svi se zale kako nemaju.  Mozda nemaju da se proseravaju na onom nivou na kojem zele, ali to ne znaci da nema para.

Запањио би се и кад би видео стварно колко нема пара. Маркирана одећа. Ја купио адидас тренерку за 800 динара. Ал маркирана и сад фазон неко мисли то сигурно кошта бар 2 сома. У кафићу испијају једну кафу 2 сата, кола се исплаћују на кредит, јер јебига мораш се возити до посла. Фазон је што овде човек не живи од плате, него од кредита и позајмица.
Штавише, чак мислим да никад горе није било. Да је горе и од инфлација деведесетих. Кога год питам исто каже Smile деведесетих си бар мого шверцујеш нафту цигаре, да се сналазиш како умеш, сад не смеш ни да се сналазиш.
« Poslednja izmena: 10. Apr 2015, 23:47:53 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.11 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.