Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 01:14:19
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

>> Pitate se gde su nestale galerije devojaka? Kliknite ovde! <<

Vazno: Molimo vodite racuna o ponasanju na ovom delu foruma i procitajte nova pravila sex foruma!

Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: bugarske kurve  (Pročitano 88953 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
 Smile

da li ste gledali film 'analiziraj ovo' sa de nirom kao mafijasem koji ima psihickih problema?
... na stranu sad otkud mafijas kod psihologa (komedija je u pitanju)...
e on kao ima lepu zenu, decu... ali i ljubavnicu (koju placa, sto ce reci stalnu kurvu)
pita ga psihic sta ce mu ljubavnica, zar mu nije zena dovoljna, je li sve ok medju njima...
ma sve suuuuuper!!!!
pa cemu onda ljubavnica? pa neko mora da mu po***i, i zadovolji ga na jos poneke nacine....
psihic ga u cudu pita sto to ne radi njegova zena...a mafijas zgranut odgovara:
'zar tim ustima posle da ljubi decu....???!!!!????'

elem, institucija zvana 'ljubavnica', ili 'kurva' ako se placa na ovaj ili onaj nacin, oduvek postoji, naravno ne za sve ljude... upravo da bi zadovoljila neke potrebe koje ili zena nece, ili muz ne zeli da trazi od nje... ima i drugih razloga, ali je ovaj prilicno vazan

Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Sve je ovo avantura!!!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5258
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Apple 
Smile

da li ste gledali film 'analiziraj ovo' sa de nirom kao mafijasem koji ima psihickih problema?
e on kao ima lepu zenu, decu... ali i ljubavnicu (koju placa, sto ce reci stalnu kurvu)
pita ga psihic sta ce mu ljubavnica, zar mu nije zena dovoljna, je li sve ok medju njima...
ma sve suuuuuper!!!!
pa cemu onda ljubavnica? pa neko mora da mu po***i, i zadovolji ga na jos poneke nacine....

elem, institucija zvana 'ljubavnica', ili 'kurva' ako se placa na ovaj ili onaj nacin, oduvek postoji, naravno ne za sve ljude... upravo da bi zadovoljila neke potrebe koje ili zena nece, ili muz ne zeli da trazi od nje... ima i drugih razloga, ali je ovaj prilicno vazan

Smile

da.da... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

"Dobar deo svojih para potrošio sam na piće, žene i brza kola.Ostalo sam proćerdao. Džordž Best"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa to nije normalno ono sto ne trazis od svoje zene nemozes ni od nege druge pa nije mi zena majka ili sestra ono sto zelis to ti zena treba da prvo pa tek onda kurva ako volis kurve zena mora da ti bude najveca kurva od svih da bih bio zadovolja problem je u ljudima sa nekim predrasudama i nekim nenormalnim nacinom zivota koji smatraju da zena treba da bude domacica kucna pomocnica i majka e to je bolesno to je seljacko to je siptarski nacin razmisljanja zena mi zabuljena a ja se svalerisem samo sto nase nisu zabuljene ali isti je to taj siptarski nacin razmisljanja!
i te zene ocu da se udam a nec cda mu pusim pa koj to idiot moze da ozeni zenu koja mu nece pusi a on voli pusenje pa daj te ljudi ndemoj te da slusate dedu i oca koji je slusao svog oca da zena treba da bude domacica da lepo kuva i cuva decu boze kolko ljudi ima koj nisu mrdnuli iz kamenog doba jos uvek!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Guraj dok ide!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3477
Zastava Madrid
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG 3G
pa de su te kurve  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Sve je ovo avantura!!!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5258
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Apple 
na cosku!!!  Smile
IP sačuvana
social share

"Dobar deo svojih para potrošio sam na piće, žene i brza kola.Ostalo sam proćerdao. Džordž Best"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Hoce li ovo nekada proci?

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3760
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
BlackBerry 
@srkich Tebe je mama tukla kada si bio mali. Vidi se da si isfrustriran i nesrecan
@machakz Ako ti ne mozes sa svojom devojkom(zenom) da podelis fantazije(anal,oral i sl.) pa onda to nije to. Ja pricam ovde o normalnim odnosima a ne isfoliranim,kao kada spavam sa devojkom,navucem joj peskir na glavu,kao u onim Crnogorskom brdima pre 100 godina,kao stidim se,a onda odem kod neke devojke koju vi nazivate qrvom i izivljavam se...
Da li je to normalno ponasanje jednog zrelog muskarca?
IP sačuvana
social share
Ко рескира профитира... Србија Србима, Европа Европљанима...
Heart Breaker...

U kafileriji se neprekidno ubijaju psi i to ne agresivni,
već SVI.
Štenci stari mesec, dva, veliki, mali, mešanci i rasni, bez izuzetka, posle sedam dana biće ubijeni injekcijom otrova!
U proseku između 50 do 200 pasa ubiju nedeljno!
Više od 7 000 pasa ubiju godišnje u kafileriji u Beogradu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
... da se ne lazemo, toliki ljudi se svalerisu, a zasto?

zadovoljavaju neke svoje potrebe koje iz nekog razloga u svojoj kuci sa svojim partnerom ne mogu... a razlozi mogu biti brojni i razni
ne opravdavam, vec konstatujem...

ne zove se tamo neki 'zanat' za dzaba najstarijim
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Ja volim svoju mamu i ona voli mene

Zodijak
Pol
Poruke 166
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Smile

ma sve suuuuuper!!!!

Smile

Pa cekaj, posto si navela jedan banalan primer sa ovim iseckom iz filma pa da te pitam nesto ,predpostavljam da upraznjavas oralan sex !? Zar nisi posle toga poljubila svoju majku ili nekog bliznjeg !? Drugo, mnogo razloga postoji zbog cega muskarci a i zene placaju i o tome je stvarno nepotrebno diskutovati, najcesci su poremecenost, sramezljivost, nesigurnost, neostvarena zelja da budes sa jos nekim pored voljene osobe itd ali ja i dalje tvrdim da je pravi sex samo ako je obostran, ocu da kazem ako ona rasiri noge i gleda na sat pa bolje kupi plasticnu lutku... A sto se tice upraznjavanja potreba pa ako nisi u mogucnosti da to radis sa svojom zenom , koji si se djavo zenio ili udala ... mislim pre braka postoji period upoznavanja itd , pa zar za to vreme se ljudi nemogu upoznati kao i sve njihove potrebe ili su opet bolesni pa sve to kriju od voljenih radi ovoga ili onoga straha da nebudu ostavljeni pa te svoje nedostatke i strahove izpraznjuju na devojkama koje taj posao iskljucivo rade zbog novca , ne zadovoljstva nego novca ..... a novac je vreme!
PS. U sustini mi kao vrsta (ljudska rasa) smo najporemeceniji na ovoj planeti i da nije nas ova planeta bi cvetala, nikome nebi nedostajali!
« Poslednja izmena: 19. Avg 2006, 01:08:28 od Dudoslav »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1787
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Bravo, oboje ste u pravu, ali mozda ste malo otisli od teme  Smile ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa nije bas tako brate to mozda sto je tebi sex tako ona se rascepi i gleda u sat a ti ne platis na sat nego platis na celu noc pa mozes da joj radis sta god hoces a kad neumes da uzivas u zeni onda ne umes pa i da je kurva i devojka ili bilo sta!
a to sto se ljudi svalerisu pa to je prosto lako objasnjivo za muskarce jel sisari grupa kojoj mi pripadamo uvek muzjak ima vise zenki i uvek najaci muzjak ima sve zenke tako je i sa ljudima samo sto smo mi stvorili neko drustvo koje je ovako ili onako i onda je normalno da se devojka zena ili sta ti ja znam uda za nekog slepca ona uvek trazi onog jaceg i boljeg muskarca e sad posto nismo zivotinje nemoze jedan muskarac da cuva recimo 1000 zena sem ako bas nije multimilijarder ali i tada je tesko tako da svaka zena vodi neki zivot kakv vodi ali uvek zeli da pobegne kod onog jaceg i boljeg kad god za to ima priliku!
a ti sto kazes da me je mama tukla niko me nikad u zivotu nije udario i verovatno i nece i ja uopste nisam isfrustriran ja koliko vidim jedini si ti i ovi slicni tebi ovde isfrustrirani pa komentarisu to nije normalno sta bi rekli da im majka i sestra to rade ova devojka je kurva ove klinke se oblace ovako one onako to je isfrustriranost a ja odgovaram vama jel mnogo mrzim isfrustrirane ljude a ti pronadji meni neki moj post da sam ja izkritikovao nesto neku sliku neku ideju ili tako nesto viste ti koji kritikujete i koji ste isfrustrirani a ja kritikujem i odgovaram vama niko ti brate nije kriv ako si nezadovokjan zivotom!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 01:14:19
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.