Idi u Bugarsku ako hoces jeftin provod a katastrofalno more..
Za restoran Djani, sve preporuke.. Hrana odlicna, usluga super, cene preniske.. Samo kad dodjes, cekas red jedno pola sata ... Al dobro..
Ja sam bio smesten u hotelu Lion u Suncevom Bregu.. Ne secam se koliko je kostao, ali nije bilo nesto mnogo.. Hotel je bio ok .. Imao je svoj bazen, sobe su bile uredne i ok..
Nocni provod je ludnica.. Happy houri na sve strane, jeftino pice, jeftine ribe .. sve jeftino... Diskoteke sa po 3 sprata itd .. (mislim, nije nesto ekskluzivno, ali za te pare je odlicno)..
Sto se tice akva parkova, ima 2 , koliko ja znam.. U oba sam bio, i odlicna su .. Bio sam prosle godine u Aqua parku u Grckoj (blizu Soluna halkidikija) i totalni trash je u odnosu na ove u Bugarskoj..
Znaci.. Ako zelis jeftino letovanje, ok provod i katastrofalno more, idi u Bugarsku..
Ali gde mozes da ides za te pare na more, a da nije crna gora? ja sam cuo mnoga iskustva neki hvale, neki crne, sad jbg na tebi ja da odes i da proveris p.s. hvala na opisu paralelni svet
« Poslednja izmena: 01. Jun 2009, 18:35:01 od Ozren CAR »
Sekirom u glavu, a glava na panju, u krvavom stanju. Osećaj je ludi što ti neko sudi od običnih ljudi. Ko visoko leti taj nisko pada, čak i ako vlada. A ja sam samo tu da pružim podršku tvome dželatu!
E pa ovako. . . . Suncev breg ti je cudo, meni ce ovo biti 4. god. kako idem tamo. . . Mesto je prava ludnica, diskoteki (ulaz 5lv - 2. 5Eur. . . Najveca je Lazur i zaista je dobra diskoteka, imaju jos i Viking ona je nova i u samom centru, i Orange koja je malo dalje od centra) i kafica koliko ti dusa zeli. . . Restorana takodje. . . Postoji i akvapark koji je dosta dobar, ulaz je oko 12Eur (ne secam se tacno). . . Hrana je odlicna i raznovrsna, jeftina (porcija koja ima 400g je nekih 15lv - 7. 5Eur) kao i pice. . . kokteli od 4Eur pa navise tequila po kaficima 2lv, a u diskoteci 3lv, pivo je 1. 5lv-2lv (0. 5l), aftershok 5lv, flaming lamborghini 10lv. . . itd. . . Pare menjaj u menjacnici Crown. . . 1Eur je 1. 91lv bio prosle god, ne verujem da se nesto mnogo promeni od tad. . . a i najbolje bi ti bilo da odredjenu sumu novca zamenis na granici jer je tamo kurs 1. 93. . . . Sto se hotela tice, ja ti ne bih preporucila nista ispod 3*. . . A more. . . je cudnovato. . . nekad je cisto, nekad puno algi. . . najbolje je kad su talasi. . . meni licno ne smeta to sto nije toliko slano, ono jeste slano al ne kao Jadransko ili Egejsko more. . . plaza je pescana. . . Uostalom, ako ti se more ne svidja imas hotelski bazen pa izvoli. . . :mrgreen: Sve u svemu, Sunce breg je za provod fantastican, opet, gde imas prevoz, smestaj i dzeparac za 500Eur ?
Toliko od mene. . . ako te jos nesto zanima, pitaj slobodno. . . :D
Otkako sam jednom imala prilku da vidim kako u Lazur diskoteci u Bugarskoj (Sunčev breg) devojka nekom dečku pruža hand job na sred diskoteke, i otkako mi je iste te večeri prišla britanska lezbejka sa namerom da me zažvali, nikome više ne preporučujem Bugarsku - barem što se noćnih izlazaka tiče.
Otkako sam jednom imala prilku da vidim kako u Lazur diskoteci u Bugarskoj (Sunčev breg) devojka nekom dečku pruža hand job na sred diskoteke, i otkako mi je iste te večeri prišla britanska lezbejka sa namerom da me zažvali, nikome više ne preporučujem Bugarsku - barem što se noćnih izlazaka tiče