Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Бугарска десница у БЈР Македонији  (Pročitano 28300 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 30714
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
ал са оним својатањем КиМ, Санџака и  Црне Горе, баш га претера!

Nisam ja crtao kartu. By the way proveri srpsku stranicu na wikipedii  Smile

....popuno je jasno sta su stvarne drzave a sta geografske oblasti.......

Stvarne drzave  Smile
Prolistaj malo temu pa ces videti o cemu je rec.

Karta koja je postavljena je pre i posle balkanskih ratova.
Pre Balkanskih ratova Makedonija je bila pod Tursku vlast, dok je posle Balkanskih ratova odlukom velikih sila podeljena na tri dela.
IP sačuvana
social share
Јас го разбирам светот како поле за културен натпревар помеѓу народите - Гоце Делчев, Македонски револуционер

Свеста и чувството дека сум Македонец треба да стојат повисоко од се друго на светов - Крсте Петков Мисирков, Македонски просветител

Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Hoi Polloi

Zodijak
Pol
Poruke 573
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung D780
Pre Balkanskih ratova Makedonija je bila pod Tursku vlast, dok je posle Balkanskih ratova odlukom velikih sila podeljena na tri dela.

Cane ovo jesu geografske oblasti ali meni je razumljivo da Makedonci to ne zele da priznaju.
Druga stvar uzeo si mape iz perioda koji ti odgovara. Sto nisi uzeo mape pre tog perioda ili posle. Na koji nacin cete braniti teritoriju kada Siptari zatraze celi zapadni deo Makedonije i izvuku neke karte da je zapadni deo Makedonije bio oduvek ilirski.
Kojim jezikom govoris. Reci ces makedonskim. Da li tebe Bugari razumeju? Da razumeju te savrseno. Da li te razumeju stanovnici juzne Srbije? Verovatno te razumeju 90 odsto (gledao sam film Zona Zamfirova sa makedonskim titlom). Jel i Zona bila Makedonka?
Sta bi bilo da je granica udarena 20 km juznije ili severnije nego sada? Kako je odluceno da bas tu bude granica?
Ima jos gomila pitanja na koja verovatno ne bi znao odgovor.
Stalno trazis neke smesne veze izmedju vas i antickih Makedonaca. Sto je apsolutno nespojivo. Niko ovde na forumu ti ne spori da si Makedonac sto se verovatno ne bi moglo reci za bugarske forume. Na vecini bugarskih foruma vas tretiraju kao deo Bugarske ali vas je KPJ odvojila od bugarskog nacionalnog bica.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Предлажем Македонцима да се врате под окриље Србије, док није касно. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
LG Frizider
Hteo sam reci, zasto ne postoji drzava Trakija? I to je bivsa anticka drzava a isto ne postoje Trakijanci na balkanu.......hahahaha
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Citat
Cane pogledaj font na toj karti koju si postavio........natpisi "Servia, Bulgaria, Albania, Greece" imaju jasan boldirani natpis za razliku od natpisa "Macedonia, Thrace (Grcki i Bugarski), Epirus"  .........popuno je jasno sta su stvarne drzave a sta geografske oblasti.......

Доказ глупе лажи на њиховој карти!

Али џабе! Не можемо ми ту ништа. Човек нема иједан ваљан аргумент и остаје упоран у тврдњи да су они антички Македонци!

Они се могу променити само сами од себе. Али за то треба храбрости и снаге...
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 30714
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Sto nisi uzeo mape pre tog perioda ili posle.

Nisam ja niti uzeo niti crtao mape. Iscrtali su je oni koji poznaju istoriju, a i iste karte se nalaze na oficijalnoj srpskoj strani wikipedije.
Samo ovde sam shvatio da svaka srpska partija pise svoju istoriju, pa se pitam kolike pare bacate na ucbenike  Smile

Na koji nacin cete braniti teritoriju kada Siptari zatraze celi zapadni deo Makedonije

Na isti nacin na koji smo i 2001.
Samo da ti porucim da gledas celovitost svoje drzave zato sto je veca verojatnost da se Srbija podeli pre Makedonije.

ali vas je KPJ odvojila od bugarskog nacionalnog bica.

Znam i to dekretom  Smile

Ponuda vazi i za tebe  Smile
I stvarno se nadam da ce se konacno naci pravi muskarac da svoje reci potkrepi faktima.
Dosad sve sami salabajzeri Smile

Човек нема иједан ваљан аргумент

Ti da cutis.
Kada odgovoris na ono sto sam 100 puta ponovio onda mozemo da diskutiramo.
Ups izvini kako se ti ono zoves ...  Smile Smile Smile

PS pozdravili te vuci  Smile
IP sačuvana
social share
Јас го разбирам светот како поле за културен натпревар помеѓу народите - Гоце Делчев, Македонски револуционер

Свеста и чувството дека сум Македонец треба да стојат повисоко од се друго на светов - Крсте Петков Мисирков, Македонски просветител

Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Hoi Polloi

Zodijak
Pol
Poruke 573
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung D780
Na isti nacin na koji smo i 2001.

A sta ste uradili 2001. godine. Siptarski banditi su vam ubijali specijalce kao zeceve. A kao kruna svega toga dobili ste fakticku podelu zemlje Ohridskim sporazumom. Posle toga ste napravili opstine sa vecinskim siptarskim stanovnistvom cemu su se protivili ljudi u Makedoniji. I na kraju svega toga dobili ste konacnu "podelu Makedonije" u glavama ljudi (etnicka distanca je postala veca nego ikada). Ne bih se bas hvalio tim rezultatom.

Samo da ti porucim da gledas celovitost svoje drzave zato sto je veca verojatnost da se Srbija podeli pre Makedonije.

Tacno.

Samo ovde sam shvatio da svaka srpska partija pise svoju istoriju, pa se pitam kolike pare bacate na ucbenike  Smile

Pa verovatno svaki covek ima u glavi neke svoje mape. Evo ti na primer bi verovatno voleo da je i Prohor Pcinjski u Makedoniji pa da ne morate da se blamirate svake godine kad slavite Ilindan.

Nisam ja niti uzeo niti crtao mape. Iscrtali su je oni koji poznaju istoriju, a i iste karte se nalaze na oficijalnoj srpskoj strani wikipedije.

Ne, ja sam te pitao sto nisi uzeo mape iz nekog drugog perioda. Uzeo si mape iz perioda koji tebi odgovara i onda mases njima.

Ponuda vazi i za tebe  Smile
I stvarno se nadam da ce se konacno naci pravi muskarac da svoje reci potkrepi faktima.
Dosad sve sami salabajzeri Smile

Pa sad Cane nisi se ni ti pretrgao od dokaza. Uvek jedna te ista prica. Spustili smo se sa neba i osnovali drzavu.
« Poslednja izmena: 08. Avg 2007, 12:04:10 od Krofna »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Са неког грчког сајта:

February 26, 1992: The FYROM's President Kirov Gligorov, at an interview by the Foreign Information Service daily report, Eastern Europe, stated: "We are Slavs, who came to the region in the sixth century. We are not descendants of the ancient Macedonians.

January 22, 1999: The FYROM's Ambassador in Washington D.C., Mrs. Ljubica Acevska, gave a speech on the present situation in the Balkans, she stated: "We do not claim to be descendants of Alexander the Great. We are Slavs and we speak a Slavic language. Greece is The FYROM's second largest trading partner and its number one "investor."

February 24, 1999: The FYROM.'s Ambassador to Canada, Gyordan Veselinov, in an interview with the "Ottawa Citizen", he admitted: "We are not related to the northern Greeks who produced leaders like Philip and Alexander the Great. We are Slavs and our language is closely related to Bulgarian. There is some confusion about our identity."

А треба погледати и:

http://www.pogledi.co.yu/makedonija/english/index.php
« Poslednja izmena: 08. Avg 2007, 10:36:40 od panini »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Citat
Ti da cutis.
Kada odgovoris na ono sto sam 100 puta ponovio onda mozemo da diskutiramo.
Ups izvini kako se ti ono zoves ...  Smile Smile Smile

PS pozdravili te vuci  Smile

Ја сам теби царе одговорио на све што си питао, што се не може рећи за тебе за једно 4 моја питања!!!

Тако да само ти можеш да ћутиш! Тај бедни сарказам и цинизам ти неће помоћи да изгледаш озбиљније и истинитије!!!

Citat
Са неког грчког сајта:

February 26, 1992: The FYROM's President Kirov Gligorov, at an interview by the Foreign Information Service daily report, Eastern Europe, stated: "We are Slavs, who came to the region in the sixth century. We are not descendants of the ancient Macedonians.

January 22, 1999: The FYROM's Ambassador in Washington D.C., Mrs. Ljubica Acevska, gave a speech on the present situation in the Balkans, she stated: "We do not claim to be descendants of Alexander the Great. We are Slavs and we speak a Slavic language. Greece is The FYROM's second largest trading partner and its number one "investor."

February 24, 1999: The FYROM.'s Ambassador to Canada, Gyordan Veselinov, in an interview with the "Ottawa Citizen", he admitted: "We are not related to the northern Greeks who produced leaders like Philip and Alexander the Great. We are Slavs and our language is closely related to Bulgarian. There is some confusion about our identity."

Па њихов министар иностраних послова на клипу каже како су били "приморани" да измишљају историју!!! Има на јутубу!

Само, тешко је то некима утерати у главу! Тешко је некоме објаснити да изгледа као лудак док се бори за ту своју измишљену историју.

То са погледа имам и у српској, мекедонској и енглеској верзији и сасвим је довољно да ућутка све. Нисам хтео да износим те аргументе јер сам хтео да без "гађања папирима" покажем шта је истина! Ту стоје извори и цитати релевантних историјских извора као што је ДАИ.

Кога занима тема требао би добро да прочита то што је Панини потавио!
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 30714
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20

Evo ti na primer bi verovatno voleo da je i Prohor Pcinjski u Makedoniji pa da ne morate da se blamirate svake godine kad slavite Ilindan.

Ilinden cemo slaviti i dalje, time sto svake godine srbi imaju sve manje prijatelja u Makedoniji. A godine prolaze ....i plus kao sto sam vec napisao neko od gore vidi sve  Smile

Siptarski banditi su vam ubijali specijalce kao zeceve.

Niti jedan Makedonski vojnik niti policajac nije poginuo u direktnoj borbi.
Svi su poginuli iz zaseda, kukavicki ubijeni kako sto i jedino znaju da se bore siptarski teroristi.
Dali mozda znas koliko je terorosta pobijeno... Smile

Pa sad Cane nisi se ni ti pretrgao od dokaza.

Pa ako prolistas temu mozes i promeniti misljenje. Za razliku od kuga, vuka i dekreta ja sam postavio pisana dokumenta vizantijca, austro-ungarca i rusa i nikako nisam dobio odgovor na pitanje dali su isti ludi.

I nisi mi odgovorio na ponudi  Smile

Ја сам теби царе одговорио на све што си питао, што се не може рећи за тебе за једно 4 моја питања!!!

Odgovorio  Smile

Ajmo jos jednom:
1. Dali su vizantijci, austro-ungarci, rusi i svi ostali ludi?
2. Sta bi sa dekretom, dali ce izaci u javnost ili ces promeniti licno ime?

Тешко је некоме објаснити да изгледа као лудак док се бори за ту своју измишљену историју.

Pa vidi ovako bolje je biti ludak, neko klovn koji prica svasta i cvili kao p.z.a kada treba da ponese odgovornost za ono sto je napisao.
Za razliku od tebe koji je pisao o vucima, kugi i Adamu ja sam pisao u saglasnosti sa svetskom istorijom i napisano potkrepio dokazima.

E sada ako ti imas psiho-fizickih problema u razvoju to nije moj problem.

@ panini

Ja nigde nisam napisao da su danasnji Makedonci direktni potomci Aleksandra Makedonskog.
Ja sam napisao da su danasnji Makedonci nastali mesanjem Slovenskih plemena koji su se naselili na Balkan sa starosedelcima medju kojim su bili i anticki makedonci (oni sto su pobegli vucima  Smile)
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.