Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Бугарска десница у БЈР Македонији  (Pročitano 28357 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
eto, tipicno za ovce nase "patriote" cim nemas misljenje kao oni, onda si ili Ustasa, ili placenik, ili Grk, ili Amer koji radi za CIA, ubacen medju Srbe da raskrinka tajne ovog univerzuma, koje se zapravo sve ove vekove kriju u Srbiji Smile .

A sto se tice aerodroma, ja ga ne bi nazvao "Alexandar Makedonski", nego recimo "Srbija", bas me interesuje sta bi onda rekli? Smile

Sad ti njima prebaci zasto se aerodrom u Bg-u zove "Nikola Tesla" Smile

Видиш, Малецка, данашњи Македонци су врло млад словенски народ (у смислу изграђене националне свести). Тај народ је настао од Срба и Бугара који су населили историјску грчку покрајину Македонију и са Грцима, а поготово са Александром Великим немају никакве везе. Накнадно су присвојили "вергинско сунце" (симбол са гроба античког македонског краља Филипа II) као знамен на застави и (неуспешно, додуше) покушавају да докажу да су потомци античких, грчких, Македонаца. Данашњи Грци то сматрају грубим прекрајањем историје и својеврсним нападом на грчко националне биће, као и прикривеном територијалном аспирацијом, јер је ова Република Македонија тек део "велике" Македоније чији се делови налазе у Грчкој и у Бугарској, а подељена је између Грчке, Бугарске и Србије након особађања од Турака у Првом светском рату. Е, због тога је називање аеродрома у Скопљу именом Александра Великог (Македонског) непаметан потез. Такође, Грци не признају словенске Македонце као народ, нити признају име њихове државе (за разлику од Републике Србије). У Србији нико озбиљан не пориче да су се Македонци временом (и декретом, истини за вољу) развили као посебан народ, претежно из Срба и, донекле, Бугара, али се Македонци, вероватно из страха од накнадне асимилације (а и под утицајем јаке пробугарске странке) стиде свог већински српског порекла и прихватају разне историјски нетачне теорије.

Никола Тесла је био један од највећих светских умова, који је низом открића задужио свет, рођен у Лици, која је тада припадала Аустрији. И био је Србин.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 30714
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Ако су ти аргументи папири пописа на којима се јасно види да су људи стављали територијалну одредницу

Pa zar treba i cvikere da ti kupim.
Previse si mlad da odsad imas propbleme sa vidom.
Ili mozda nije vid u pitanju  Smile.

I opet mi nisi odgovorio na pitanje koje sam ti 100 puta postavio.....

Тако је тешко прихватити да нису постојали антички Македонци у 7. веку. 

Yup, pojeli sui h vuci nakon sto su umreli od kuge, a one sto su vuci ostavili pokopali su Sloveni koji su dosli da rede kao grobari  Smile Smile  Smile

...Званична историја ...

Covece koja istorija. Pa oficijalna srpska istorija ne prihvata tvoje teorije, sta da dalje pricamo o svetskoj istoriji  Smile

Права истина је да је Никола Карев био Бугарин, јер у његово време етнички Македонци нису ни постојали.

Smile Smile Smile

Necu da postavljam nista samo cu ti poruciti da procitas intervju koji je Nikola Karev dao za grcki vesnik Akropolis.

То ти је асимилација на делу.

O da, bas to  Smile Smile Smile

Видиш, Малецка, данашњи Македонци су врло млад словенски народ (у смислу изграђене националне свести). Тај народ је настао од Срба и Бугара

Pa vec sam rekao levo jaje mi je srpsko, a desno bugarsko.

A posto su srbi najstariji narod na planeti ne bi bilo nista cudno ne Adam, vec sam Isis da je bio srbin  Smile Smile Smile

...а подељена је између Грчке, Бугарске и Србије...

Pa reci konacno istinu.
Jel slatko kad uzimas tudje???
To je i sustina ovoga sranja kojeg pisete na temi. Teritorijalna pretenzija i nista drugo.
Ali jebiga ja samo mogu reci da neko od gore vidi sve ...  Smile

...и декретом, истини за вољу...

Ajde ovako da se dogovorimo, da ne bi ovo otislo do beskraj.
Donesi i pokazi taj dekret i ja cu istog dana promeniti prezime na ic, i odma cu se uclaniti u SPS.
Ako se takav dekret ne pojavi ti menjas svoje licno ime u Magarac.

...стиде свог већински српског порекла ...

Pa bas zato sam i rekao da mi je levo jaje srpskog porekla, levo jaje mi je vece  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Јас го разбирам светот како поле за културен натпревар помеѓу народите - Гоце Делчев, Македонски револуционер

Свеста и чувството дека сум Македонец треба да стојат повисоко од се друго на светов - Крсте Петков Мисирков, Македонски просветител

Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Цане, а оно међу јајима ти је македонско? Какво ти је то међу јајима, таква ти и држава.

Нити тражим, нити узимам туђе.

Иц? Прелазиш у Јевреје као Цанелановиц? Мораћеш да обрежеш "македонца"...

Лево ти је веће? Ех, свашта се сазна на форуму...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 30714
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Какво ти је то међу јајима, таква ти и држава.

A sto, da tvoja slucajno nije bolja  Smile

Лево ти је веће?

Pa mora biti, srpskog je porekla

Ех, свашта се сазна на форуму...

Konacno i od tebe nesto pametno.

Samo nesto i nevidim da si odgovorio na ponudu  Smile
IP sačuvana
social share
Јас го разбирам светот како поле за културен натпревар помеѓу народите - Гоце Делчев, Македонски револуционер

Свеста и чувството дека сум Македонец треба да стојат повисоко од се друго на светов - Крсте Петков Мисирков, Македонски просветител

Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
На непристојне понуде не одговарам. Замисли да те унесрећим, па да будеш Србин у Македонији, на пример, у Струги...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 30714
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Ma daj molim prihvati ponudu.

Ili se bojis da kad zazvoni telefon pa glas sa druge strane kaze:
Izvinite jeli Magarac kod kuce.

E moj panini, svako moze da pise sta hoce, ali kao sto vec jednom rekoh, tu je razlika izmedju coveka i salabajzera.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ми ништа не обећавамо - и то испуњавамо!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Citat
A, koji si ti  ku..čevi  faktor da se tebe pita kako će se zvati Aerodrom u drugoj državi ?

За разлику од тебе сам неки фактор!

Цанелане: ја историју и демографију врло добро знам, када сам рекао да су Македонци Грци мислио сам на праве Македонце , јужније од БЈРМ, на жалост ви у БЈРМ ни сами не знате шта сте, сви вас својатају: Бугари, Срби и шиптари а Грци вас не признају уопште, називају вас чак и Скопјанцима ... а ви мислите да сте директни потомци Александра Великог ... nice  Smile

Smile
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Ајде да ти одговорим на питање мада би паметан већ схватио!
Нису Руси и остали идиоти већ онај који мисли да се у тим пописима спомиње народ Македонци а не територијална одређеност неких људи који су живели у Турској пошто Турци сигурно нису били!!!

Ајде ти мени одговори на моја питања ако имаш та муда која демонстрираш глупим и јадним провокацијама о вуцима и адаму и еви!!!

Рекао сам шта званична историја говори! Све је јасно као дан али ти не можеш рећи ништа на то јер све што имаш јесу ирелевантни подаци недовољне истинитости и тежине!

Само ћу ти поновити:
Твоје теорије се заснивају на територијалном опредељивању свих људи на Балкану и на глупој нади да су антички Македонци у ствари македонизовали Словене на територији садашње Македоније.

И да. шта то од ове три ставке моја историја не прихвата:

Званична историја света каже да је било неколико епидемија најсмртоноснијих болести.
Званична светска историја прича о Србима код Солуна и њиховој Склавинији у околини Солуна. Званична историја каже да су неки чак пребачени на територију Сирије и да тамо оснивају градове!
Званична историја каже да на Балкан долазе Словени - Срби и Хрвати! И наравно Бугари! Пази форе, нема Македонаца, Бошњака, Црногораца...једноставно нема!!!

Неће бити одговора јер немаш довољно информација о томе. Знаш само оно што су те учили у школи годинама. Оно што на видео клиповима министри признају да су морали "мало да измисле" да би ви били посебни!!!

Прекини више са глупим провокацијама и врати расправу на ниво који јој доликује! Не понашај се као новопридошли члан пун мржње а празан од аргумената!
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ma daj molim prihvati ponudu.

Ili se bojis da kad zazvoni telefon pa glas sa druge strane kaze:
Izvinite jeli Magarac kod kuce.

E moj panini, svako moze da pise sta hoce, ali kao sto vec jednom rekoh, tu je razlika izmedju coveka i salabajzera.

Добро, бре, Цане, када је први пут признат македонски народ? И ко га је признао? Схвати да као признат народ постојите од '45. Значи, народ ти има 57 година. Државу ти једу Шиптари, а за добар део света си Фиромац.

Ма, нек телефон звони. Ионако често разне будале погреше број. И шта ти имаш против магараца? Њихов "фиромац" је поголем!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ми ништа не обећавамо - и то испуњавамо!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12

Vlada u Skoplju - cilj terorističkog napada
Ponedeljak, 6. avgust 2007. 16:17

Portparol makedonske vlade Ivica Bocevski saopštio je na konferenciji za novinare u Skoplju da je "noćas zgrada makedonske vlade bila cilj terorističkog napada".

Na tu zgradu su prošle noći, 30 minuta po ponoći, ispaljena dva projektila (tromblonske mine). Jedan od njih pao je na suprotnu stranu zgrade kod japanskog konzulata a drugi na stotinak metara u blizini benzinske pumpe Makpetrola, rekao je on.

U napadu nije bilo povredjenih, naveo je Bocevski.

Portparol MUP-a Makedonije Ivo KOtevski potvrdio je da su ispaljeni projektili ali i da policija ispituje da li je njihov cilj bila zgrada makedonske vlade.

U MUP-u saopštavaju da su od noćas sve državne institucije sa pojačanim policijskim obezbedjenjem.

Na zgradu makedonske vlade 2003.godine ispaljena je granata iz ručnog bacača. U tom napadu nije bilo povredjenih.

хммммм, ко ли стоји иза овог напада: да нису зли Срби макју му!
« Poslednja izmena: 07. Avg 2007, 12:10:26 od bambyle »
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.