Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Jul 2025, 23:27:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Budva 2005  (Pročitano 15301 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Pa ne znam.........imaju oni par dobrih pesmica....npr. "NIJE SVE TAKO CRNO", "SAMA SAM", "DVA", "MALA", "KUCICA ZA TUZNE PTICE"
Imaju.. jel i jedna mladja od 5 godina?
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 266
Pa dobro, mzda nijedna pesma nije mladja od 5 godina, jer im je pretposlednji album (koji je imao dosta dobrih pesama) izasao 1999. god, ovaj poslednji je katastrofa.........ne znam sta da kazem,  nedostatak kreativnosti, I guess........
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Poslednje sto stvarno vredi je bilo jos dok je radovan bio tu .. a to je bilo.. long long time ago.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 266
Pa to je taj album! (mislim da je on saradjivao na njemu.....odatle je "Kucica za tuzne ptice" i "Dva")
Posle Radovana imali su samo jedan CD za CITY records i on je teski crap.....bas su se srozali sa tim albumom!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Koliko se ja secam imali su 2 albuma.. ili su previse vrteli te pesme.. al ono.. trudim se da se ne opterecujem time
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 266
Pa i ne treba.....slusam pesme koje mi se dopadaju, ne obracam paznju iz kog perioda dolaze....

Nego jos par sati do Budve!!!!!!
Kao nece biti direktan prenos na Pinku, ,nego snimak u 23:00,  ali cece verovatno biti na RTCG sat...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Pevači stigli u Budvu na festival

Goca Tržan se mazila sa plesačicom ~ Vajta se pojavio sa ljubičastim brkovima

Sead Memić Vajta, pevao je nekada „Pičim, pičim, pičiću i na more stići ću“, zaista je u sredu „pičio“, te je prvi od izvođača došao u Budvu gde sa grupom „Makadam“ učestvuje na ovogodišnjem muzičkom festivalu.

Jarko sunce koje je pržilo od ranih prepodnevnih časova nije smetalo Vajti i njegovim saradnicima da čekaju ispred hotela „Mediteran“ u Bečićima sve dok se nije pojavio Vukić Raspopović, jedan od organizatora i dugogodišnji Vajtin prijatelj koji se pobrinuo za smeštaj poznatog muzičara.

- Srećan sam što sam ovde na moru, na festivalu, jer me vežu uspomene iz detinjstva. Naime, moja prva svirka van rodnog mesta je bila ovde u Bečićima.
Pevam pesmu „Crnogorka“ sa grupom „Makadam“ koja mi je veoma draga i koja sada sa mnom ide pravo u Evropu. Pesma je brza, ulazi u uši i očekujem dobar plasman - kaže Vajta za „Blic“ ne skidajući osmeh sa lica. On je takođe privukao pažnju mnogih u Crnoj Gori svojom kosom, bradom i brkovima ofarbanim u ljubičastu boju.

U hotel su zatim počeli da dolaze i ostali muzičari, tako da se u jednom momentu stvorila velika gužva kada su stigli Goca Tržan i članovi „Amadeus benda“. Nastala je zbrka ko će sa kim u sobu, Goca je dugo objašnjavala na recepciji kako bi trebalo da izgleda raspored ljudi po sobama, a zaposleni u hotelu držali su se protokola. Članovi „Amadeus benda“ hteli su odmah na plažu.
Nakon pola sata došlo je do kompromisa i svi su smešteni u sobe. Među poslednjima su u hotel „Mediteran“ stigli Madam Piano i Saša Vasić.

U 21 čas je organizovana tonska proba za sve prisutne učesnike na festivalu. Voditelji programa Boško Jakovljević i Bojana Vukić uvežbavali su anegdote kojima će pokušati da zasmeju publiku u Budvi i pored malih ekrana.

Blic \ Neven Džodan
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Kolko sam skontao iz novina Keba i Tijana su favoriti Smiley
Ako Keba pobedi, treba ukinuti trajno festival Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Sinoc sam, na srecu, odgledala na TVCG nekoliko poslednjih pesama... Ja ne znam.. da li ti ljudi ne znaju da pevaju ili Crnogorci ne znaju da postave ozvucenje.. ono je bio blagi uzas... bolje da su im dopustili da pevaju na plejbek, nego da se blamiraju pred svih 500.000 TV gledalaca u SCG...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 6861
mob
LG 
"On je takođe privukao pažnju mnogih u Crnoj Gori svojom kosom, bradom i brkovima ofarbanim u ljubičastu boju. "
I Vajta poludio pod stare dane.

Ja sam sinoc uspjela da odgledam samo jednu pjesmu, ali mi se vec kod gledanja voditelja sve smucilo. Mislim, kakvi otrcani fazoni ccccc.
Odustala sam.
IP sačuvana
social share
Bolje je biti bogat cijeli zivot, nego jedan dan siromasan.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Jul 2025, 23:27:49
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.