Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Buducnost: promene u Srbiji i koga za vodju?????  (Pročitano 29072 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Citat
Odprilike naš izbor je poput izbora osuđenika na smrtnu kaznu, kome je dozvoljeno da bira između električne stolice i smrtonosne injekcije. Šta god da izabera ishod je isti.

Pravi Srbin će izabrati električni stolicu, jer smo ponosni na Teslu.  Smile
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13

Чекај, чекај .... како сад народна држава, ти си ми нешто скренуо са десног пута.
Замисли ја гласам за тебе зато што си обећао аушвице, а ти ми направиш гулаге.
 Smile  Smile

narod treba shvatiti kao organizam . kao shto u organizmu ne odluchuje noga vec glava , tako ni u narodu nece odluchivati "svi podjednako" .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
А глава би био ко, наравно по твом мишљењу?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 6230
А глава би био ко, наравно по твом мишљењу?
A jel ti msilis da je Sloba bio glava celog dodgadjanja 90-ih?
Jel su ti lepo poslali poruku preko Djikija: nemoj svojom glavom, jer stize srebrni metak. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 219
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237
Ja se obavezujem da cim se raspisu izbori otvorim nalog na face book za bojkot izbora. Spremicu tekstove i nadam se da ce me progresivni ljudi sa Burek foruma slediti i animirati stranicu.

Ja te podrzavam!!!! Ti si drugi sa nekim konkretnim iskazanim buntom, da sumiramo za sad imao gradjansku neposlusnost i bojkotovanje izbora

nisam citirao drugi komentar ali prepoznace se onaj ko je pisao. Kada sam citao tvoj komentar da u stvari imas dve opcije ds i sns video sam dokle smo mi u stvari dosli sto kazes biramo izmedju dva zla! kao sto sam i ranije pricao ovde po forumu nama podhitno treba vodja, covek za viziom, pedigreom.....

Interesuje me i vase misljenje o uvodjenju monarhije? sta mislite, ja bih i to probao! Jeste da nam kralj malo slabije govori jezik ali moramo da razumeo da je njegova porodica bila proterana odavde ali gledajte malo logicnije ima on i sinove dace bog i unuke pa kad se krene da se loza vladara obnovi!
IP sačuvana
social share
  Za promene! Protiv politcara i svih na politickoj sceni!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 6230
 Smile
Ja se obavezujem da cim se raspisu izbori otvorim nalog na face book za bojkot izbora. Spremicu tekstove i nadam se da ce me progresivni ljudi sa Burek foruma slediti i animirati stranicu.

Ja te podrzavam!!!! Ti si drugi sa nekim konkretnim iskazanim buntom, da sumiramo za sad imao gradjansku neposlusnost i bojkotovanje izbora

nisam citirao drugi komentar ali prepoznace se onaj ko je pisao. Kada sam citao tvoj komentar da u stvari imas dve opcije ds i sns video sam dokle smo mi u stvari dosli sto kazes biramo izmedju dva zla! kao sto sam i ranije pricao ovde po forumu nama podhitno treba vodja, covek za viziom, pedigreom.....

Interesuje me i vase misljenje o uvodjenju monarhije? sta mislite, ja bih i to probao! Jeste da nam kralj malo slabije govori jezik ali moramo da razumeo da je njegova porodica bila proterana odavde ali gledajte malo logicnije ima on i sinove dace bog i unuke pa kad se krene da se loza vladara obnovi!
Monarhija nece proci, jer ovo sto zive ovde nisu Srbi. Oni su hibridi Jugoslovenstva, koji se izdaju za Velike Srbe. U stvari napravili neko bljutavo komercijalno srptvo, koje ignosrise stvarnu istoriju srpskog naroda.
Monarhija bi bila spas, jer bi se za 30-ak godina profilisao kontinuitet moderne Srbije, imali bi podrsku krunisanih drzava (a to je vise od pola zapadne evrope), imali bi ime i respekt. Nije bitno ko je monarh. Bitno je da bude primljen na dvorima zapada, gde se sve odlucuje.Od Rimskog carstva pa na ovamo.
Cela ova prica, oko bojkota izbora i gradjanske neposlusnoti bi trebala jedan rad dosta ljudi na netu, svako nezavistan, da se preko neta sve animira.Treba samo kompjuter.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
ех монархија ... данас идеја која је спала на то да је помиње Вук Драшковић кад га удари емоција што не зна о чему више да прича.
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 219
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237

Monarhija nece proci, jer ovo sto zive ovde nisu Srbi. Oni su hibridi Jugoslovenstva, koji se izdaju za Velike Srbe. U stvari napravili neko bljutavo komercijalno srptvo, koje ignosrise stvarnu istoriju srpskog naroda.
Monarhija bi bila spas, jer bi se za 30-ak godina profilisao kontinuitet moderne Srbije, imali bi podrsku krunisanih drzava (a to je vise od pola zapadne evrope), imali bi ime i respekt. Nije bitno ko je monarh. Bitno je da bude primljen na dvorima zapada, gde se sve odlucuje.Od Rimskog carstva pa na ovamo.
Cela ova prica, oko bojkota izbora i gradjanske neposlusnoti bi trebala jedan rad dosta ljudi na netu, svako nezavistan, da se preko neta sve animira.Treba samo kompjuter.
Citat

Pa hajde da se organizujemo da se pocne sto pre! da napravimo site da skupimo ljude raznih profila, da podelimo poslove i organizujemo sve lepo i da krenemo! Mediji nece da nas pominju a i ako nas budu spomenuli bicemo poredtavljeni kao separatisti, teroristi finansirani od sa zapada zarad trovanja narodoa Smiley Bilo bi dobro da se napravi nesto u vidu liste na kojoj ce ljudi ostaviti ime i prezime i br.lk da su za bojkot da se kontaktira sa poznatim ljudima ne mislim da farmu i ostale nego na glumce, pisce, filozofe, ekonomiste.... da nam pruze podrsku. Da se krene po svim forumima sa otvaranjem tema, slanje mailova koje treba siriti!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 6230

Pa hajde da se organizujemo da se pocne sto pre! da napravimo site da skupimo ljude raznih profila, da podelimo poslove i organizujemo sve lepo i da krenemo! Mediji nece da nas pominju a i ako nas budu spomenuli bicemo poredtavljeni kao separatisti, teroristi finansirani od sa zapada zarad trovanja narodoa Smiley Bilo bi dobro da se napravi nesto u vidu liste na kojoj ce ljudi ostaviti ime i prezime i br.lk da su za bojkot da se kontaktira sa poznatim ljudima ne mislim da farmu i ostale nego na glumce, pisce, filozofe, ekonomiste.... da nam pruze podrsku. Da se krene po svim forumima sa otvaranjem tema, slanje mailova koje treba siriti!
To cemo uraditi kada se raspisu izbori. Inace mozemo mi ovde interno da se organizujemo, ali glavna udarna igla mora biti sinhronizovana, jer dushmani ce se uplitati u posao. Ima ovde dosta udba seronja ne brini.
Takva stvar je najopasnija ako uspe. Nece ih braca sa zapada priznati, a tu su jako osetljivi sta kaze Hans i Matilda.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 219
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237

To cemo uraditi kada se raspisu izbori. Inace mozemo mi ovde interno da se organizujemo, ali glavna udarna igla mora biti sinhronizovana, jer dushmani ce se uplitati u posao. Ima ovde dosta udba seronja ne brini.
Takva stvar je najopasnija ako uspe. Nece ih braca sa zapada priznati, a tu su jako osetljivi sta kaze Hans i Matilda.

Kada kazes za ove serodnje iz udbe jel mislis da ih ima na forumu kao clanova ili da samo nadgledaju ko sta prica?
Slazem se da udar mora da bude sinhronizovan i jak, treba nam vremena da sve tehnicki spremimo!
« Poslednja izmena: 19. Jan 2011, 15:14:42 od Nikolabojovic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.