Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Buducnost: promene u Srbiji i koga za vodju?????  (Pročitano 29054 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
Што би стари рекли ... од бољег има боље, а од горег горе ... кад мало размислиш ... и не звучи тако глупо

pa...jeste...tako smo rekli za Slobu
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 219
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237

Po tebi je sve gotovo! Ili imas mozda neki predlog? Mslim sta bi ti ? daj predlozi?

gde si njega nashao da pitash , taj od kako je ovde shiri defetizam  Smile Smile Smile

Da, ja ustvari radim za ovu vlast i ovde sam da vas osujetim u vašim nastojanjima da istu promenite tako što vam govorim koliko ste bespomoćni i koliko ustvari svirate ku...  Smile  Smile  A i ja sa vama...
A ti pusti mene i uradi nešto po pitanju promena, nemoj da te ja sprečavam. Wink

Pa dobro uradicemo mi umesto tebe ali da spremis cokoladu Smiley salim se Smiley Nego jel hoces ti da mi tebe uzmemo ka klasican primer coveka koji je unisten od strane globalizacije i drzave i koji je uvenuo kao biljka bez vode, "kako si sitematski unisten od idiota" Smiley))))
IP sačuvana
social share
  Za promene! Protiv politcara i svih na politickoj sceni!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0b9

Po tebi je sve gotovo! Ili imas mozda neki predlog? Mslim sta bi ti ? daj predlozi?

gde si njega nashao da pitash , taj od kako je ovde shiri defetizam  Smile Smile Smile

Da, ja ustvari radim za ovu vlast i ovde sam da vas osujetim u vašim nastojanjima da istu promenite tako što vam govorim koliko ste bespomoćni i koliko ustvari svirate ku...  Smile  Smile  A i ja sa vama...
A ti pusti mene i uradi nešto po pitanju promena, nemoj da te ja sprečavam. Wink

Pa dobro uradicemo mi umesto tebe ali da spremis cokoladu Smiley salim se Smiley Nego jel hoces ti da mi tebe uzmemo ka klasican primer coveka koji je unisten od strane globalizacije i drzave i koji je uvenuo kao biljka bez vode, "kako si sitematski unisten od idiota" Smiley))))

Ako si gledao Star Trek, onda evo jednog poređenja-država i sistem, SAD; EU su Borg i na kraju će u procesu globalizacije svi biti deo njihovog kolektiva, jedan organizam, jedan um i jedna svest-u prevodu svet bez nacija, ili sa samo jednom nacijom. Jedini način da ih pobediš je da uđeš kao jedinka u njihov sistem, ali da zadržiš lične osobine, što je gotovo nemoguće.
Resistance is futile. Smile
Uradite šta ste naumili, ja ću da vas podržim, makar ovde na forumu. Smile
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 219
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237
Filmovi su jedno i zelje a stvarnost drugo! ko god to pokusa nece mu uspeti! Mi moramo da sredimo nase dvoriste i da pojacamo ogradu, to je osnova za globalno pregovaranje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 6230
Bre ljudi, spustite loptu. Dakle internet je mocna masina. Nece se svakako na internetu izabrati vodja, ali da se izadje iz ove kolotecine s*nja, to moze, Ljudi ce se formirati u drugim sredinama.
Ali ako nemaju milje, onda ce uvek neki razuman glas da ga potopi Velja: sijaju ti coi, tresu ti se ruke, jebo si mi ovce. Politicka scena je prepuna dezurnih g*na koji imaju zadatak da ukenjaju sve da bi politicka klasa opstala.
Milje koji se moze stvoriti na netu, akcijom recimo za bojkot izbora, jeste: skidajte se fukare svi do jednog. Nema za nikog opravdanja.
Druga stvar je: ne glasajte macku u dzaku. Dajete glas, pa akrep na celu partije izabere svoje chause, imaju medije, lazu, kradu i pozivaju se na vas glas. Oni su odabrani.
Parlament tako nije ni potreban. Mozgu predsednici stranaka da se sastanu i da glasaju u mesto 250, mozes imati 25 kojliko ima u parlamentu stranaka.
Treca stvar, je nakaradan izborni sitem gde sps, sa 3% glasova drzi celu drzavu. Isto ce se dogoditi i sa Tomom. On ako bi uzeo, mora da daje i koalicionim partnerima kolaca a to su: Velja, Vulin, Karic.
Pa ti sada menjaj Ivicu sa Vucicem, Dinkica sa Jorgovankom, Skundrica sa Veljom, a tu su jos Vulin i Milanka.

dakle na netu se moze napraviti milje. ja sam rekao da bez obzira na sve, ja cu sam pokrenuti blogove, vezane za nalog na facebook, i svuda gde moze sa akcijom bojkot biranja nakaza. Pa kose prikljuci.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
http://nopo.org.rs/2010/12/15/nacrt-za-razvoj-srbije/#more-49

иначе била је нека НОПО Ниједан Од Понуђених Одговора заебанција ... ал се после мало уозбиљили ваљда
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 6230
http://nopo.org.rs/2010/12/15/nacrt-za-razvoj-srbije/#more-49

иначе била је нека НОПО Ниједан Од Понуђених Одговора заебанција ... ал се после мало уозбиљили ваљда
Malo je lose postavljen tekst. To je oblik satire, kojom zalimo samo sebe, pa hajde da nesto ucinimo, pa hajde da kao niko ne odgovara profilu.
To bi trebalo pored debelog obrazlozenja da se barata i resenjima.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 219
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237
Dajte da vidmo profil uspesnog lidera, vase misljenje? i sta bi po vasem misljenju trebao prvo da uradi?
I da vidimo da li imamo bar priblizno tome nekog politicara?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Onaj koji ce prvi da kaze bagro neradnicka ne moze vise ovako...
Onaj koji ce prvi da kaze da ce zivot biti tezak i da treba da padne zrtva...
Onaj koji ce da kaze da se teritorijalni integritet ne brani sedenjem na Obilicevom vencu vec zrtvom i trpljenjem...
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
meni je trenutno najbitnije da se zaustavi bagra u svojoj nameri da se promene zakoni i omoguci uvoz genetski modifikovanog smeca.

neka lupaju poreze,neka lupaju cene,jbg,navikli smo vise... ali da jedem otrove ne pada mi na pamet.

a one alave pizdurine Kostic i Misko samo cekaju da dobiju zeleno svetlo i pocnu s trovanjem.
« Poslednja izmena: 20. Jan 2011, 13:01:35 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.